Mamici&Burtici Sep-Oct'10- Bravo FULGUTA! (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

BUNA.VA PUP PE TOATE..MULTUMIM PENTRU URARILE DE BINE TUTUROR.
SAMBATA AM AJUNS SI NOI ACASA SI SUNTEM BINE.BEBE E F CUMINTE , PAPA FOARTE BINE SI DEOCAMDATA NU ARE COLICI.DOARME CA UN INGERAS.DE FAPT MA UIT LA EL SI CRED CA E UN INGERAS.
VA PUP PE TOATE SI FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP SI MULT CURAJ CELOR CARE URMEAZA.

mamica de scumpete sara si george (38 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

tana cat de putin mai ai!!!

sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si frumos!

sunt cu ochii pe tine!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

A fost o zi superba, tocmai buna pentru plimbari in aer liber, iar lui bebe ii place la nebunie! A zambit foarte mult cat l-am plimbat, acum nu se stie daca de la zgaltaielile provocate de gropile din asfaltul nostru sau pentru ca era afara pur si simplu...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare mamici si viitoare mamici!

Nu am mai intrat de o vesnicie -inca ne chinuim si sper sa ajung si eu sa alaptez fara dureri, fara rani, fara problemutze.

Am vazut pozele cu bebei...care mai de care mai frumos, o multime de ingerasi...ce mai!

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara viitoarelor mamici.

Apropo de anti-colici. Am auzit si eu de protectis ca ar fi bun, dar eu aveam deja luat Calma Baby de la Erba Vita - se gaseste in farmaciile Helpnet - si e bun si pt. durerile denare mai tarziu. Ca e sticluta mai mare. Cum ii dau - tace instant. Si e dulce - are gust cumva de cirese.

Si uite asa ne apropiem de mutarea la alta odisee!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor,m-am umplut de nervi.unde gresesc?am zis hai sa scot copiii afara(singura fiind) ca era superb.am hranit copil mic si toata gasca afara.cum l-am pus in carut urlete si suspine, a tacut 5 minute pana am vb cu cineva si apoi hai sa ne plimbam, iar urlete.am stat vreo 10 minute cu el in brate sa-l calmez.l-am pus la loc in carut, a domrit vreo juma de ora, dupa care iar s-a trezit si urlete.l-am luat iar in brate nimic de data asta.am pus copil mare sa impinga carut si eu cu el in brate.se enerva ca ii batea soarele, in carut nu vroia.e a treia oara cand mi se intampla.si trebuia sa ajung la banca dar am facut drum intors(cu scuze nushulica).unde e problema?mentionez ca era mancat, schimbat, nu era infofolit, dar nici subtire.suzeta nu o vrea sub nici o forma.
mai3, merge wrapul asa mai grosuti imbracati?
ce ma fac?ca asa m-as plimba cu ei, dar m-am umplut de draci.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noi suntem in pregatiri de botez, de asta si absenta! Facem duminica la ora 13! AM intrat sa felicit proaspetele mamici!
Felicitari Clabuc!
Felicitari Olivia!
[bis Felicitari Fulguta!

Natasie
azi am scos-o pe Maria cu wrap-ul! Merge si mai grosut imbracat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nastasie merge f bine wrapu acu ca sta si lipit de tine si e cald si de la tine. il legi nitel mai larg si incape sunt copii carora nu le place in carut. nici a mea nu statea in landou dar ii placea sa stea in scoica pe care o atasam la carut si asa vedea si ea lumea el nu comenteaza nici la landou nici la scoica.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

el a stat cat era mic si dormea.dar acu acelasi lucru observ si eu.ori nu-i place in carut ori nu ii mai place asa intins pe spate.pentru ca am ridicat asa un pic cu mana sa vada si era foarteee incantat.insa e prea devreme pentru ridicat.deci ar trebui sa-mi caut carut cu scoica nu?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna mamici si burtici .. ma mai primiti?

Noi ne-am schimbat orasul de domiciliu si ne-am ca bulversat nici dee net nu am avut chef sau timp.

Multumim frumos pentru sustinere a contat mult sa stiu ca va anditi la mine siati scos motatele

Travaliul a fost scurt , nasterea usoara , sejurul in spital super ok , doar ca am venit acasa si am avut ceva probleme cu "iesitul" si de aici o jena constanta cu epiziotomia , inca astept sa nu ma mai usture ...

In rest bebe papa la san , se screme saracutul moama moama ,face destul de des kk , cate scaune ar trebui sa ie ca nu mai tin minte si la cate sa ma ingrijorez?
Noaptea are perioada in care se trezest si plange , de ma trezesc dimineata zombi

Inca ma simt slabita astazi am iesit pentru prima data afara cu bebe si zici a am dat la sapa , mai incercam si maine.

Mai3 cand ma simt sfarsita numai la tine ma gandesc ce energie ai sa stai si cu copiii sa ne mai dai si sfaturi ..jos palaria

Fetelor imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc tot din urma dar promit sa recuperez .

Felicitari noilor mamici, am vazut ca suntem o gramada acum si capul sus si un pupic burticilor ... nu mai este mult

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Am schimbat si noi semnatura
Pentru listuta Lucas Cristian s-a nascut la 3000g 49 cm , scor 9 la 38s+

Maria Alexandra(17.04.2004) si Lucas Cristian (30.09.2010)

Mergi la inceput