un sfat va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

jocurile de noroc/pariuri sunt ca si bautura, cam greu scapi de narav.daca nu ar fi avut din ce sa le plateasca, cum ar fi fost situtia?sigur nu la fel. iar copiii mi se par punctul nevralgic. sunt atat de puri , iar noi tb sa le aratam fata urata a lucrurilor. eu nu cred ca el s-a gandit la ei atunci cand a facut datoriile, e mult prea egoist.pur si simplu nu pricep, cum un adult, un om cu capul pe umeri sa fie atat de inconstient si sa puna mai presus de fericirea, siguranta copiilor /familiei, un capriciu efemer?!orice om normal stie ca jocurile de noroc/pariuri sportive sunt infiintate sa se imbogateasca altii , iar pobabilitatea de catig real e aproape inexistenta!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Depdendenta de jocuri de noroc este EXACT la fel ca cea de alcool sau droguri si se trateaza la psihoterapeut specializat pe asa ceva, inclusiv cu medicamente daca e cazul.
Uite info:
http://eugenhriscu.ro/2010/09/09/lui-a-despre-tratamentul-dependentei-de-jocuri-de-noroc/
http://servitute.blogspot.com/
http://betday.wordpress.com/

Daca esti decisa sa nu acorzi atentie acestui aspect si sa divortezi totusi, atunci eu as alege dintre avocatii bine cotati pe acela cu care pot comunica eu cel mai bine. Sa stii ca nu intotdeauna un avocat care simti ca te mangaie cu intelegere pe cap stie si ce are de facut in instanta ...si invers.
Succes!

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Alina stiu ca ar fi bine sa ma mai gandesc, dar pur si simplu nu pot trece peste. Sunt totusi datorii de 1.200.000 ron ...... facute pt nimic. Plus ca stau tot timpul cu teama ca mai poate imprumuta bani de undeva ( eventual camatari) si ca nu va avea de unde sa-i inapoieze.

Ca parinte si sot nu pot sa-i reprosez absolut nimic. Ne iubeste f.f.f. mult, dar in contextul dat nu este suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Lamuriti-ma si pe mine ! RON-ul este noul leu romanesc care a aparut dupa taierea a 4 zerouri.Deci 1.000.000 lei vechi = cu 100 ron!
Cum a putut acest om sa faca datorii la jocuri si pariuri de 1.200.000 RON?? asta inseamna 12.000.000.000 lei vechi
M-i se pare exagerat de mult !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da Petra este vorba de 12 miliarde in lei vechi. Tu ai sta cu un astfel de om, chiar in conditiile in care isi plateste regulat datoriile si in familiei nu-i lipseste nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Dar tu de unde stii ca are 12 miliarde datorie?
Din firma atatia bani nu poti scoate aiurea, asta-i clar...
Asadar, tu ai vorbit cu banca? Te-ai uitat in documentele reale, declarate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Eu am inteles din mesajele lui mel ca a facut credit la banca pentru a cumpara niste utilaje la firma si in loc de utilaje a luat "jocuri de noroc", nu ca ar fi scos banii din firma, ci ca banii n-au ajuns niciodata acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Pentru ce spui tu ca a luat bani pentru firma ar putea fi un credit de investitii. Pentru un astfel de credit trebuie sa aduci dovada bancii in ce ai investit acei bani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si mie mi se pare o suma mare de volatilizat. Doar daca cifra de afaceri a firmei este de milioane si profitul tot pe acolo. Dar creditele de investitii se iau cu dovada ca investitia s-a realizat. Ma rog, o fi gasit el o solutie.

Altceva vreau sa spun: pot sa inteleg ca tradarea increderii tale este motivul divortului. La fel de radicala este si reactia ta ca si decizia lui de a pierde atatia bani aiurea si de a nu-ti spune. Insa nu ai luat nici o data in calcul sa incerci sa vezi daca e o dependenta care se poate trata cu ajutor psihologic ? El regreta sau merge si el pe calea divortului, ca sa devina liber sa nu-si mai ascunda de ochii nevestei "pasiunea" ?
Daca situatia voastra financiara este sub control, asa cum spui tu, adica tu si copii nu suferiti din cauza asta eu nu as actiona dupa primul impuls, mi-as da mie un pic de timp de gandire. Poate ajungi la aceeasi concluzie, dar macar te gandesti acum si nu dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Eu am inteles din mesajele lui mel ca a facut credit la banca pentru a cumpara niste utilaje la firma si in loc de utilaje a luat "jocuri de noroc", nu ca ar fi scos banii din firma, ci ca banii n-au ajuns niciodata acolo.

Banca nu-ti da niciun leu in punga, ci ii vireaza in contul firmei. Nu mai spun ca trebuie sa dovedesti fiecare ban din linia aia de credit, ca te controleaza daca respecti planul de afaceri etc.
Nu cred ca acei bani sunt subtilizati din firma (e imposibil), dupa cum ma indoiesc ca datoria se ridica la suma asta fara sa-l fi tras nimeni de maneca.
De aia m-as mai gandi inainte de divort sau as incerca sa vad exact care este resortul lansarii unei asemenea povesti - mai ales ca banii zici ca se pot plati fara probleme.
Sincer, si cu toate gandurile bune inspre tine, nimeni n-ar crede istoria asta - poate de aici si atitudinea retinuta a avocatilor (nu poti intra intr-un lucru pe care nu-l intelegi/nu-l crezi). Ca sa nu spun ca daca este asa cum zici (va iubeste, e tata si sot bun, nu va neglijeaza financiar) - chiar nu vad ce motiv serios de divort ar fi.

Mergi la inceput