Mamici&Burtici Sep-Oct'10- Bravo FULGUTA! (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

nastasie, nu cred ca gresesti tu undeva, pur si simplu asa e copilul, nu vrea una sau alta, sau pur si simplu nu are chef decat de urlete si tipete...tocmai am trecut si noi prin 20 de minute de plans din orice si in orice pozitie. Mai incearca si maine si daca nu vrea, inseamna ca nu ii place in carut. Sau de zici ca ii place putin ridicat, incearca sa pui o pernuta sub tot spatele lui asa incat sa stea putin ridicat. eu de multe ori il pun sa doarma asa si ii place,si desi nu e indicat sa doarma pe moale, el de vrea sa doarma stramb o face oricum.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Oana, bine ai (re)venit!
Cere sfatul unui medic in legatura cu ,,iesitul'', sa nu se agraveze apoi. ca sa nu te jeneze taietura in momentele alea, pune o compresa calda pe locul respectiv si tine cu mana putin apasat, calmeaza. Si ,,iesitul'' e mai lejer daca dai cu apa calda in timpul ala, ti-o spun sigur, e pe probate in fiecare zi de cand m-am pricopsit cu fisuri din cauza constipatiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

De ieri suntem si noi acasa. Papam exclusiv de la san (bineinteles ca nu am scapat de ragade, dar nu ne plangem), ne-am acomodat destul de bine deocamdata iar tati ne ajuta foarte mult.
Felicitari noilor mamici.
Am pus si eu cateva poze cu Daria in albumul bebelusilor.

_

Alina de Daria Elena (07.10.2010)

Mergi la inceput

cred ca se impune o vizualizare a mesajelor inainte sa le trimit ca ma uimesc de cat de putine cuvinte folosesc intr-un mesaj destul de lung...se vede ca mi-a intrat neuronul in concediu!!! am uitat de sinonime si de utilitatea lor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

De ieri suntem si noi acasa. Papam exclusiv de la san (bineinteles ca nu am scapat de ragade, dar nu ne plangem), ne-am acomodat destul de bine deocamdata iar tati ne ajuta foarte mult.
Felicitari noilor mamici.
Am pus si eu cateva poze cu Daria in albumul bebelusilor.

_

Alina de Daria Elena (07.10.2010)

pentru tine si Dariei, e o scumpica. Felicitari lui tati ca va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

buna seara,mamici si burtici!
noi suntem bine. Mara este o figura, are un par in cap ... parca este electrocutata.
Va mul#355;umim pt incurajari si pt ca ati fost alaturi de noi. Din spital iesim miercuri. Abia asteptam sa vb mai multe. Va pupam!

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara, fetelor!
Tutz, am vorbit putin mai devreme cu Laura (Clabuc), care de azi este acasa cu bebelina.
Si m-am mai linistit, in sensul urmator: zicea ca ei i s-a rupt apa, dar avea colul inchis inca. I s-a pus o branula prin care i s-au bagat oxitocina si no-spa. Si a inceput sa aiba dilatatie si in cateva ore a nascut natural.
Asta mi-a dat sperante ca, daca o fi sa ni se faca inducerea, sa avem sanse sa nastem natural.

Valentina40w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va salut cu dor!

Va multumesc pentru pampoanele agitate(nu le-am zarit inca,dar le-am simtit din plin) si pentru mesajele frumoase transmise fie prin sms,fie live,dar si pt.cele de aici de la odisee,caci sigur au fost

Maria s-a nascut cu 3450g,52 cm,Apgar 10,e brunetica si duulece,dulce-suntem topiti dupa ea

Laptic este din belsug,furia lui e pe sfarsite,Mihai a reactionat pozitiv,e liniste si pace la noi-am trecut cu bine si peste asta!

Felicitari tuturor mamicilor care au dat nastere puiutilor dragi,atat timp cat am lipsit eu!!

Si mai am timp sa va las s 2-3 imagini cu Maria cafenia:

http://community.webshots.com/album/578765111ziokre

Pupici tuturor!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Zozela, cat de scumpica este Maria!

Valentina40w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna seara,mamici si burtici!

Am vorbit in seara asta cu medicul si...miercuri,13.10.2010, e ziua cea mare.M-a chemat la spital dimineata la 8,nemancata,pregatita pt marea intalnire.
Au inceput deja emotiile sa apara!!!

Doamne ajuta sa fie bine!

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput