Licurici de ianuarie-februarie2009(121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ella nastere usoara

carmen da-mi amanunte de giulesti pe pm
pls
eu inca nu am venit la marinescu
nu stiu daca ma mai primeste sa nasc cu el
offfffffffff
si totul din cauza de bani
nu stiu ce sa fac

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

nu mai stiu cine a intrebat de pompa de san...eu o mai am ,de la Avent,manuala,functioneaza perfect,dar nu mai am ce sa trag cu ea...si mai am si borcanelele alea ,tot de la Avent,in care se poate depozita lapticul,papica,etc...iar pompa are si piesele de schimb si 2 biberoane mici,cum am cumparat-o...mai intru...pup

amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Hai sa va distrez un pic...
Azi-eu sunt acasa ,pt ca sunt cobza,va pove si despre asta -Miguelito vine la mine si face :"U!U!",ma ia de mana si ma duce la baie...asta e semnalul ca are o problema de rezolvat...ii zic:"Ce vrei?acum ai facut pipi si caca?",el:"U!U!"...deschid usa ,il dezbrac si,cand ii scot chiloteii,vad o bucatica de kk...eu nu am miros acum pt ca am o sinuzita deosebita..incep sa-l boscorodesc,il bag in cada,il spal,il duc in camera,timp in care il tot boscorodeam ca nu e voie sa faca in chiloti,ca e baiat mare,ca e rusine...a suportat el ceva,ceva si scoate un "Aoleo!" la care m-am prapadit de ras! Exact cum face un om satul de cate i se spun!M-am prapadit de ras!!!

Cu raceala mea -nu e numai a mea,ne-am potcovit toti 5 cu ea...Stiti cum e cu siropelele si pastilutzele la copii? tre sa le dau de 3 ori/zi tratamentul si incep:linguri pt un fel de sirop pt cei mari si siringa pt miguel,tura doi ,la fel(au 2 feluri de sirop si septilin) ,iar tura 3 pahar cu apa si pastila pt cei mari si siringa pt Miguel...sunt ca puii de randunica in cuib,cand apare mama si deschid ciocurile sa manance..frate ,e ca la spital ,la mine!!radea mama azi,cand i-am povestit cum le dau medicamentele...
Cam atat...ma duc ca e tura 3 de medicamente si tre sa culc gashca!Aveti grija de voi!

amedeo 12ani,annamaria 9 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor azi l=am timnut treaz pana la 10 pe Vlad si ce credeti ca face acum?DOARMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEnu imi vine sa cred, a adormit cu laptele in patut linistit ca de obicei. Il puneam si mai repede dar am fost la teatru la spectacol. A fost incantat, a comentat tot spectacolul, toata lumea se uita la el.

Cami parintii mei nu sunt chiar aproape sunt la 250 de km distanda, si nu ma supar pentru ce imi zici ca sunt total de acord, insa nu prea stiu sa pun in practica. Eu nu imi critic parintii pentru ca sunt niste oameni minunati, care ma ajuta atat cat pot, doar ca ne batem cap in cap in idei si eu comentez in loc sa tac ca sora mea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

Patricia care-i problema cu pampersul? Noi la cresa de stat n-am avut nici o problema cu pampersul, de fapt nu se astepta nimeni sa faca fata la olita la 1 an si 7 luni de cand am inceput noi. Este schimbata acolo. Sunt copii si de 10 luni care sunt adusi la cresa noastra... cu conditia sa mearga singuri. Mai cauta si alta... poate ca n-au personal suficient.

Cami tu esti in doliu dupa tatal tau? Oh, draga mea, imi pare rau pentru suferinta ta... condoleante. Da, intr-adevar pierderea cuiva apropiat ne ofera marele DAR de a-i aprecia mai mult pe cei care inca sunt pe langa noi. Ne ajuta sa ne intoarcem la valorile de baza si la ceea ce conteaza de fapt in viata. Despartirea de oameni este grea, fie ca-i cu jale, fie ca-i cu furie, nu ne lasa indiferenti, ne doare. Daca am fi mereu constienti de cat de mult le apreciem de fapt PREZENTA!

Ariya ti-am mai spus si alta data: esti o MAIASTRA! Cum le faci tu pe toate, mai rar... Dar sa stii ca tot mai ai ceva de facut: sa respiri si sa-ti dai si tie putin timp din cand in cand. Este conditie de baza ca sa te mentii in forma pt restul. Esti o inspiratie pt mine sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Micola, sunt ok, merci de intrebare. Am fost la dr, tre sa ma mai duc insa o las dupa marele examen, sunt intr-un stress enorm, deja nu mai stiu cum sa gestionez panica.

Patri, vei face fata cu brio cu doi copilasi, esti o persoana optimista si bataioasa. E o perioada grea, atat din punct de vedere emotional, dar si financiar, insa trebuie sa vezi partea frumoasa a lucrurilor pt a putea trece peste ceea ce este mai dificil. Gandeste-te ca esti bogata ca vei avea doi copii, doua raze de soare, speranta si putere, ca ai o familie frumoasa, ca sunteti sanatosi si ca veti invinge toate obstacolele si greutatile fiindca Dumnezeu va este alaturi.

Cami, te inteleg cum e cu perioada asta dificila a Antoniei. Si Ale si-a schimbat obisnuintele si programul. Trebuie sa facem fata si sa reusim sa fiti puternice si hotarate cu copiii pt a-i educa.

De 3 seri Alexia adoarme doar la 12 noaptea. Nu stiu ce sa ma mai fac. Noi nu am avut asemenea probleme cu somnul, nu stiu ce s-a intamplat. Cum ne asezam la dormit urmeaza plansete si tipete. Avem acelasi ritual de culcare, doar ca acum Ale cere ce sa ii citesc, este momentul "Aba" adica Alba ca Zapada din colectia "Povestiri de seara". Acum doua seri nu a adormit pana nu am gasit cartea cu pricina si nu i-am citit-o. Aseara vroia Aba si Bo...Nu se poate fara Kitty, Aba si Bo. Le iubeste de numa.

Ariya, jos palaria si succes cu casuta. Toate autorizatiile dureaza. Noi am ridicat casuta in 5 luni, acum punem ultima parte din acoperis si geamurile si apoi inchidem. Doar sa fiti atenti pt ca bugetul stabilit initial nu se potriveste cu calculul de la sfarsit, la noi a crescut...l-am depasit demult.

Azi facem ultimul Prevenar pe care trebuia sa il facem pana in 24 luni. Apoi mai e Havrix-ul si gata. Nu l-as fi facut dar cica multe gradinite il cer pt a putea inscrie copilul.

Mai toate prietenele mele si-au retras copilul de la gradi pe perioada iernii pt ca faceau viroze din saptamana in saptamana. Oare o fi bine? Sau e bine sa ii lasam sa se imunizeze.

Gata pauza.

Pupici

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare

fetele am uitat sa mentionez ca pe bebe nu il va mai chema mihai david ci david gabriel, deoarece nasa fetei m-a anuntat ca are probleme cu banii si mai bine sa imi gasesc alt nas, noroc cu varul sotului care a acceptat sa ne boteze, bine el ar fi vrut sa ne boteze si fata da eu mai cu mot sa ne facem si alte rude si uite surpriza, bine ca s-a rezolvat inainte sa se nasca bebe ca ma trezeam ca nu are cine sa ne boteze

pupici

AMR 3 SAPT

36+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere merci, azi dupa masa merg la ortoped sa vad ce zice.
Cred ca e tare greu sa ajungi la 8 la job ... Eu ma scol la 6,45 si de abia reusesc sa ajung la 9,30. E drept ca fac si mult pe drum.

cami

Si Nadia a luat-o razan cu somnul, vad ca e o molima. Ea care se culca la 9, de vreo sapatamana numai la 10,30 adoarme.

Aseara dadea semne de oboseala la 9 cand am bagat-o in pat. Dar cum a baut laptele si-a revenit in forta.
Cred ca a enumerat numele tuturor din casa de 50 de ori. E tare nostima, zice "Mama - Uca, Nani - Ioana, Babu - On (tatal meu, care e Ion, culmea Ioana zice cu I dar Ion nu), Aica - Meaela (mama mea, Mihaela). Apoi intrebea "Tati?" Si eu zic "Octavian" la care se pune pe un ras nebun

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bee robert merge de cateva luni deja (havrixul nu a fos cerut dar eu pesta l-am facut si facemdoza 2 in primavara, si eu ca adult am facut acum cativa ani vaccinul)

de cand merge a racit odata (gen muci si tuse vreo 2 sapt) si sapt trecuta din nou + enteroviroza (dc asta o fi fost ca s-a recuperat in 2 zile)

l-am dus la gradinita ca asta e principiu, dc mucii nu sunt verzi si nu are febra sa vina
ne-a zis clar directoarea ca in primul an vor face diverse (si copilul ei mic e in grupa cu robert si fata in grupa mare)

la entroviroza l-am tinut acasa 2 zile (desi puteam sa nu ca el serios era vioi, noi parinti panicati) dar apoi nu ne-am mai inteles cu el, cerea dimineata tati-musin-titi- gradi si apoi insira toate numele copiilor de acolo

asa ca nu am de gand sa il retrag dc nu e ceva cu adevarat serios
si de la jumatatea lui ianuarie planul e sa il las la prg lung (acum e 8:40-12:50 si vreau sa il dau 8:40-4 sau 5)

ce e examen te streseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu nu inteleg treaba asta cu lasatul sa se imunizeze. De cate raceli este nevoie pentru ca un organism sa se considere imunizat? De 12 pe an, una pe luna? De mai multe? De 20? De 50? De 100? Daca eu racesc si acum, ca adult, si asta anual, chiar de mai multe ori pe an, inseamna ca nu am racit suficient in copilarie, ca sa ma imunizez? Dar faza cu responsabilii de raceala, care se modifica de la an la an?

Daria e cu mucii in gura de vreo saptamana. Nu trec si nu trec.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput