sugestie cadouri

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui alra

inca un trend, preluat de aici, este ca nu se fac cadouri scumpe decat membrilor familiei apropiate. si nu am nici o problema cu asta, daca primesc gel de dus si crema de corp eu sunt incantata

poi sa-mi spuna cineva care-i trendu' la noi, astia mai amarati - se fac cadouri scumpe la tot blocu' si imprejurimi? nu de alta, da' anul asta m-am mutat in bloc de 8 etaje si 5 scari - ziceti-mi repede sa incep sa colind pe la banci pentru credite

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

mi-a venit o idee . Cel mai bun cadou de sarbatori intre vecini la blocurile astea mari asa ar fi sa-si plateasca toti intretinerea, la ce iarna si scumpiri vin, zau......ca vad ca peste tot se incep debransarile de la utilitati ca lumea nu mai are bani sa plateasca..off, chiar e un raspuns serios, din pacate. Mianna

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Mai, de ce faceti ironii, se poate? Deus s-a referit la cadourile "simbolice"(eu am inteles ieftine) oferite familiei de Craciun, in speta sot si soacra...
Eseea, nici eu nu fac cadouri vecinilor, sa fim seriosi...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

da, asta da cadou intre vecini, dar ce te faci de unu' mai "zgarcit" care nu-si plateste intretinerea si-i debranseaza pe toti?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu iau cadou decat la sotz si la copil... soacra-mea e obisnuita sa primeasca bani, asa isi cumpara ce vrea nici nu stie ce-i acela OP
In rest nu cumpar la nimeni nimic, deci nu cheltui prea mult

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Ariadna, recunoaste! De fapt nu ti-a luat sotul tau ceasul, ti l-ai luat singura si i-ai pus op-ul in buzunar cu mentiunea "cadou pt mama copiilor mei, a se inmana in ziua X"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ideea e buna in teorie, ca, in general, se duc destui bani pe cadouri inutile bani care ar putea fi directionati mult mai bine.

In schimb cred ca donatia e un act personal, cred ca trebuie sa il faci din suflet si sa il insotesti mereu cu un gand bun pentru cel ce urmeaza sa primeasca. De aceea nu cred ca se poate face in numele cuiva decat poate ca o lectie, ca un tras de maneca.
Ideea cu anuntul prietenilor, ca renunt la cadouri, sa faca donatii poate ar avea o mai mare aplicabilitate.

E doar parerea mea, dar sunt convinsa ca initiatoarea subiectului s-a gandit in primul rand la cei care sunt in nevoie mai ales
in timpul Craciunului cand toti ne gandim sa daruim si, pentru mine acest subiect a sunat ca un clopotel. Sper sa reusesc sa-mi iau copilul de mana in preajma acestor sarbatori si sa donam ceva impreuna pentru alti copii mai putin norocosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Ariadna, recunoaste! De fapt nu ti-a luat sotul tau ceasul, ti l-ai luat singura si i-ai pus op-ul in buzunar cu mentiunea "cadou pt mama copiilor mei, a se inmana in ziua X"

recunosc! esti foarte aproape de adevar! ziua X a fost botezul copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

eu prefer cadourile simbolice.poti gasi cadouri ieftine,dar deosebite.imi plac f mult obiectele decorative mestesugite de copilasii din casele sociale.de la copii pentru copii,asa imi place mie sa spun:)si faci si o fapta buna,acei copii se vor bucura cand vor vedea ca munca lor a adus cativa banuti din care isi pot cumpara la randul lor,ceva ce-si doresc cu adevarat.iar copilul care va primi obiectul ales va fi incantat de asemenea,pt ca tot o minte de copil a creeat acel obiect.
pt copiii aflati in pragul primului Craciun puteti lua salopete/body-uri cu reni sau alte teme specifice,cu inscrisul Primul meu Craciun.e un cadou deosebit,chiar dc nu-l va purta decat 3 zile:)in teorie:)
puteti contribui cu un glob sau alta decoratiune pt bradul de sarbatori,fie cumparata(un glob personalizat este de mare efect)fie confectionata de voi insiva.eu asa am procedat cu cativa ani in urma si a fost foarte amuzant,toata lumea care a contribuit era relaxata si vesela,bradul a primit renisori care canta,mosi de ciocolata,lucruri deloc scumpe,dar care au fost particele din cineva implicat direct,ori asta este o mare satisfactie,sa vezi cata lume iti calca pragul si cu cata placere si bucurie o face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Mie imi plac decoratiunile de Craciun, in special cele personalizate, sunt sanse mici ca cei ce le primesc sa nu le aprecieze. E posibil sa cred asta pentru ca mie imi plac foarte mult si niciodata nu ai destule. Eu de exemplu in fiecare an ii fac copilului un glob cu o fotografie recenta, peste ani sigur va fi incantat.

Mami fericita de si my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearljam

Mie imi plac decoratiunile de Craciun, in special cele personalizate, sunt sanse mici ca cei ce le primesc sa nu le aprecieze. E posibil sa cred asta pentru ca mie imi plac foarte mult si niciodata nu ai destule. Eu de exemplu in fiecare an ii fac copilului un glob cu o fotografie recenta, peste ani sigur va fi incantat.

Pearl, cum faci globul?
Aplici o fotogr pe un glob, si daca da, cum?
Sau faci un glob din fotografia de hartie?

Multumesc!

Mergi la inceput