cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 6
13diana79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete 'na seara! In seara asta e deschis si clubul,sau ii facem inaugurarea alta data? Ei mai Crys de aia nu citesc eu Cancan-ul Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Lali, tocmai asta-i penibilul situatiei, ca doar daca te dezbraci esti bagat in seama.Sunt niste actori remarcabili amandoi, iar gestul lor de-a dreptul socant si pentru mine , nu face decat sa traga un mare semnal de alarma. Desi sunt mari actori cu o inegalabila cariera in spate, cu siguranta castiga jenant de putin , dupa o viata in slujba noastra, a tuturor. Eu ma inclin
in fata lor si-i voi admira forever, iar gestul lor sunt sigura ca este unul disperat.
DanaAlex spune:
Ely, eu azi nu am timp de sala, asha ca maine ne sportivim shi ne cafelim dupa efort...

- Diana, Ely, Uka, Lali
- shtitzi voi de ce...multzumesc shi eu!
acum ma uit la un film romanesc"Cuibul de viespi"
13diana79 spune:
Neatza tuturor si
pentru cafeluta fierbinte, gasita de dimineata aici 
Ely abia astept sa te vad , ca mi-ai lipsit zilele astea
Foarte bine ca ajungi azi la sala , caci facem "tae boo"
si-o sa-ti placa...de-o sa te doara mai multe grupe de muschi ,vreo 2-3 zile ![]()
Pupici
DanaAlex spune:
Loryd, vineeee imediat ...pana la 10,30 sunt langa aparat, ca la sala ajung azi
...m-a sunat programarea din dimi asta ca e pe drum, terminam in o ora shi fug la gym
aaaa, zii asha,Diano! -tae bo...eu mai exersez cu www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg" target="_blank">Billy din cand in cand, cand nu ma plictisesc de el![]()

pentru mesajul urmator (am ajuns sa am previziuni
) ok Doamna Diana... sa pregatim betzele 
13diana79 spune:
| citat din mesajul lui DanaAlex Ely, eu azi nu am timp de sala, asha ca maine ne sportivim shi ne cafelim dupa efort... ![]() ![]() - Diana, Ely, Uka, Lali![]() - shtitzi voi de ce...multzumesc shi eu!acum ma uit la un film romanesc"Cuibul de viespi" ![]() |
Super filmul, Dana , si eu l-am vazut de vreo 10 ori si tot l-as mai vedea
Maine , dupa sala facem si un biliard ,ce zici? For fun

Madamsadamy spune:
Buna dimi!!!!
Un ceai fara zahar, please!!!
Pentru azi aveam un program acum , dupa wake up, s-a schimbat complet![]()

.
Azi, pregatesc un colet pentru Italia, scot rochia de printzesa de la croitor. Am dus-o la taiat trena ca sambata la nunta sa pot dansa mai lejer
. Si abrambureala prin oras, ca tot ajung in centru.
Stie cineva de unde sa procur si eu echipament de sky? M-am hotarat sa merg in ianuarie pe muntele mic si am nevoie de echipament. Bineinteles la pret de CRIZA!!!!
DanaAlex spune:
| citat din mesajul lui Madamsadamy Stie cineva de unde sa procur si eu echipament de sky? M-am hotarat sa merg in ianuarie pe muntele mic si am nevoie de echipament. Bineinteles la pret de CRIZA!!!! |
daca-i sa fie abureala "prin orash" de la 12-14 sunt shi eu prin centru...call me or call you
see u!of course, ca shtiu shi unde gaseshti shi costum de cazaturi
Lali_mete spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 13diana79
Lali, tocmai asta-i penibilul situatiei, ca doar daca te dezbraci esti bagat in seama.Sunt niste actori remarcabili amandoi, iar gestul lor de-a dreptul socant si pentru mine , nu face decat sa traga un mare semnal de alarma. Desi sunt mari actori cu o inegalabila cariera in spate, cu siguranta castiga jenant de putin , dupa o viata in slujba noastra, a tuturor. Eu ma inclin in fata lor si-i voi admira forever, iar gestul lor sunt sigura ca este unul disperat. |
Exact asta a fost di pentru mine,nu prejudecata ci soc
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi