cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

hai ca-ti aduc eu o cafea,cand vin pe 28 la bucuresti,fara prastie...

ce bine!!!! Mihaela sa-i duci shi un www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=cozonac&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ZQS4TNyKOY6MswaR0azPDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CCMQsAQwAQ&biw=1280&bih=595" target="_blank">pachetzel lui Kokiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Neata,fetele vesele!

TRILEMA.... Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a i se inlatura verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a “pus-o” amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau? - Sa descopere amanta ca esti casatorit? - Sa-i explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis? - Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta…?
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

Neata,fetele vesele!
TRILEMA.... Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a i se inlatura verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a “pus-o” amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau? - Sa descopere amanta ca esti casatorit? - Sa-i explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis? - Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta…?
O zi frumoasa tuturor!

cristina

beton....am ras cu lacrimi....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Cryss....neatza

TRILEMA....
Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a i se inlatura verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a “pus-o” amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor.
Oare ce este mai rau? variante posibile....
a) Sa descopere amanta ca esti casatorit?
b) Sa-i explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis?
c) Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta…?

ash zice ca b) e cea mai horror...cu "restul" te mai impaci

Mergi la inceput

lipsesc din cafeneaa 3-4 ore, pe motiv de "plimbareala"...la cererea expresa a moshtenitorilor mei, care azi nu au servit gradi, pe motiv de somn pana la 9 a.m ,asta dupa ce au stat la munte o saptamana shi scopul a fost odihna.... iar mami, slaba de refuz, le-a facut pe plac

cafele sunt la bar, muzica buna e....ne revedem pe dupa-amiaza!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

Neata,fetele vesele!
O zi frumoasa tuturor!

cristina

rad pe silent ca doarme domnul sotz,deci nu mai pot! Abea astept sa se trezeasca sa il citesc si lui ... poate avea degetele groase

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Fidelitate"

Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:
"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."
Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:
"Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat."

Mergi la inceput

Cryssule......

shtiu shi eu unul...sa va zic:

se casatoresc doi fff rapid, imediat dupa nunta sotzul ii zice sotziei:
- asculta draga mea, eu obisnhuiesc sa mananc la ore fixe, micul dejun la ora 9, pranzul la orele 14, cina la orele 18...chiar daca sunt sau nu acasa, te rog sa-mi satisfaci aceasta dorintza shi sa pregateshti ca shi cum ash fi!
sotzia ii raspunde zambitoare:
- da, dragul meu sotz, am shi eu o obishnuintza asemanatoare cu a ta shi acum ca ai adus vorba sa-tzi spun...de mult timp mi-am format un obicei, fac sex de 2 ori in 24 de ore, dupa cum urmeaza: la ora 7,30 dimineqatza shi noaptea inainte de culcare, la orele 23....ca eshti acasa sau nu eshti, eu te-am anuntzat ca sa shtii ca nu-mi schimb obiceiul!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fac o mancarica buuuuuunaaaaa shi cand mai am pauza va povestesc de ceva super nou deschis in cta... lake view= un complex comercial nou shi modern unde gasimm o gramada de lucruri minunate ...nu va ganditzi la papa bun, ci la sport, wellness spa shi entertainment de calitate, basca un restaurant italienesc shi o gelaterie....hai ca revin!!!!shi mai am un info tot din cta...in city gasitzi o super-mega-fabuloasa oferta laaaaa......hai, ca va zic mai incolo
Uka shtie p.s. Diana, fac aceiashi retzeta de sambata...carnita in aburi de vin roshu ...asha ca pot sa ashtept invitatzi maine, ca nu ma fac de ras

va invit la cafea aici

Mergi la inceput

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.
Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP...

Mergi la inceput

Cryssule

va invit la cafea aici

Mergi la inceput