Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

m-am trezit sa-mi ingrijesc ferma :)))

am vazut poze cu briana frumoasa cu parul ala valvoi cotrobaie peste tot
ilinca si.a pus castronul in cap :)))

pozele de la italnire superbe toate!
bebelusii minunati, mamicile slabe!
e una cu uggs roz
imi plac toate caciulitele iepurasilor si dulcele de luca are si el caciulita!

cristina30 azi in disperare mea de umblat prin magazine, am gasit intr.unul niste pantofi pt silvana elefanten parca le zicea, mi-au placut mai mult decat geox etc, ce stii de ei?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana uite aici pozele lui ivan la 7 luni
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Ivan7Luni#

din pct de vedere locomotor, era mult mai avansat decat silvana, daca ar fi sa-i compar, sa ma stresez ma duc si-o bat :))) ca nu face nici 50% ce facea ivan....vorba vine

cristina de www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=showList&action=selectProperty&maxPages=9999#topsuche" target="_blank">astia ziceam

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata si haideti la cafeluta!

De azi am zis cz ma straduiesc sa scap de ultimele 6 kg de pe sarcina
Child fara nici o abatere..Eu cred ca nu ii vor fi bune sandalute nr 20 in vara.Poate in primavara.Dar ii poti lua sa-i dai prin casa cand merge in picioare..pe gresie si este rece. Ca in rest este recomandat sa mearga descult.

Fetele din sud, ce norocoase sunteti . Sa petreceti o zi asa frumoasa! Bravo voua ca v-ati mobilizatC!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Am vazut aseara pozele puse de Rebiana.
Sunteti toate autentice si placute!!!

VLADI, deci asa cu drumul lung. Nostalgia mea e de locuri, oameni, nu numai de mincare. Si Parisul e o idee.
Pupicei si sper sa ne spui curindca te poti odihni mai mult noaptea. Hai Florian!!!

ILEANA sa stii ca noi am vrut sa mergem din nou in 2009 de sarbatori. Era plan din primavara devreme ...apoi a sosit burtica de David. Te anunt neaparat. Doamne ajuta sa fim sanatoase si sa avem un an bun!!!

Apropo tu ai fost la Paris in toamna aceasta. Am vazut pozele, ai un zimbet minunat!

ROXANA, Ivan statea deja in picioruse. Dar lasa pe Silvana in pace ca fetitele au alt ritm.
Mai sunt si exceptii cum ar fi Petala dulce care deja s-a ridicat...

Mamici sa aveti o saptamina usoara si frumoasa. Eu o sa am niste treburi organizatorice dar o sa incerc macar sa va citesc la cafea.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
Dau si eu o fierbinte pentru cine are nevoie de a doua, ca pe prima a dat-o Babyangel...Asa urat e afara, e o ceata de iti bagi singur degetele in ochiE aiurea,nu-mi place, am o senzatie de claustrofobie cand ma uit pe geam si e doar alb...Hai ca bat campii de dimineata, dar am o scuza, sunt treaza de la 5.30
Raspund pe masura ce citesc din urma....

Of, mai fetelor, ce va invidiez pentru intalnire...Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine, abia astept sa vad pozele!Daca n-ar fi fost chiar asa departe de Tg.Mures...of,of, mai ,mai ....Si REBI, sunt de acord cu tine, GABY e o fata de nota 10!Eu doar pe ea o cunosc live, dar ma bucur ca am avut ocazia asta.

CORI, azi maine alergi dupa Eliza prin casaA mea se ridica doar in genunchiSi am vazut si filmuletul, ce dulce e cum se lupta ea cu cizmulitele
Nici a mea nu suporta in picioare incaltaminte, ma intreb daca are rost sa-i cumpar cizmulite

DIANAMI, invartisi cutitu-n rana...acum imi pare si mai rau ca n-am putut merge si eu la intalnireDar ma bucur ca v-a placut si poate vom mai avea ocazia....

ELLA, of, dintisorii astia...Am mai zis eu, toata viata avem treaba cu ei...micul mariner sa treaca mai repede peste faza asta...Si mult rabdacol pentru mami

DAYANARA, CORI, multumim de complimente...Da, fii-mea deja ajunge tot unde nu trebuienici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va incepe sa umble
Cat despre par, as tunde-o, ca nu-i sta nicicum, indiferent cat de mult o piaptan, dar parca nici n-as tunde-o, ca mi-i drag de ea cand o vad asa pletoasa....O sa iau exemplu de la Ianis si o sa-i prind parul intr-un mot...

Ma duc sa ma uit la poze, scuze ca m-am intins atat,dati ignore,daca n-aveti chef sa-mi cititi carnatul...nu ma supar...
toata lumea

Mergi la inceput

ROXI, ce dulce era Ivan bebelus...si statea in picioruseSi poza aia in care doarme pe masa de infasat (cred) e totala
Nici eu nu ma stresez ca nu face Briana anumite lucruri, are timp, fiecare copil e diferit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

neata si haideti la cafeluta!

De azi am zis cz ma straduiesc sa scap de ultimele 6 kg de pe sarcina

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Ce fel de dieta tii? Monti? Detalii please! Si eu vreau sa incep ceva mai serios....ca mai am si eu 7-8 kg in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Ramy, am vazut poze. Este superba Briana si face o gramada de lucruri. De par nu mai zic nimic, mult si foarte frumos. Ai o comoara acolo

Roxana, ce schimbat e Ivan acum. Asa ne dam seama de diferente, uitandu-ne la poze.
Eu eram cu ugg pink, ce crezi ca doar tu ai crocsii in geanta? Eu chiar le spuneam fetelor ca razbun perioada de dress code strict de la birou cu aceasta in care ma imbrac asa mai sleampat si ador treaba asta.

Erina, multumim de complimente. Noi incercam sa facem iesiri din astea sa ne simtim bine. Vara facem sigur mare Turcia sau Grecia, anul acesta la noi, dupa vreo sase ani fara litoralul romanesc dar era Kira prea mica, primul copil, am vrut sa vedem cum ne descurcam. Iarna, cand putem mergem in Austria la ski si in rest, daca mai putem plecam asa sa vizitam diverse. Eu am tot fost plecata cu serviciul si mi se cam luase la un moment dat dar acum mi-am revenit.

Incerc sa mai dorm un pic ca inca mi-e somn. Mai profit si eu un pic de somnul Kirei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!

LML iepurasilor de 11: Maria (de nibi_niki), Kira Maria (de iliraluca), Radu Alexandru (de annya9)!!!

M-am topi citid ce frumos a fost la intalnire si am vazut poze cu mamici extraordinare si iepurasi frumosi foc. Se vede din poze ce bine v-ati simtit.
Va dorim si azi la Ikea o intalnire cel putin la fel de frumoasa.

Denisa am vazut poze cu Ivan la 7 luni. Ce mult s-a schimbat si ce precoce era. Am zis eu ca am un iepuras lenes.

Atat am reusit sa citesc, mai pe diagonala. Am fost ieri sa rpeet analizele si eco la pancreasc.ficat,etc. si normal ca nu e bine.
Diana daca citesti, explica-mi te rog ce inseamna ca vena cava e tare inflamata? SI pe la ficat a gasit ceva in neregula. Ieri am fost in urgente sa le fac pe toate si au un eco antic si de demult. O sa trebuiasca sa merg la un alt eco mai performant care sa aiba si Doppler. Dra de acolo nu era deloc incantata de ce a gasit. Analizele din ce mi-a spus prietena mea de acolo, sunt ok, transaminazele si restul. O sa vad cand merg la eco si le iau. Offf, ca parca nu s-ar mai termina problemele astea la noi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

La multe lunite! Maria (de nibi_niki), Kira Maria (de iliraluca), Radu Alexandru (de annya9)!Sa cresteti mari si sanatosi!

Am vazut si pozele, sunt foarte frumoase
Imi venea sa rad cand ma gandeam ce-o fi zis chelnerita cand a vazut invazie de bebelusiSe vede ca v-ati simtit bine impreuna...inca o data, asaaaaa va invidiez!

Mergi la inceput