Licurici de ianuarie-februarie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Patricia Sa fi sanatoasa si sa ai parte de multa fericire alaturi de sot, de Vladut si de puiutul din burtica

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

PATRICIA sa fii sanatoasa, dericita alaturi de Mircea si sa te bucurii de Vladut si de bb2.

Eu sunt consemnata la pat, aseara am venit de la munca si aveam contractii, nu am vrut sa intru in noapte asa, si am plecat la spital( dr meu era de garda)- diagnostic- amenintare de nastere prematura... iau tratament cu Gynipral, No spa si relax total...

Nu am voie sa car, sa ridic, sa fac baie (doar dus)...
Macar sa ajungem la termen..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani patricia

multa sanatate si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi ani Patricia! Sa fii fericita si iubita!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Patricia, inca o data LA MULTI ANI!!! Sanatate si fericire cat cuprinde!!

Carmen, im pare tare rau... Ai grija de tine si de bebe mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Patricia!

Carmen stai linistita si sa fiti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

La multi ani, Patricia!
Sa fii sanatoasa, fericita si mult success si cu sarcina!

Numai bine, tie si familiei!
Bine ai venit in clubul 30 + !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Patri distractie placuta azi...si mersi pt cafelutza .

Micola deci si voi la fel ca noi??

Miere eu tot astept, si astept, si astept ...poate vrea sa-mi faca vreo surpriza de Xmas. Bine ca s-a rezolvat cu bateria...ca e nasol fara masina o data ce te-ai obisnuit cu ea si ai nevoie.

Iulia...oau...ce alpinist e sotul tau. Ce bine de el ca poate sa-si mai faca cate o placere asa din cand in cand. Daaa...porumbul (si cam tot ce ingrasa) sunt favoritele lui...d'aia e si asa buflei (mai are un pic si ajunge la 14 kg...dr pediatru zice ca e cam grasutz ).

Lume noua...Arriel ...intri asa, dai o urare si fugi? Nimic despre Thea? Tz, tz, tz...eu astept (dupa cum vezi mai sus ma pricep la asteptat )

Carmen ai grija de tine si de bebelina...gata cu stresul & co...voi 2 sunteti cele mai importante acum .

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani!!! Patricia Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de lucruri frumoase in viata.

Carmen stai linistita la pat. Multa sanatate.

Naty, Mara prin ce ati trecut...Si mie mi-e frica de accidente.

Miere felicitari lui Aidan pt progrese. Bine ca a scapat de viroze. A mea nu vorbeste f multe, dar ne intelegem bine. :))

Ledi de asta mi-e frica si mie sa nu cada din pat in cap, ca de urcat se urca singura. Daria doarme in pat normal de la 2 ani, cu aparatoare laterala.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Si noi tot cu biberonul bem laptele . I-am pus in canita cu cioc si striga tare "Nuuuuu". Eu nu-mi fac griji o sa lase biberonul pana la scoala :))) Glumesc evident.

Va pup fetelor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Patricia. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii si de familie.

Naty, bine ca n-a patit Nadia nimic, de asta e bine sa fii mereu in pas cu ei, ca nu stii de unde apare un pericol.
Ioanei, care e o frumusete aparte. Mie imi place tare mult de ea.

Miere, faina excursia, mi-au placut pozele. Copii ca al tau eu zic ca sunt exceptii si probabil un rol foarte important il are gradinita. A mea singurele legaturi pe care le face sunt "nu e tati/mami/Dodo etc." Nu cunoaste decat rosu si verde (Tudor stia culorile principale de la 1,7ani), iar formele nu le stie deloc. Dar aici e doar vina mea ca n-am timp sa i le arat/desenez/explic.

Ilinca bea laptele din biberon cu cioc de cana de pe la 1 an cand a inceput sa accepte lapte praf.

Eu am o mare problema cu fi-mea. Nu-si tine hainele pe ea in partea de jos. A inceput prin a-si scoate sosetele. I-am pus dres ca sa nu mai traga. Well, a invatat sa-si scoata si dresul, si pantaloni. Si e fratilor un frig in casa... Uneori isi scoate si pampersul si il duce la cosul din baie, apoi umbla cu peria in toaleta.
Asta cand nu stai cu ea. Si cum eu tot am treaba ziua, mereu o gasesc dezbracata.
Face mult mai multe nazdravanii decat frate-su. La el n-a trebuit sa iau din baie bidoanele cu diferite solutii de spalat ca nu umbla. Cu Ilinca nu se poate tine nimic la nivelul ei, si nici un nivel mai sus ca-si ia scaunul, se cocoata si umbla.

Printre altele, eu am facut 10 ani in firma (bine, 4 i-am stat acasa, da' asta-i altceva) si am primit cadou un Mont Blanc. Si din ianuarie mai astept unul: sutul in fund ca se fac disponibilizari la greu.
Si saptamana trecuta s-a operat mama de colecist la bila. Operatie destul de grea (clasica) ca a avut pietre multe, aderente. Asta miercuri. Joi vorbesc cu sor-mea si-mi spune ca a operat-o din nou. Sa mor nu alta. Ii facusera post-operator injectii cu Clexane sa nu faca cheaguri (cred ca se fac la toata lumea dupa operatii). Ei bine, mama a dat in hemoragie de la ele, a acumulat sange sub piele (cheaguri etc.) si a trebuit curatata si cusuta din nou.

No, cam asa ma distrez eu zilele astea.
Sanatete tuturor.

Cami, imi pare rau pentru tatal tau. Condoleante.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput