Licurici de ianuarie-februarie2009(121)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliacris spune:
Miere, si Carla bea lapte din biberon (ceea ce-i "big deal" aici), sippy cup a functionat doar doua zile, acum refuza laptele daca nu-i in biberon, asa ca mergem inainte cu biberonul, prefer sa bea lapte decat sa-l refuze, mai ales ca ea mananca destul de rau.E grozav cate progrese a facut A., cred ca esti foarte multumita. Ce tricicleta i-ai luat?
Crisspy, ce fecior elegant am vazut! Va ca si Razvi e fan porumb fiert.
Asparagus, super programul vostru de seara.
Bebelusi, ai grija, puiule! Astept poze cu noul look, ti-a ridicat moralul schimbarea? LMA in anticipatia zilei de maine, cand n-o sa reusesc sa intru.
Daca va e dor denatura, ia sa va arat pe unde mi-a umblat barbatul saptamana trecuta
http://www.flickr.com/photos/8231022@N06/with/5073181887/
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
miereamara spune:
Iulia m-a luat ameteala numa' uitandu-ma la poze, in ce munti a fost?
A...si poza asta e in San diego - La Jolla facuta?
http://www.flickr.com/photos/8231022@N06/4249457792/
Avem si noi una exact cu aceeasi piatra, prea mare coincidenta, arata exact la fel:)))
Da....stiu ca e big deal treaba cu sticla aici, mereu ma intreba pediatrul dc i-am dat canita si lapte de vaca, cu laptele de vaca a lasat-o moale dupa ce a vazut ca e nitel alergic, ultima oara i-am pus un pic de lapte de vaca in piure si i-au iesit pete rosii imediat la gura, dar ce e ciudat e ca tolearea iaurtul si branza sau smantana f f bine.
Cu biberonul mi-e indiferent, adica dc ar plange sau l-ar vrea inapoi i l-as da, nu ma stresez din cauza asta, mai ales ca e vorba numai de laptele de la culcare, nu bea ziua sau noaptea sau alte lichide din biberon. Fetita unei cunostinte ajunsese la 3 ani cu biberonul, dar ea era un caz aparte pt ca nu bea decat din biberon, toate lichidele, noaptea bea peste 1 l de lapte si acum pe la trei ani si are probleme cu dantura (carii si dintii inegriti)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iuliacris spune:
Miere, a fost in Zion Canyon, in Utah, aproape de granita cu California. El a avut o conferinta in LA in weekend, dar a plecat cu 2 zile mai repede sa poata face si hiking (a convins si pe un prieten din Boston sa mearga cu el). E un parc foarte frumos, merita vizitat. Da, si pe mine m-a luat ameteala...
E intr-adevar in La Jolla facuta poza, am fost de multe ori acolo cand stateam in LA, ne place f. mult San Diego.
Si Carla bea lapte doar dimineata si seara, nu adoarme cu biberonul in gura, orice alt lichid (in general apa) il bea din sippy cup sau pahar, asa ca nici eu nu vad de ce as forta-o sa renunte la biberon. Intre a nu bea lapte si biberon, aleg fara sa stau pe ganduri biberonul.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Iulia e superb peisajul, m-a luat cu ameteala. Iulia deocamdata ma simt mai bine
Miere sa stii ca si Vlad e alergic la lapte, bem doar de 1.5, dar cu iaurtul si cu smantana nu avem nimic.
Eu sunt un pic necajita ca de cateva zile nu mai vrea lapte, il cere, dar cand il vede ma intreaba daca "nu arde", desi nu i-l fac niciodata fierbinte, doar un picut cald, fff putin....ma gandesc ca de cand l-a durut in gat zice ca arde, ca el de obicei daca il jeneaza ceva zice ca il arde....sper sa isi revina
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
PATRICIA
Multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta minunata!
Asteptam eclerele
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
Multumesc draga mea, trebuie sa le umplu mai intai.
In dimineata asta ofer cafea cu lapte sau fara, cappucino sau pentru gravidute un laptic cald
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Patricia
La multi ani sanatosi si fericiti!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mara95 spune:
La multi ani, Patricia!sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
micola spune:
La multi ani, Patricia!SA fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta, si sa vina si bebe sanatos!
asparagus spune:
Patricia
Sa fii fericita, iubita si mereu inconjurata de cei dragi!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/