cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Si acum cum trebuie:
Buna dimineatza! Vreau si eu un cappuccino decofeinizat va rog !
Dana ce matinala ai fost ! Sigur ca da,vineri facem inaugurarea la club !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Madamsadamy spune:
Ufffffffffff!!!!!!!!!!!
Iar alegeti o zi in care sunt de tura. De ce vineri si nu joi?
cryss_cryss spune:
neata!
un expresso lung,va rog!sefa,antrenanta atmosfera ai creat!subscriu la ceea ce a scris lali!
cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy Ufffffffffff!!!!!!!!!!! Iar alegeti o zi in care sunt de tura. De ce vineri si nu joi? Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
Madamsadamy spune:
Apropo. Serile trecute eram cu iuby la masa si din una in alta, ma plangeam eu ca de dupa intoarcerea noastra de la Deva am constatat ca m-am ingrashat putin.
Iuby mi-a raspuns: "stii ca a murit Michele Montignac asta al tau?"
Eu intreb repede:"de ce, oare?"
el imi raspunde: "de ciuda ca nu regimul ca lumea"
Dar chiar am auzit un zvon ca ar fii murit deadevaratelea. El cica a citit in ziare.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Cryss, Madam Dana, Lali, Diana....cafelutzele Dvs sunt gata!!! |
Multumesc,rapida ai fost !
Azi am treaba,filmuletele le vizionez mai pe seara!Deci se muta inaugurarea? Ce DJ inviti? Cum aranjezi?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
hai sa va pun spectacolele de la teatru de papushi(am luat ieri programul)
duminica, 17 oct/ora 11-"vacantza cu peripetzii" -varsta indicata: 3-9 ani
duminica, 24 oct/ora 11- "o calatorie cu surprize"- spectacol interactiv/ varsta indicata: 3-10 ani
duminica, 31 oct/ora 11- "anotimpuri cu poveshti"-spectacol/varsta indicata: 3-8 ani
pretz bilet: 5 lei...de la 1 nov se va majora la 7,5 lei
telefon (pentru intrebari/ rezervari bilete): 0241/61 89 92
ca shi practica, biletele se cumpara de la o duminica la alta, ieri mai aveau liber jumatate de sala, eu intentzionez sa-i duc pe ai mei la toate trei spectacolele
am programul complet pentru luna octombrie 2010, in fiecare zi a saptamanii este cate un spectacol, insa scriu doar la cerere (cunoscand ca cei mici ai noshtri sunt la gradi)
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Multumesc,rapida ai fost ! Azi am treaba,filmuletele le vizionez mai pe seara!Deci se muta inaugurarea? Ce DJ inviti? Cum aranjezi? |
doar ma shtii!!!
pai atunci, joi sa fie!!!! cantam, dansam shi radem virtual, incepand cu orele 22,30 (ca sa culcam restul familioanului)...aduce fiecare ce muzica vrea, bautura shi zaharul...cafeaua e din partea casei
fug, ca vine ora cand ma deghizez
p.s. nu vi se pare ca seman cu Rada???