Licurici de ianuarie-februarie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

printre altele am ajuns la concluzia ca varsta ideala pt intrarea in comunitate e cand au doar un somn pe zi, merg in picioare fara probleme si ideal zis si ceva tentative de cuvinte

Fratele meu facea de mult chestiile mentionate de tine atunci cand a intrat in comunitate si totusi a fost o trauma pentru el, am mai spus ca vad si acum cum ii desclestam pumnisorii de pe bluza mea, cum el se intepenea in picioare si urla, urla de-ti venea sa te dai cu capul de-un perete ca n-ai alta solutie...

Asta ma face sa ma gandesc ca nu exista "varsta ideala". Exista factori care te obliga sa iei o decizie. Importanta acestor factori, pentru tine si familia ta, este cea care determina decizia pe care o iei. Tu, Naty, miere, crisspy, ati fost nevoite sa va intoarceti mai repede la serviciu, acesta a fost factorul determinant in cazul vostru.

Eu nu am unde sa ma intorc, nu stiu daca lucrul asta e in avantajul sau in dezavantajul meu. Da, ducem lunar lipsa de bani, insa, pentru moment, nici daca as da-o pe Daria la cresa/gradinita, nu mi-ar creste veniturile. As avea mai mult timp, dar nu l-as putea folosi pentru venituri suplimentare, cel putin nu in ceea ce priveste traducerile. Pentru ca s-au imputinat rau. Iar pentru meditatii nu ma simt pregatita.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nope, la mine nu mai exista factor obligatoriu. Acum, chiar daca as sta acasa l-as duce pe Aidan la gradinita, fara discutie. Desigur ca nu l-as lasa 10 ore/zi cum sta acum, dar program 9am-3pm tot ar avea. Din punctul meu de vedere si in situatia noastra particulara (ma refer la educatoare, colectiv, gradinita), avantajele sunt nenumarate.

Chiar dc ne vom muta de aici si chiar dc o perioada nu voi avea job, tot il voi duce la gradinita. Ii place, adora sa mearga.

Iar al doilea copil cand va fi sa fie, il voi duce tot cam de pe la 15-18 luni (Aidan a inceput la 12).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

andre_ea pai are cateva luni si 2 raceli

selene stiu ca esti paranoica cu gradinita, da ca vrei sau nu tot va raci la greu in primul an dc nu si alte alea indiferent de cum o tii pana la bagarea in colectivitate

eu cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am studiat ceva problema

mai nu stiu daca pot demitiza cele mai sus spuse

si nici nu vreau sa ma grabesc...

as vrea doar sa incurajez fetele care vor/sunt nevoite sa-si duca micutii la cresa/gradi si sa le spun ca nu e obligatoriu sa faca toate bolile posibile (chiar daca incidenta e mai mare categoric)...

pana acum Teo nu a avut vreo boala de la gradi
de la 15 sept incepand, de cand a mers prima data la gradi....
...se pune?

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Vad ca vorbiti de gradi si de boli/raceli.

Ioana cred ca a fost cel mai bolnavicios copil ever! Raceli la 2 saptamani cu febre si voma, antibiotice peste antibiotice de ajungeam la injectii...asta pana pe la 3 ani jumate. Eu am dat-o la gradi la 3 ani si ceva....sa stiti ca nu a racit cine stie ce in primul an, ma asteptam sa fie mai greu. Anul asta a facut varicela in mai si de atunci a mai avut de vreo 2 ori doar muci. E drept ca mai crescut si s-a schimbat sistemul imunitar.

Filip stiti ca ma plangeam de el mereu...uite ca de vreo cateva luni bune nu a mai racit grav (doar muci o data si mai tuseste din cand in cand, nici nu-l mai bag in seama), dar n-a mai facut febra de la ultimul vaccin.

Mi-e si teama sa zic ca sunt f bine copiii, ca sa nu se schimbe situatia. :)

Si eu zic ca gradinita (una buna, sau mai bine zis o educatoare buna) face minuni. Si eu as vrea sa-l dau pe Filip de la anul, dar sa vedem daca ma tin nervii cu el ptr ca este atat de atasat de mine, ca nu suporta sa stea cu altcineva....e chin cand il las cu bunicii la inceput, apoi uita si se joaca, dar e si cu Ioana. Ma gandesc ca la gradi va fi mai rau, desi n-are rost sa anticipez. Cateva ore in colectivitate, cu un educator bun chiar i-ar face bine. Acum chiar nu e pregatit...si nici eu :)

Mami de Ioana, Filip si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi
spuenti-mi si mie ,exista indigestie la copil??? sau cum fac diferenta intre indigestie si virus stomacal?
Ana,azi dimineata la 6,am auzit-o tusind,nu a plans deloc,am mers sa o verif vomase un pic in pat,am luat-o langa mine si pe la 7 iar a mai vomat un pic,mai mult saliva decat macare. A mancat aseara spanac. i-am dat un pic de debridat,1 bicuite si ceai,iun 10 min a vomat. Laptele nu i l-am dat de dim ca nu stiu ce provoaca voma. E lipsita de vl;aga,sta numai la mine in brate,nu are febra...mor sa o vad asa.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu ma infior de voma in timpul somnului... mi se ridica parul pe mine,cred ca e fobie

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

te inseli selene

acum ca stiu ce inseamna gradinita l-as da oricum, si dc as sta acasa toata ziua fara sa fac altceva

e oricum firma mea si pot sa imi flexez programul cum vreau si sa lucrez mult de acasa

e greu in draci dar cum o fac de un an si 9 luni (am inceput sa lucrez cand avea el 7 zile de acasa si de cand avea nici 2 luni sa ma duc si la birou) as mai putea si de acum incolo insa cred cu tarie ca el are doar de castigat din mersul la gradinita si racelile sunt niste chestii minore comparativ cu beneficiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alinuk stai ca nu se pune inca

in prima luna + o sapt nici robert nu a luat nimic

dupa o luna jumate a facut primii muci

lisa lasa- o fara lapte cateva zile si mancare de regim;
asa a fost si robert in wk si luni doc zicea enterocolita, insa marti era super ok (doar muci de la raceala) si miercuri am revenit la regim obisnuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare
Cami, si Alexu meu si Razvi sunt tot pe lista de "mutulici", deci
ariya, insanatosire grabnica intregii familii! puii tai de randunica ar fi bine sa bage la cap cata grija ai de ei si cat iti e de greu ssa te ingrijeasca si ei pe tine vreodata
Bebelusi, si eu sunt la fel..eu sunt "aia rea" din familie, pt ca nu pot sa tac, iar sora-mea e cea buna tocmai pt ca nu ccomenteaza ca mine...
billy, dar ai revenit in forta, nu gluma
bee, nu te mai stresa, sa ai multa bafta cu scoala!
Ce vorbareata e Nadia...

Noi duminica mergem la spital pt coborare de testicul..de fapt, cred ca duminica ii ia analize si luni il opereaza, insa nu stiu exact exact.. ne-a chemat duminica pt ca e de garda, sa-l vada mai bine si stabilim atunci ce si cum... mi-e groaza...si de operatie, si sa-l vad la perfuzii...si sa nu stea linistit dupa operatie...si sa sperie lumea din jur cand vine vorba de somn...
sambata avem o nunta la un verisor, deci...de la bal al spital...direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola ce ma bucur ca nu sunt singura, deci ma intelegi

Fetelor ma bucur ca vb asa frumos de gradinita, imi dati curaj.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput