Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Yaia, chiar au semanat mult cand erau bebelusi. Sa stii ca si la noi, la fel. O sa pun poze sa vedeti!
Am vizionat cu Sara din nou pozele voastre si am salivat la prajitura ta.Pot indrazni sa te rog un Pm cu reteta? Sau e prea lunga?Sara a spus ca Alexia e f frumoasa, i-au placut rochitele si s-a amuzat de poza in care Alexia isi infige mana in parul lui Tudor. I se intampla si ei frecvent asta
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina nastere usoara Alina.clau! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ce face Ioana? E ok cu gradi?
Dupa pauza asta, Sara a reinceput ca nu vrea la gradi. Si nici la scoala
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
La multi ani Andrei de mami Valentina!
sa cresti mare sanatos si fericit alaturi de surioara si parintii tai.
Valentina, stiu ca esti super ocupata, iar acum petreceti, poate mai treci pe la noi...macar sa dai de
Alina.clau nastere usoara si bb sanatos.
Eu azi am avut o zi nebuna, cica era ziua mea mai lejera, cu toata dimineata numai a mea....cica, am fost la cosmetica, apoi sa cumpar o parte din rechizitele pt gradinita( pt toata grupa), asa ca abia am ajuns la timp sa-l iau pe Cristi de la gradi si bineinteles, tati nu a ajuns la timp si a trebuit sa-l iau cu mine la scoala,fericire mare pt el si dezastru pt mine, la prima ora am predat stand la usa, la a doua ora a predat el a scris si s-a distrat la tabla, nu m-am inteles cu el...asa ca la 7.30 am plecat acasa cu el, numai gura lui era pe toate holurile si voia sa sune la sonerie..era distractie maxima in cancelarie cand a vrut sa scrie pe tabla sa anunte"tonsilu profesoral"(pus de o colega), el a scris peste anuntul d-nei Dir. .......asa ca acasa cu noi ca devastam scoala...noroc ca am avut ore la seral si bietii oameni abia asteptau sa le zis "pas"..deci azi nu am facut nimic...iar acum "d-nul pofesor", asa si-a zis el in acesta seara, vrea sa citim Nemo si Regele leu
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Hai Alina!!! Natere usoara, bebelusa sanatoasa si papacioasa!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Salutam gasca, cam sunteti in silencio stampa..
Am trimis invite la poze.
Va las si www.youtube.com/watch?v=psuRGfAaju4&ob=av3e" target="_blank">Owl City-Fireflyes.
Intrebare:
Unde pot gasi rochie de Alba ca zapada pentru Daria? Nu o pot convinge sa fie ceva mai scarry de Halloween, vrea rochita asta...
ceamica spune:
buna seara,
mai tarziu decat preconizasem
Ana sanatate multa parintilor ! tinem pumnii sa fie totul bine si sa reusiti sa-i faceti si surpriza dorita domnisoarei.
Luy felicitari pentru ,,revizia'' Irinei si pentru acomodare. Sper ca ti-a trecut durerea de gat !
multumesc Roxana, Alinkav, Danuta, Gabriela , muuuuulti ani fericiti impreuna cu sotii si voua
Erina abia astept sa te vad bruneta ! Sunt convinsa ca Daria si Matei au dreptate , dragii de ei . Sanatate bolnaviorilor !
Sabina bine ai revenit ! urate vestile de joi . of! O imbratisare calda si de la noi! Tinem pumnii stransi pentru rezolvare
Yaia , super pozele , super protagonistii! Delicioasa Alexia , m-a terminat cum statea ea cuminte la cumparaturi . Era si Tudor jos la volan?.
Si Seb e fan fulger mcqueen, el ii spune cars . Si da, plange pana se potoleste daca vede ceva cu cars si nu-i iau. Ieri plangea la notariat ca avea notarita o punga de cadouri cu cars si nu s-a oprit pana saraca femeie nu i-a dat-o , a plans ca a vazut el o ciocolata cu cars si eu nu m-am executat, apoi o hartie lipita intr-o vitrina cu masina asta. Te-am convins? Acum incerc sa-l pacalesc cu boxerii , poate scap de pampers. Oricum , cand ai timp pune si tu poze cu Tudor in actiunemultu
uitasem : idem kg+ inaltime
Mad felicitari pentru culoarea caruciorului !
Cecilique , super alegere !Sa aveti un concediu de vis !Pupam scolarul
sorumea a stat la novotel in paris.
Gabriela sa treaca secretia de la ochisorul Sofiei. I-a revenit vocea Sarei?
Adimercedes pupam ,,soldatul universal''. La multi ani fericiti pentru Adam
Greyeras sanatate Adelinei!
Piciulika spune:
... spasita ma intorc la voi.
Am evadat spontan cu copii jumatate bolnavi in weekend f lung la munte - ma simteam chiar la captul puterilor - apoi m-a luat serviciul de o toarta... ca la nebuni.
(Well, plecasem abia dupa ce imi confirmase dr ca nu e cazul de antibiotice pt febra lui Alex (hemograma) si... cand am ajuns la munte i-a iesit o eruptie fina si a terminat cu febra - roseola? Oricum, maimutica agatata a fost vreo 4 zile... Micha inca mai tuseste usor, eu mai rau.)
Stiu ca multe v-ati gandit si la noi, de ziua Ursuletului meu drag si rasfatat!
Si eu m-am gandit tare la colegii lui de zi, cel mai tare la Delfinasul Tudor ! Sa ne traiasca feciorii smecheri, Yaia draga! Sa-i priasca McQueenii si sa aveti vacanta frumoasa! (Ce dulce e Alexiaaaaaaa! Si incredibil de mare Omiduta asta a ta!)
Multumim mult de frumoasele urari aici si pe SMS, pupa Ursuletul apasat pe: Alina, Rox, Luy, Marunzika, Yaia, Danuta, Greyerash, Teo (am murit de ras!), Sabinelele, Cecilia, Carpatina, Gabitz, Ceamica, Mandarinutza, Nana, Mariana, Gabriela - pupam si noi randunica dulce ciripind pitigaiat! - Erina, Sim, Slippers, Adimercedes, dragele mele, mi-e dor de voi!
Noi sarbatorim abia sambata, ca nu se aliniau stelele/invitatii weekendul trecut. Pe 8 eram la Kinderhotel si a fost acolo mare party pentru Micha - a fost tare happy. Acuma sambata e acasa, cu prietenii - facem "Circ" - sar animale de plus prin cerc, balanseaza piticii pe o sfoara pusa pe pamant, pun niste draperii mari intr-un colt si o saltea mare pe jos sa topaie pe ea... Chiraiala mare. Tineti pumnii sa-mi iasa tortul cu... Lightning McQueen! De primit primeste ditamai tractoroiul cu pedale si cu remorca half-pipe, ca sa-l transporte si pe Alex.
Piciulika spune:
Adi, ii pup cu intarziere si La Multi Ani fericiti pentru ambii tai pui dulci - si pe tine te strang aditional si strans de tot in brate. Imi pare asa de rau ca nu apuc sa scriu tot ce (va) gandesc... Sanatate copiilor, soldatico universala! Simt prin ce ai trecut.
Slippers, sunt si eu cu un umar pe-aici... Chiar duci acum prea multe. Sunt langa tine. Ce m-au bucurat vestile despre veveriti! (Cum mai e cu terapia lui Vladut? Tot ma gandesc la el, cand citesc de-a homeopatia...)
Cu intarziere: La multi ani, draga mea Papanash! Ani multi fericiti si impliniti - si intelepti! - alaturi de familie!
Stiam de Sara, ca am stat cu inima mica pana la SMS. Ce curajoasa nora am!
Luy, ma bucur de vestile bune - cum altfel! - pe care ni le dai depsre principesa Irina. (Alex ma trezeste de min 3 ori, cu toata cina cu cereale...)
Erina, Danuta, Teo, Nana multumim de complimente, ganduri si urari de sanatate.
Ceamica, felicitari pentru cei 6 ani de casnicie - sau cum zicea o colega, de diplomatie! La multi si fericiti inainte! Si ma bucur ca te matusesti! (P.S. Fost uc voi la mare, hot mamma! )
AlinaClau, intalnire frumoasa miercuri (MAINE?!?) cu puiuta ta!
Erina spune:
Piciulika, super sa te citesc. Sunt convinsa ca le vei dovedi pe toate, serviciul, raceala lui Micha, raceala ta. Petrecere frumoasa simbata!!!
Sa aveti o zi buna!
Teodora si multumiri!!!!