cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 17
cryss_cryss spune:
Buna seara,fetele vesele!
Cam liniste pe aici.Sau este linistea dinaintea furtunii?Seffffffaaaaaaaaaaa.......pe unde sunt fetele?N-ai dat adunarea?
cryss_cryss spune:
Hai sa va mai spun una poate va adunati.
Ce e de preferat sa ai? Alzheimer sau Parkinson?- Raspuns: Parkinson... mai bine versi juma' de pahar decat sa uiti unde-ai pus sticla..
DanaAlex spune:
vin shi eu imediat....
cand incepe "dansez..." sunt prezenta
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"
13diana79 spune:
Cryss, am ras cu lacrimi!!!
Abia acum am avut timp sa intru in cafenea , dar nu puteam sa ma retrag la " Dansez ptr tine" ,fara sa va citesc putin
pupici
Lali_mete spune:
'na seara!Toata lumea danseaza?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
daaaaaaaa
inca putzin sa culc shi eu moshtenitorii shi ma concentrez mai bine la cafenea shi pe calcat
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"
Lali_mete spune:
Cand se da in reluare emisiunea? CA nu prea am putut sa urmaresc inj seara asta,am ajuns la 9 fara 20 acasa si m-am apucat de pui cu mamaligutza si ciorbe... stiu,sunt dusa,dar poftaaaa....
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Cand se da in reluare emisiunea? CA nu prea am putut sa urmaresc inj seara asta,am ajuns la 9 fara 20 acasa si m-am apucat de pui cu mamaligutza si ciorbe... stiu,sunt dusa,dar poftaaaa.... |
daca te plimbi....
din cate stiu eu,sambata de la ora 13 da in reluare...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...