cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy De ce de fiecare data cand vrea sa fie mai explicit, merge langa blonda ? |
raspuns: asta pentru ca nu-i dau eu voie sa inregistreze shedintzele cu mine
Madamsadamy spune:
Imi fac un fresh si apoi o tura de aspirator.
Insistati cu un buzz daca nu va aud.
cryss_cryss spune:
Propun aceasta melodie,melodia de deschidere...
http://www.trilulilu.ro/RottenKid/cc6b9e1af93e9e
Lali_mete spune:
Da mai,nu am intrebat! Ce fel de club este ? Sa stiu cum ma imbrac,ce muzica aduc,ce beutura .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
kokiy spune:
'Neata pe la pranz si de la mine
Mey, de la atata tae boo si cure de slabire sa nu va apuce asa ceva prin Carrefour ,Dana parca te si vad
Promo 50%
DanaAlex spune:
Kokiy...eshti tare!!!ma shi vad dantzand din dorsal shi cotcodacind ca o gaina beata prin carrefour (btw... cocoana aia, zici ca e in calduri, dar are un corp bestia)Lali- pai imbraca-te ca pentru club, draga mea...stingem luminile, aprindem felinarele (roshii) shi ne distram...care cum shi cu ce putem...eu personal, prefer varianta scurta shi rapida, adik 5 randuri de shots, la bar cu cateva doamne, la intervale de 15 minute, apoi ma pun pe dans shi tzin prelegeri cui se nimereshte
Crys- super melodia...imi placea pe vremuri shi www.youtube.com/watch?v=ZxCVyAwp8_w" target="_blank">"traiasca berea!"
DanaAlex spune:
shi www.youtube.com/watch?v=VHv8SGDys_Q&feature=related" target="_blank"> asta
Lali...poate te inspiri la tzol www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=haine de club&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=omO0TK7xIovsOd34qPcJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCwQsAQwAA&biw=1280&bih=595" target="_blank"> de aici sau www.sevensins.ro/haine-de-club/" target="_blank">aici
eu ma voi imbraca www.sevensins.ro/rochite-sexy/livia-corsetti/hasida/" target="_blank">asha
Lali_mete spune:
S-a inchis?
Vreau si eu va rog o melodie de durere de masele,si ceva tare sa iau intre dinti sa nu mai simtzesc durerea ,se poate?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
Lali...du-te la www.youtube.com/watch?v=up9wB-49CZY&feature=related" target="_blank">doctor
stai sa ma uit la ce-am bagat... nuuu, nu-i bun!
mai bine incearca www.youtube.com/watch?v=rP4s3Hwx5VY&feature=fvsr" target="_blank">asha
caut shi ceva tare de stransintre dintzi, dar cred ca gaseshti tu ceva prin pat...hac! prin casa, vreau sa zic...is cu la bord!