Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Aelita, nu e adevarat ca bilincvii vorbesc tarziu. Exista cazuri si cazuri, copiii expusi la o singura limba, care vorbesc tarziu si altii expusi la 2-3 limbi care vorbesc devreme (inainte de 2 ani). Stiu mai multe cazuri (chiar aici pe forum).
Si eu am auzit si mi se pare bine asa, mama sa vorbeasca limba materna, tatal limba lui.
Oricum imp. e sa stimulam copilul at. cand e nevoie si sa intervenim cand simtim ca e ceva neinregula. Nu toti copiii se dezvol. la fel, asta nu inseamna ca e ceva cu ei.
Luminel, Cris e la o gradi privata? nu sunt si de stat in zona? de ce vreti tocmai in Titan? Acolo sta soacra?
Simona, sanatate lui Matei!
Operatia pt. suncile de pe burta se face la cei grasi grasi, carora le e amenintata sanatatea din cauza grasimilor. Nu iti face nimeni asa operatie, tu esti o slabuta, doar te-am vazut.
De costuri nu mai vorbesc, cred ca sunt f. scumpe interventiile astea
Imi venise si mie o idee cu inel pe intestin, ca vazusem la TV nu stiu ce emisiune ... am ramas doar cu ideea![]()
Eu am slabit 3 kg ducandu-ma la sala si reducand nr. dulciurilor. mai am destule sunculite, da sper sa se mai duca cu timpul, daca nu ma mai las ispitita de ciocolatele
Crina, tu pe unde esti? n-ai mai scris demult
noapte buna
Adriana
ilinca79 spune:
Buna seara dragi mamici,
ma scuzati ca dau buzna la voi, dar as avea o rugaminte. Puteti sa-mi recomandati un cadou frumos pe care sa il iau baietelului nasilor mei, care implineste 2 ani? Ce prefera puiutii vostri, cu ce se joaca mai cu drag? Pretul nu e asa important, poate merge pana in 2-300 lei.
Multumesc mult si va doresc o seara frumoasa!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna seara! Luminel, Cris e la o gradi privata? nu sunt si de stat in zona? de ce vreti tocmai in Titan? Acolo sta soacra? Simona, sanatate lui Matei! Operatia pt. suncile de pe burta se face la cei grasi grasi, carora le e amenintata sanatatea din cauza grasimilor. Nu iti face nimeni asa operatie, tu esti o slabuta, doar te-am vazut. De costuri nu mai vorbesc, cred ca sunt f. scumpe interventiile astea Imi venise si mie o idee cu inel pe intestin, ca vazusem la TV nu stiu ce emisiune ... am ramas doar cu ideea Eu am slabit 3 kg ducandu-ma la sala si reducand nr. dulciurilor. mai am destule sunculite, da sper sa se mai duca cu timpul, daca nu ma mai las ispitita de ciocolatele Crina, tu pe unde esti? n-ai mai scris demult noapte buna Adriana |
felicitari pt ambitie!! bine, tu nu esti grasa, dar sportul face bine la conditia fizica cat si la moral. Io am 2 chestii maro cu patratele, pe birou. Astept colegele sa ma ajute sa le dovedesc
pt toata lumealorich, unde esti? stau cu inima in

La multi multi ani Dordia sa fii sanatoasa si fericita!
Adriana_78 spune:
Cleo, nu sunt grasa, da am burta, asa am avut mereu un pic de sunculite, insa un pic asta s-a transformat dupa nastere in mai mult si nu mai reusesc sa scap de el.
Si mie imi face cu ochiul un cremsnit luat de mama pt fete cica, da unul m-am sacrificat eu si l-am mancat deja![]()
Lorich spune:
neata..mai aveti vreo galeata de cafea????
Mai, daca ati auzit sambata o mare bubuitura, era piatra care cadea de pe inima mea, Robertel e ok cu ochii, a fost o adevarata comedie controul, Inais te pup d e1 milion de ori pt dr. recomandata; tot personalul atat d erabdator, intrumente d eultima generatie, il masurau pe Robert de la 1 m, asta mai-mai zambea, dar daca voia cineva sa-l atinga..gata se strica prietenia. Si ele intelegeau perfect, nu-l fortau ciu nimic (cum am patit noi la dr. cealalta de la care a plecat Robert zagariat pt ochi). Ne-a spus ca are f putin strabism, dar nu pune niciun fel d eproblema...uffff..cata fric mi-a fost...
Apoi, cica daca vrem cu adevarat sa stim care-i treaba trebuie dilatate pupilele..ok, facem asta, nu povestesc cat d erepede au actionat, ca nici n-a avut timp s aplanga, numia ca imediat dupa...se pune Robert pe un somn...poate atropina, poate ca era cam infunda..nu stiu, dar toata lumea super incantata de asta, l-au controlat la ochi pe toate partile, dioptrii, fund de ochi, totul normal, revenim la control - asa sa fim ff catolici - la 6 ani. Wow...
Acumaa...parte a doua... Gabi Andrei cum e? Ca l-am luat pe Robert vineri cu muci, cica toti copiii sunt la fel; ei ... am speram eu ca sunt doar muci, ca e un virus domol, dar neahhhh... atata de repede s-a agravat de-mi vajaie capul!!! Intr-o zi a trecut d ela muci la stare ff proasta, dormit tot timpul, nu mcat si respiratia aia ciudata, de zici ca alearga la maraton...are deja 2 sedinte de aerosoli cu ventolin+flixo...degeaba!! Azi noapte a facut si febra putin, l-am pazit toata noaptea, [e la 2 imi cerea "pajitua", am facut niste briose super cu banane, a mancat una la 2 noaptea... ufff...acum, astept sa se faca programuil de sunat la pediatra, azi sunt acasa cu el (mai aveam un concediu fara plata de luat)...de maine cred ca-mi iau iar medical, ca nu are cine sa stea cu el.
Cam asta despre noi.
Simonacip intru ori de la 1 nov, ori dupa o saptamana, sa-mi iau timp in caz ca fifitza e lenesa.
Stefany ma bucur ca ai mai venit cu vesti! Felicitari pt stagiu! Ma bucur ca iubesti ce faci!
mami si baiat frumosi!
Alina nu mai zic nimci de frumoasa ta, Robert a zis asa: Salaaaa..unde esti???Salaaaaa!!!!!
hihih..Sala si Mala!!
Va pup, hai bagati una galeata aia de kofi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
26+
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi!!!!
Am petrecut un we minunat!!!!!!!!!!! Cu plecat la Griu si toate cele..............., a venit si sora mea pe la mine dupa Gruiu am fost la shopping, desi B.G. avea hainutze ia mai luat si Anca o plasa de haine plus 2 geci de iarna.
In plus B.G a invatat multe cuvinte noi si s-a jucat cu Anca mai tot timpul, a plans tare cand a plecat..........
.
Sambata seara am fost la ziua lui nasu si am stat pana tarziu, asa ca duminica am lenevit ca eram rupti de somn.
Mi-am gasit si o ocupatie cat voi sta acasa, nu cred ca ma plictisesc , incep un curs de patchwork si quilting, il termin pana se naste asta mica.
Lori, cand trebuie sa nasti?
Eu imi iau concediu pe la jum lui Decembrie sau in Ianuarie nu stiu sigur inca sa vedem cum e iarna, oricum nu se anunta prea buna vremea.
Am vazut poze superbe de fetite frumoase: Mara si Sara, doua papusele vii.Simonacip imi pare rau ca nu ai si tu macar din a treia incercare fetita, da............... lasa ca o sa ai trei nurori!!!!!!!
pupici
Mai ganditi-va cum ne intalnim si unde, ar fi super!
Mami de Bogdanici Pogonici
CrinaAndreea spune:
Adriana, sunt aici!
Va citesc aproape zilnic, dar stau f prost cu timpul. Si cu nervii.![]()
Noutati - si nu neaparat in ordinea de pe tricou....
1. Mi-am cunoscut sora (mai mare). Stiam ca exista pe undeva, dar nu o cunosteam, nici macar nu stiam cum o cheama, doar ca e putin mai mare. Asta pentru ca parintii mei sunt parinti adoptivi, iar sora mea a ramas la parintii mamei naturale la momentul respectiv. Are si ea doi copii, o fetita de 8 ani si un baietel de 14 ani.
O intreaga poveste cusuta cu fire de diverse culori..
2.Cu sotul m-am impacat, in ideea ca suntem aproape tot timpul impreuna si il las sa vad ce si daca poate face ceva altfel, decat pana acum ceva timp. Actele sunt in continuare la tribunal. Daca ma intreaba cineva acum, pot spune cu mana pe inima ca vad o schimbare radicala la el si la comportamentul lui, din toate punctele de vedere, doar ca nu stiu daca si cat va dura. De data asta las timpul sa vorbeasca. Ma ajuta la mancare, la curatenie, la cumparaturi, petrece foarte mult timp cu Bogdan, il duce si il ia de la gradi, imi pune pachet in fiecare dimineata pentru servici, ba chiar imi spune la fiecare discutie ca ma iubeste si ca suntem viata lui.
3. Merg in continuare la psiholog, o data pe saptamana, si am inceput sa elucidez cateva mistere ale vietii mele. E clar ca si eu am ceva pitici pe creier, pitici pe care ii port cu mine inca din copilarie.![]()
4.Bogdan nu mai mananca absolut deloc. Ma rog de el jum de ora sa manance jum de iaurt, pe care inainte il manca in 5 min. Se pare ca la gradi mananca destul de bine, dar acasa refuza categoric mancarea. Ma intreb cu ce traieste copilul asta....

5.Bogdan are niste crize "de personalitate" cat... casa poporului.
Sambata cred ca a facut o criza pe ora. Asta insemnand ca a urlat cam 15 min pe ora, din diverse "motive" cunoscute sau nu de mine. Se tranteste inclusiv pe jos daca nu ii convine ceva, sau isi da palme in cap. Chiar am murit de nervi pe chestia asta. Am incercat sa il linistesc cu vorba buna, sa ii explic, sa ii distrag atentia, l-am certat, i-am mai dat si cate una la pampers, dar nimic nu a functionat. Drept urmare.. il las sa urle pana se linisteste singur. Si crizele sunt intr-adevar mai scurte si mai rare. Sper sa treaca de tot.
Sunt pe fuga... Nu mai stiu daca mai e si altceva....
Felicitari noilor burtici si sanatate puiutilor bolnaviori.
Si Bogdan a avut rosu in gat, apoi tuse, muci....
Va pup tare, si va citesc cu mare drag, chiar daca scriu atat de rar!
Adriana_78 spune:
Mama Crina, ce de noutati!
Ma bucur ca merge mai bine relatia cu sotul, sper sa tina cat mai mult
Ref la crize, asta e perioada -- si Annika face cam la fel, avem zile la fel cu crizute la fiecare ora, plus vocabularul urat, care ma termina
Noi plecam la Ikea, sa mai topaie capritele mele si eu sa fac cump. in liniste