gene ondulate permanent - I love them
Salut gagici. Mi-am ondulat genele cu solutie permanenta acum vreo 2 luni- rezultat incredibil - intoarse f frumos, am nevoie de doar un strat rapid si subtire de rimel sa le fac sa arate minunat. Rezonabil la pret. Nu mi-au cazut deloc dupa tratament si nu mi s-au rupt.Mi-au tinut f bine 2 luni, s-au lasat f putin, dar de vreo saptamana au inceput sa imi creasca genele noi, la fel de drepte si nesuferite cum le-am avut toata viata. As vrea sa le fac din nou permanente dar nu gasesc nicaieri informatie despre cat de periculoasa este solutia permanenta pt ochi. Normal ca in timpul procedurii mi-a intrat solutie in ochi si m-a usturat, dar nu mi s-au inrosit ochii si nu m-au durut dupa ce a terminat cosmeticiana procedure. Ea a zis ca solutia e safe, fara efecte negative asupra ochilor, dar bine-nteles ca asta ar zice oricine isi vinde marfa. Mi-e teama sa nu-mi afecteze vederea pe lunga durata dar pe de alta parte e atat de tentant sa mi le fac din nou (genele mele naturale se apleaca in jos, oribil, ca la porcushori). Nu am vrut sa imi fac extensii individuale pt ca sunt mai mult mai greu de intretinut si duble la pret sau chiar mai mult de scumpe.
Daca stie cineva care este efectul solutiei de gene permanente asupra ochilor le rog din suflet sa imi zica si mie. Fara speculatii va rog,ca inteleg si eu ca sa ai ceva in ochi care te ustura nu e bine pt ochi, dar eu ma intreb de riscurile serioase asupra vederii si nu de discomfortul usturimilor de moment.
Multumesc
Raspunsuri
iulix spune:
Nu stiu cat e de bine sa iti mai faci daca te-au usturat ochii in timpul aplicarii. Ce substante contine respectiva solutie si in functie de ele cauta pe net sau du-te la un dermatolog si intreaba-l ca sa ai un raspuns avizat. Ceva poze ca sa vedem si noi genel nu ai?
victoriamaria spune:
Buna,
Si eu am genele la fel de urate in mod natural ca si ale tala, cresc de parca r fi streasina casei, mi-am facut permanet de gene incepand cu luna aprilie a acestui an la cate 2luni-2 luni jumate, deci de 3 ori pana acum.Nu am nici un fel de efecte secundare, nu-mi cad genele si nu mi-au fost afectati ochii.
Cu siguranta imi voi face permanent de gene in continuare pentru ca imi place foarte mult felul in care arata acum genele mele.
Sper ca ti-am fost de folos
aniela23 spune:
Victoria, in timpul procedurii ti-a intrat solutie in ochi? Te-au usturat ochii? Am tot citit pe forumuri si am impresia ca chiar nu ar trebui sa intre solutie in ochi, cred ca cosmeticiana care m-a facut pe mine era idioata, mi-a zis ca e normal sa usture asa
aniela23 spune:
Victoria, inca o intrebare: tu ai asteptat sa iti cada genele ondulate ca sa te duci cu un set nou de gene sa ti le faci permanente, sau te-ai dus cu jumatate gene noi si drepte, jumatate permanente si inca ondulate. Am inteles ca daca te duci cu cele inca permanente si incerci sa ti le faci din nou permanente se curbeaza aiurea, in toate directiile (probabil ca atunci cand iti faci bucle care nu sunt suficient de stranse, si daca incerci sa buclezi din nou aceiasi suvita de par se curbeaza in alta directie si iti iese o varza in cap)
victoriamaria spune:
Buna,
Mie nu mi-a intrat solutie in ochi, cosmeticiana mea lucreaza foarte atent, pe mine m-au usturat foarte putin ochii la final din cauza vopselei aplicata pe gene (mie imi vospeste genele dupa permanet - timp de actionare 5min - pentru ca se decoloreaza din cauza solutiei).
Eu nu am urmarit sa vad daca mi-au cazut sau nu toate genele curbate, la doua luni jumate, cand nu mai stateau asa frumos mi-am facut din nou permanent si gata, te asigur ca mi-au iesit la fel de bine de fiecare data.
Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma.
aniela23 spune:
mersi de raspunsuri. Imi vine sa zbor in Romania doar ca sa ma fac la cosmeticiana ta :-)