calendar personalizat

calendar personalizat | Autor: karfe

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-i fac mamei cadou de craciun un calendar spiralat cu pozele nepotilor.
Am pregatit pozele ptr.fiecare 2 luni(vreu 2luni pe foaie),dar nu gasesc unde pot sa-l fac.
Daca ati facut asa ceva sau lucrati in publicitate va rog indrumati-ma.
Este la Afi palace un centru,dar fac doar intregul an pe o singura foaie.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cauta firma cewe.
Fac tot felul de chestii personalizate (si calendare, de mai multe feluri), si lucreaza cu marile centre comerciale (carrefour, cora, auchan) dar si cu magazine mai mici (dm, diverta, domo, flanco)

Ii poti da cautare pe google....carrefour foto, sau auchan foto...etc.

Editez sa spun ca tocmai am intrat pe carrefour si vad ca au reducere 50% la toate calendarele pana pe 27 luna asta.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

La acest numar 031 4054866 gasesti o firma care face si calendare personalizate.Nu-i dau numele sa nu fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

La acest numar 031 4054866 gasesti o firma care face si calendare personalizate.Nu-i dau numele sa nu fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Poti cauta pe net, sunt o gramada de firme care fac asa ceva.
Eu am facut acum 2 ani calendar de birou personalizat cu cate o luna pe pagina (40 lei) si o agenda pentru sotul meu cu pozele fetitei (tot 40 lei) si am primit bonus inca un calendar. Am trimis pozele pe e-mail iar ei au trimis produsele prin curier. Nu mai stiu exact despre ce firma era vorba dar, asa cum am mai spus, gasesti foarte multe pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu l-am facut in Power Point, e un pic mai mult de munca la primul pana iti faci formatul si trebuie sa ai acces la imprimanta color si ceva de legat, eu le aveam la servici.

Deja ajunsesem la dexteritati, respectiv fiecare calendar are ziua de nastere si datele importante ale persoanei careia i-l fac cadou colorate diferit.

Si o iau din timp ca sa adun poze relevante pt fiecare anotimp.

Cel mai tare am impresionta-o pe sora mea cu un calendar cu poze alb-negru de cand eram noi mici pana in zilele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Si eu am facut calendare cu pozele copiilor cadou de Craciun pentru bunici. Eu am lucrat pozele, formatul si le-am imprimat in oras la o firma de birotica. Au iesit tare bine.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CUm ai adaugat lunile? Ai gasit pe net tabelul cu pricina sau l-ai facut tu? Ai printat pe hirtie foto si pe urma le-ai legat cu arc? Da-mi, te rog, mai multe detalii daca poti. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu le fac in fiecare decembrie la "calendarul tau", gasesti cu google. Doar trimit fotografiile, le face A3, 12 pagini+coperta

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Natasa eu mi-am facut calendarul (cu poza, lunile) in Autocad. O sa fac si pentru anul acesta. Daca vrei te pot ajuta. Imi trimiti pozele si le pregatesc eu, le salvez jpg si ti le trimit. Au fost printate pe hartie foto si legate cu spirala pe suport de carton. Eu le-am facut format mic pentru birou. Daca vrei sa te ajut te rog sa imi trimiti PM.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

http://calendare.yshop.ro/categorie/calendare-460.html

Eu aici le-am facut si au iesit su-per!!!!!

Mergi la inceput