Mamici&Burtici Sep-Oct'10- Bravo FULGUTA! (186)
Raspunsuri - Pagina 15
botosel452 spune:
Alina, faci cezariana sau ca mine si Tutz, inducere?
Indiferent de varianta iti doresc de pe acum nastere usoara!
Valentina
40w3d 
alina.clau spune:
Botosel-eu am uter cicatricial,deci cezariana.Multumesc mult de incurajare.
Bafta si tie si lui Tutz,sa reusiti sa nasteti natural,cum va doriti,si sa fie totul bine...
alina
39+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Mari-Mariuk spune:
zozela
tie si Mariei!
Alina, de maine scoatem motatele si pentru tine
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Va salut cu dor! ![]() Va multumesc pentru pampoanele agitate(nu le-am zarit inca,dar le-am simtit din plin) si pentru mesajele frumoase transmise fie prin sms,fie live,dar si pt.cele de aici de la odisee,caci sigur au fost ![]() ![]() Maria s-a nascut cu 3450g,52 cm,Apgar 10,e brunetica si duulece,dulce-suntem topiti dupa ea ![]() ![]() Laptic este din belsug,furia lui e pe sfarsite,Mihai a reactionat pozitiv,e liniste si pace la noi-am trecut cu bine si peste asta! Felicitari tuturor mamicilor care au dat nastere puiutilor dragi,atat timp cat am lipsit eu!! ![]() ![]() Si mai am timp sa va las s 2-3 imagini cu Maria cafenia: http://community.webshots.com/album/578765111ziokre Pupici tuturor! Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Maria e superba!

Ma intrebam de ce spui ca-i cafenie, apoi am vazut minunea ta blonda.

Bine ati venit acasa!

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui Alina_feier De ieri suntem si noi acasa. Papam exclusiv de la san (bineinteles ca nu am scapat de ragade, dar nu ne plangem), ne-am acomodat destul de bine deocamdata iar tati ne ajuta foarte mult. Felicitari noilor mamici. Am pus si eu cateva poze cu Daria in albumul bebelusilor. _ Alina de Daria Elena (07.10.2010) |
Bine ati venit acasa!

Am vazut-o pe scumpica Daria.

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Buna seara, fetelor! Tutz, am vorbit putin mai devreme cu Laura (Clabuc), care de azi este acasa cu bebelina. Si m-am mai linistit, in sensul urmator: zicea ca ei i s-a rupt apa, dar avea colul inchis inca. I s-a pus o branula prin care i s-au bagat oxitocina si no-spa. Si a inceput sa aiba dilatatie si in cateva ore a nascut natural. Asta mi-a dat sperante ca, daca o fi sa ni se faca inducerea, sa avem sanse sa nastem natural. ![]() Valentina 40w3d ![]() |
Vrem poze cu bebe de Laly!

Valentina, curaj!

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
K+A=T
tutz spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Buna seara, fetelor! Tutz, am vorbit putin mai devreme cu Laura (Clabuc), care de azi este acasa cu bebelina. Si m-am mai linistit, in sensul urmator: zicea ca ei i s-a rupt apa, dar avea colul inchis inca. I s-a pus o branula prin care i s-au bagat oxitocina si no-spa. Si a inceput sa aiba dilatatie si in cateva ore a nascut natural. Asta mi-a dat sperante ca, daca o fi sa ni se faca inducerea, sa avem sanse sa nastem natural. ![]() Valentina 40w3d ![]() |
Of, imi dai sperante. Tu ai maine inducerea? (sau am inteles eu gresit?). Eu miercuri - 13.10.10 ma voi interna la pranz. M-am decis in final sa fac acest pas, cu speranta ca ne ajuta Dumnezeu sa fie totul in regula. Asa iti doresc si tie, si Danaisei pt saptamana viitoare. Poate ne ajuta sa reusim natural, cum ne dorim. Oricum experienta lui Clabuc ma mai linisteste un pic.
Tünde
40w cu
Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde
be_one spune:
Buna seara, fetele!
Noi am avut o saptamana mai trista, a murit un bunic drag de-al nostru, de asta nu am mai intrat, nici nu prea am mai avut timp. Mi-a tot sunat in minte melodia aia de Holograf cu "un copil se naste, un batran isi ia ramas bun"...Asa e viata 
Nu mai stiu pe cine trebuie sa felicit si pe cine sa incurajez, asa ca: Felicitari mamici! Hai fetele!
Noi suntem bine, Ioan papa mult mai bine acum, mai ales ca de cand umblu cu 2 bibe (unul cu lapte de mine si unul cu completare) stiu si cat mananca. La mine cu laptele e un fenomen tare ciudat - la o masa imi ies 60 si la alta 120. Pai copilu cum se poate satura daca eu l-as lasa la san cand am doar 60, din care el ia cat poate? dar tare l-as lasa sa manance el, ca m-am saturat de spalat biberoane, parca numai asta fac toata ziua. In rest, doarme 3 ore legat, papa, uneori sta treaz si cate o ora, dar nu plange, se uita la manute. KK - 4,5,6 pe zi, colici parca nu avem, se mai strange si se mai inroseste cand se screme, dar tot nu plange. Mananca fara mofturi, nu da inapoi, as zice ca e un copil deosebit de bun. Sa dea Dumnezeu sa fie asa bine si in continuare.
Azi implinim si noi o luna 
Va pup, ma duc sa pregatesc lapticul.
Noapte buna!
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
ghiocela13 spune:
Bona sera fetelor!
Am umblat azi de mi-au sarit capacele prin Titan si pe la ikea si nimic...nimic. Ma dor doar soldurile. burta e la locul ei bine mersi!!!
Masuta de infasat la ikea nu am gasit. se pare ca e bataie pe ele
. in schimb am luat cercelusi pt fetita asta care nu mai vrea sa iasa din burta!
Maine nu cred ca-mi face nimic la spital. am eu asa un feeling. cred ca ma monitorizeaza iar si-mi face analize.
BOTOSEL, TUTZ, ma gandesc la voi si va tin pumnii. Ma gandesc, in principiu, la toate fetele de aici (nascute si nenascute), insa noi suntem o categorie mai speciala: speriate de bombe, de oxitocina si de cezariana!!!!!![]()
aaaaaaaa si DANAISA parca e in oala fricoaselor cu noi!!!!!!
Pupaturi si mult curaj pt toata lumea!!! Si din partea mea o dedicatie speciala pt toate viitoarele mamici care isi asteapta fetitele. ca sa ne mai destindem un pic!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vZDo7vv_DAA
Ghiocela
40+
cu Irina Maria

Daria Elena (07.10.2010)