Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Reallaura, asa-mi zic si mie de la gradinita, ca mananca foarte bine insa la cat am vazut ca le da nu ma mira. Am prins odata cand le dadea gustarea de dupa somn, erau 3 biscuiti si 2 bucatele mici de branza..na, zii si tu.
Dolores, pe mine m-ar incanta sante mentale, insa voi mai vedea, momentan am facut stagiul in pneumo si paleative (acolo unde sunt cei care-si traiesc ultimele momente de viata). A fost o experienta foarte interesanta, dar sa mai vedem...m-ar tenta si pediatria, chirugia si inca alte cateva
Lorich, sanatate maxima scumpa, mai e putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata frumoaselor mamici si mamici in devenire.
Mai lasati burticile ca am eu sa dau la toata lumea. Dar na, viata iti mai da cate una alta de gandit si uiti de burtici.

Am fost sambata la evaluare, am stat o ora jumate, s-a jucat cu copilul, Sebastian i-a povestit tot ce stie el. A numarat in romana si in engleza, i-a explicat cum sunt toate toys, cum are papusa toate partile corpului. I-a dat un pic jos pantalonii si se uita dupa care a pus-o deoparte.
S-a comportat cum e el de obicei, ceea ce este bine.
Am mai completat un chestionar de vro 100 de intrebari, maine ne vedem cu ea pentru a ne da concluziile.

Aelita, exact asta e teoria, confirmata si de dna psiholog. Fiind expus la 3 limbi el a ales-o pe cea care i s-a parut mai usoara. Dar ce este clar a nu vbi romaneste ci in englez nu este egal cu a nu vorbi. Ca mie personal asta mi s-a parut absurd.
Acum in loc de Baby TV ne uitam la cate un episod din Micky Mouse, stie sa ceara sa ii pun Micky, si isi opreste sau da drumul la computer. I s-a parut fascinant cat a invatat singur de la Baby TV.
Oricum ce e clar ca se simt niste schimbari de cand il impingem un pic, nu vreau sa pun prea multa presiune pe el dar se pare ca un pic ii face bine. Insa, nu mai e noapte fara sa planga in somn de mai multe ori. Asta nu imi place.Zau daca stiu ce sa fac. O intreb maine. Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si d ela mine!

Socrate pup mami si baietelul scump!

Noi suntem un pic mai bine, desi acum mi se pare caldut. Aseara am fost la dr...si vezi de asta e bine sa mergi la dr, ca oricate experietne si experienta ai avea..pana nu e ascultat la plamani..nu faci nimic; deci, desi suna la fel, respiratia aia ciudata, sacadata, ca data trecuta, nu era asa, asa ca aerosolii cu flixo+ventolin facuti de mine au fost degeaba, el are doar secretii muulte, dar care n-au ajuns f jos, deci ACC, mi-a dat humex expectorant si oftamesone N in nasuc. Aseara i-am dat si ketof la culcare, a dormit toata noaptea, n-a zis nici pas, nu s-a mai infundat sau respirat ciudat; acum suntem la tuse maire si muci mai rari.

Ce vreme e afara...br..sa ma bucur ca Robert e racit si stam in casa, nu merg la serviciu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Iaca si noi
Lorich sanatate multa, ma bucur ptr noaptea buna pe care ati avut-o.
Luminel, pupici si voua, ce ai facut, ai gasit ceva de inchiriat? Va tin pumnii, as fi fericita ptr tine sa te intorci in zona stiu ca iti placea mult mai mult ca asta in care stati acum (ca si mie Pantelimonul in detrimentul Crangasilor)
Socrate tie si lui Sebastian! Asteptam cu nerabdare vesti de la tine maine!
Laurita sanatate multa-multa va doresc! Si Eva e cu tuse de vreo cateva zile cred ca o sa ajung la medicover sa o asculte si sa vedem ca-i da (sambata mi-au recomandat mucosin 2 ml / 3 ori pe zi dar nu reusesc sa-i dau decat de 2 ori, fiind la gradi). Partea aiurea e ca nu mai pot sa-i dau prea multe lichide... de fapt a baut destul de putin in weekend si asta nu-mi place deloc... Si am inteles ca lichidele sunt cel mai bun antitusiv. In fine... ce sa mai zic, mergem mai departe.
Simonix, wow, ce stil de joaca are Robert, i-or place sporturile extreme de mic Si Eva alearga prin casa dar nu cine stie ce...
Noi am avut un weekend minunat, am stat cu ea non stop, ne-am jucat, bla-bla, mi-a placut foooaaaarte mult. Sambata i-am cumparat un telefon de jucarie (stil mobil) care poate inregistra vocea si i-am inregistrat un mesaj ca o iubim, bla-bla, a fost atat de incantata scumpa de ea, nu s-a dezlipit de el.
In schimb de vreo saptamana are cl putin 2 scaune / zi! Ea care facea o data la 3 zile!!!! E adevarat ca a si mancat foarte bine in ultima vreme si ma gandesc ca poate de aia... ma gandesc ca or fi maselele... nu stiu ce sa mai cred, chestia e ca de 2 nopti face un kk si noaptea... Of si sa ne vedeti cum ne schimbam de kk si aerisim dormitorul la 2 noaptea.............. Whatever... Om vedea ce o fi si cu asta...
In alta ordine de idei, cere la toaleta mereu, si la pipi si la kk totusi nu am renuntat la pampers. Habar n-am de ce, ma simt eu mai ok asa... poate la primavara sa imi iau inima in dinti...
Cam atat despre noi, va pup si va citesc cat pot de des.
Crina ma bucur pentru tine daca tu esti fericita. Pup si pe Bogdanelul scump!
O zi frumoasa in suflete caci afara e varza...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai sa scriu rapid pana se face gratarelul.

Vlady nu a fost niciodata f posesiv cu jucariile. Cred ca asa e firea lui. Nici nu l-am invatat sa aiba grija de ele, nici nu l-am obligat sa le dea, l-am lasat pe el sa aleaga si de regula le ofera cu placere. Dar are si momente cand nu vrea.

Despre fratior/ surioara, personal cred ca e un avantaj pt copilul mare sai aiba un partener permanent de joaca. Invata sa imparta, nu imediat, probabi, dar cu timpul si nu devin egoisti.
Acum , nu stiu, depinde si de copil, si eu am fost super geloasa pe sor'mea la inceput desi eram mare, aveam 10 ani cand s-a nascut si am facut tot felul de crizute, dar acum suntem cele mai bune prietene, ne dam una alteia haine, cosmetice si alte nebuneli fara sa clipim.

Adriana, bravo pt kg slabite!! Abia astept sa ajung si eu la 58 si sa am voie sa fac gimnastica/ electrostimulare sa-mi pun pieile la loc ca atarnaaaaa, bleah! Burtoiaca am si eu, parca slabesc peste tot dar burta se incapataneaza sa ramana pe loc.
A-propos, fetele care au mai facut, este eficienta electristimularea pt tonificarea muschilor de pe burta? sau e apa de ploaie?

Lorich, cat ma bucur ca e bine Robertel! Cred si eu ca ati trecut prin mari emotii, dar bine ca rezultatul e unul bun! Multu pupici!

Laurita, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Si Vlad mi-a facut ceva februta dar a trecit repede, de la sine. Oricum behaie si are si ceva muci dar ma astept s-o tina asa mult si bine. Febra nu vreau, asta ma ingrozeste. Despre intalnirea noastra, ce sa zic, timpul trece ca fulgerul si eu am zilele pline. Daca ma uit inapoi , nu stiu ce-am facut ieri sau alaltaieri , dar alerg. Nici pana acum nu m-am inscris la modul, am fost ieri cu Luca si ploua, n-am gasit loc de parcare. Asa ca a ramas tot pe maine, ultima zi Pup, scumpa cu mult dor! si sanatate!

Ylari si sanatate Evei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh te pup draguto, Doamne cat tragi tu de tine, 2 copilasi, cursuri, intretinere corporala...felicitari pt putere! Si sanatate multa lui Vlady!

Ylari sanatate multa si Evei! Bucurar-te de pofta de mancare (si de kk )

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh eu am facut electrostimulare prin aprilie, inainte sa ma intorc la sv si sa stii ca mie mi s-a parut super ok, chiar ma bate gandul sa imi mai iau un abonament. L-am cuplat si cu impachetari si poate de aia a avut efect. Dar ca si tine, desi am mai slabit (am ajuns la 55 kg - de la 66-67 cat aveam in luna mai) tot mi se pare ca imi atarna burta...
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Simonixu da' io nu o incurajez da' nici nu ii fac morala. dealtfel daca ea zice ca e Robert poti sa ii spui cum vrei c anu reactioneaa ba se si infurie si iti explica clar ca ea nu Lorelei ea Robert...asa ca nu am de ales. Da' Robert a noastra se joaca frumos si mananca bine

Asteptam cu nerabdare cartea

Apropo de teoria cu limbile si eu am auzit-o si aici destul de des, interesant este ca eu nu prea remarc asta in mediul apropiat Lorelei, Robert, Bianca (ea, Bianca baga in buzunar un vorbitor doar de romana sau olandeza de trei ani jumate patru!) si vorbeste fluent in ambele limbi. Clar depinde de copil!

Personalitatea multipla ieri nu a vrut sa faca baie pana nu s-a transformat in Percy...nici Robert nu a vrut baie, nici Lorelei, da' Paercy musai de mancat la cina insa tot Robert a mancat...clatite cu mere si lapte.

O zi buna si sanatate maxima tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana...nu ma refer la grasimea de pe burta strict, ci la vergeturi.EU am multe. Stiu citeva fete care au facut interventia si au fost foarte multumite si nici costurile nu-s imense...
Alysh, eu am facut electrostimulare, nu pot sa zic c-am vazut cine stie ce efecte....faci insa chiar febra musculara, pe talie prin zone pe care altfel cu greu le lucrezi...totusi mai multumita am fost la aerobic.
Si eu sunt cu Matei acasa, e racit si mi-a facut si conjunctivita. Mai am si miine medical, sper sa-l pun pe picioare...
Stie cineva un medic pediatru in Drumul Taberei???Vreau s-o schimb pe-a mea

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Da, cu limbile nu cred ca e regula - si al meu a vorbit f repede, desi e expus la doua limbi. Acum incepe si pe franceza, mai nou isi spune numele cu acshent "cum zice Naima"

Cu jucariile pe mine ma uimeste, caci mereu am avut copii prin preajma si a mers si la cresa - concluzia mea e ca depinde de cupil, ca de altfel mare parte din ce experimentam. Ieri am dus cartile pentru copilul tipei de la cresa si i le-am dat de fatza cu Robert - piticul meu stia de cu o seara inainte ca i le ducem cadou, el le-a pus in plasa, cand i le-am dat i-a aratat incantat trenul Thomas, etc etc, i-a zis ca sunt cadou ... Ei bine, cand tanti le-a luat sa le puna deoparte s-a dezlantuit furiaaa L-am luat in urlete: "Tartzile lu Obeeeet" Mai mami, ale lu Obet sunt acasa si te asteapta, astea sunt ale lui Ilies, asa cum am zis etc etc Uf :) S-a calmat si apoi imi zicea ca nu mai e suparat, ca alea sunt cartile lu Ilies si ale lui sunt cuminti acasa In fine, incet incet o sa il dau pe brazda, poate e intradevar o faza, creste ... Si apoi e si felul lui de a fi, impulsiv, capos, cu asta presmit eu ca o sa avem mult de furca, nu imi place sa fie asa de repezit (din pacate in familia mea sunt multe cazuri asagrrrr io una sunt exceptie) Uf si inca o chestie: era un pitic acolo care s-a nimerit cand se uitau la carti iar cand Robert a inceput cu urletele i-a tras si aluia o palma Asa, de nervi, ca era primul care s-a nimerit in fatza lui... Moaaama ... si zau ca nu ne batem acasa intre noi si nu luam lumea la bataie pe strada hmmm

A propos, ieri erau unii sa ne ia pe noi la bataie - cand ma gandeees... un grup de copii, arabi toti, din astia pana in 18 ani, dar ditai zdrahonii, mi-au cerut telefonul mobil "sa cheme o ambulantza" ca unul dintre ei cica avea o luxatie... Nu va zic pe ce ton mi-au zis-o Le-am zis ca nu aveam telefon, leaderul lor m-a intrebat amenintator dacasunt sigura ca nu am I-am zis ca n-am si ca uite, in coltul strazii e o farmacie - ala mi-a zis repezindu-se la mine ca sa nu il iau pe el cu asa ceva, ca el a hotarat ca nu e nici o farmacie - eu am zis ca sigur ca este, uite colo, vezi semnul ala? E de la farmacie; Si am plecat - ceilalti m-au lasat sa ies dintre ei si il calmau pe leader... Noroc ca era zi si mai treceau oameni pe acolo... Eu eram cu plodul crizat in brate, geanta lui, geanta mea, vai de mine

Alysh - bravo pentru energie :) Sa nu te sperie febra, ca nu e de rau, e semn ca organismul "lucreaza" ;) Daca o gestionezi bine si o "inveti" e ok, noi suntem mai febrosi Dar asa stiu imediat cand e ceva mai serios si actionez in consecinta. Acush vad ca trecem mai usor peste raceli, am avut cam o luna muci si nu a facut febra decat o data parca, si culmea e ca nu s-au infectat si chiar au trecuuut - asta nu prea ni s-a intamplat pana acush

Socrate - o sa fie bine cu piticul Insa da, trebuie sa ne ocupam intens de ei uf... Eu ma plangeam ca se joaca violent al meu - aseara cand a inceput joaca tzacanita efectiv m-am dus langa el si l-am convins sa ne jucam amandoi de-a construitul unei autostrazi cu masinile alea pe care alearga el. Asa ca excavatorul punea pietre colorate in camion care le ducea la locul faptei si apoi eu eram muncitorul sef care punea pietrele pe jos si moaama ce autostrada am facut. Si a uitat de joc tzacanit. Eu m-am obisnuit sa nu mai am timp de altceva cu el, de aceea nici nu gatesc, nu fac curat cu el, pur si simplu ma joc. Toate se fac dupa ce se culca el sau cand vine taica-su. Asta este, cativa ani ... dupa aceea o sa ne fie dor de jucat cu ei :)

Fuuug

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput