Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Kriss !

Sa te bucuri de fiecare zi alaturi de Alessia si sa fii iubita si apreciata !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Salutare fetelor!

Din pacate noi ne-am ales cu o frumoasa laringita asa ca de marti e consemnata la domiciliu, facem aerosoli cu adrenalina. Acum muceste la greu si tuseste intr-una. Bine ca nu a fost caz de antibiotic. Sper ca pana luni sa se recupereze ca tare rau ii pare ca lipseste de la gradi. Si ea se trezeste cand se joaca ca spune diverse chestii invatate la gradi, mai nou spune cuvinte in engleza. In schimb daca o punem noi sa ne povesteasca ceva de la gradi nu vrea.
Marti cand am dus-o d-na era tare suparata pt ca nu mai sunt ingrijitoare si statuse singura cu ei si a zis ca nu mai poate. Si o cred, e cumplit sa stai cu douazeci si ceva de copii atatea ore singur, sa-i duci la baie, sa-i ajuti sa manance. Groaznic, posturile sunt blocate si nu pot angaja personal.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

sanatate Adelinei, situatia ingrijitoarelor este peste tot aceeasi...ale nostre nu se mai plang...nici noi nu povestim ce facem la gradi, seara deregula la culcare toarna tot si pe toti

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Neataaaa.

Cecilia, bravo pentru vestile bune de la doctor, sper ca acum te ai linistit.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna si de la noi

Cecilia ce bine ca nu ai nici o problema

Marta si Miruna 26+

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Vesti bune, totul in regula la dreptul...ceva caducte(parca asa se numesc) marite la stangul,3.2mm cea mai mare,dar in acelea este posibil in timp sa apara ceva si tb sa repet eco peste 6 luni... cica se mai inflameaza si de aici durerea, mai ales in anumite perioade ale luni, nu erau noduli si nici urma ca ar fi...sunt numai buna de alaptat, cica, iar mamografie nu este cazul..ma gandeam cu groaza la asta....acum m-am linistit.

(07.09.2007)

Cecilia, ma bucur ca totul e bine!Dar de eco la san, asa ceva trebuie sa faca toate mamicile, macar de 2 ori pe an. Eu cel putin de cand am nascut, am fost de 3 ori. Prima data, la fel ma durea un san(drept), dar era cel mai probabil de la faptul ca stau tot timpul cu mana pe mouse/tastatura.Iar pe urma m-am dus, asa pur si simplu, sa ma verific.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

cata dreptate ai... eu recunos ca am tot amanat,am aproape 2 ani de la ultima, dar frica de ce ar putea aparea m-a determinat sa nu mai stau asa....asa ca recomand si eu tuturor mamicilor sa mearga macar odata pe an, chiar daca nu le doare nimic.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Amalia Maria de mami crissintibun!
La multi ani Raul Catalin de mami micki13!

Sa aveti o viata frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani kriss79!

Sa fii iubita, sanatoasa, fericita!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Vroiam sa va scriu de pe telefon dar a pierdut. Am fost la Gura Humorului. Daria a merd la gradi iar David e la bichi.

Roxana, mai bine asa, eu am zis sa nu o superi, plus ca ar fi fost un pic incomod si pentru tine.

Super norocos Andrei cu exceursia.

Cecilia, ma bucur ca a iesit bine examinarea. Am facut si eu ultima data prin facultate. Ieri seara am fost la gine ca ma inteapa in zona abdominala joasa. Se pare ca totul OK, cred ca ovarele si uterul isi revin mai greu la normal.

Gabriela ma bucur mult pentru astazi.

Emma ramine pe miine la 10.

Prisi, e super numele Rares, merge cu numele de familie ca acsta se termina in vocala.

Adelina pupici si multa sanatate!!!

La multi ani Kriss

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Alina scriu rpd aici. Ce cautai este un producator la Zalau.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara mamici va mai amintiti de noi??
am revenit in U.K. nu de mult...multe multe de rezolvat,timp scurt etc etc planificam sa mergem inapoi acasuta in Ro unde e tare frumos si bine cu mamica langa mine :D
asteptam bebe 3 un baietel de care tati e tare mandru si e in culmea fericirii nu mai zic de mine:D
familie mare vrem si gata ca e tare bine si frumos cand e casa plina de rasete (plansete) veselie si voie buna.

LA MULTI ANI!!! din suflet sarbatoritilor,dulcetelelor si papanasilor,mamicilor si taticilor,numai bine si multa sanatate

fetele mele cresc frumos,fericite,batause,iubarete,istete,mamoase nu mai spun ce mai,o adevarata bucurie sa le avem pe langa noi.
bunicii plang dupa ele,de dorul lor,abia asteapta sa mergem inapoi acasa,la fel si ele,nu le mai place in u.k. si nu le condamn dupa ce vacanta de 3 luni au avut

ce sa va mai zic,io frumoasa si grasa nu ma simt bortoasa deloc,parca nici nu as avea bebe la purtator,nu greturi,nu dureri de spate etc etc doar sa dorm toata ziua mi-as dori

cam atat despre noi,va pupam

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) si 18+
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput