sugestie cadouri

sugestie cadouri | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

vine iarna/sarbatorile...isteria cadourilor se apropie

sugerez sa copiem un model des intalnit in strainatate:
in loc sa cumparam al 28-lea pulover sotului "pt ca sa aiba si el ceva sub brad" sau a cincea esarfa pt soacra...sa facem o donatie in numele lor si sa le oferim drept cadou in plic OP-ul de la banca :-)

si la voi in familii probabil ca va intalniti cu situatia: cate un cadou simbolic pt fiecare membru al familiei de la soacra pana la cumnata, etc...si la randul vostru primiti cate o prostioara de Craciun si o sticla de ceva ( cadouri ce ajung cu usurinta la 30-100 de lei)
de anul acesta am decis sa folosim banii cu cap si sa-i dam acolo unde este nevoie, nu mai cumparam mici atentii ci oferim plicuri cu Op-uri

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

da, dar cred ca ar fi mai interesant sa-i pun cadou sotului in plic de Craciun op-ul cu care mi-am platit ceasul meu preferat Longines...plata externa operata desigur din contul lui in euro

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ideea e buna....moderna si benefica...dar daca soacra iti baga OP-ul pe gat...apoi?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

o nu, soacra mea este o femeie blanda ce si-ar da si camasa de pe ea pentru cineva aflat in nevoie:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

chiar ca e o isterie cu cadourile astea..
ce greu mi se pare si mie sa merg la cumparaturi de Craciun pt toata lumea.
In cercul nostru sunt multi cu copii, deci pt copii tot trebuie sa le puneam ceva sub brad.
aveam un coleg care cumpara toate cadourile de Craciun de pe e-bay, si asta in timp ce era la lucru.. nu isi pierdea timpul de dupa servici cu asa ceva :)

ce sunt OP-urile? ordine de plata?

aici se poarta gift cerfificat-uile. Ii dau celui pe care il cadorisesc un card in valoare de o anumita suma si isi ia ce vrea cu el.
chiar azi am luat unul pt o onomastica, dupa ce am umblat 2 zile si nu m-am hotarat ce sa iau, i-am luat un card pt o masa la un restaurant misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Buna idee. Si asa imi bat capul in fiecare an si nu o nimeresc niciodata cu cadourile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

De peste 5 ani folosesc http://www.worldvision.org - unde puteti sponsoriza un copil de oriunde din lume.

De asemenea http://www.wish.org/ - Make a wish foundation care va poate trimite si un certificat (foarte dulce) de "donator". Puteti dona in numele oricui. Pe 29 august am donat (si anul trecut si anul acesta), impreuna cu fani din intreaga lume, in numele lui Michael Jackson, era o fundatie draga lui. Este serioasa si puteti dona cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

da, dar cred ca ar fi mai interesant sa-i pun cadou sotului in plic de Craciun op-ul cu care mi-am platit ceasul meu preferat Longines

De ce crezi ca e mai interesant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

da, dar cred ca ar fi mai interesant sa-i pun cadou sotului in plic de Craciun op-ul cu care mi-am platit ceasul meu preferat Longines...plata externa operata desigur din contul lui in euro

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

In mod normal, mi-ar fi placut mesajul tau, dar avand in vedere ca e la subiectul asta, mi se pare un gest foarte egoist. Fara suparare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

da, dar cred ca ar fi mai interesant sa-i pun cadou sotului in plic de Craciun op-ul cu care mi-am platit ceasul meu preferat Longines

De ce crezi ca e mai interesant?

uite de ce: in primul rand ca eu nu fac cadouri ieftine de Craciun
in al doilea rand cand donez o fac din banii mei si nu din "cadourile" ieftine pe care le-as da cuiva, cu alte cuvinte nu-mi lipsesc sotul sau soacra sau copiii de cadouri de Craciun ca sa donez sume infime, daca donez- si am facut-o - atunci donez din tot sufletul ceva consistent

de aceea am facut gluma respectiva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:

In mod normal, mi-ar fi placut mesajul tau, dar avand in vedere ca e la subiectul asta, mi se pare un gest foarte egoist. Fara suparare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

in mod normal nu m-ar fi interesat parerea nimanui, dar avand in vedere ca a fost o gluma, nu am pretentia sa ai simtul umorului, insa as avea pretentia sa citesti regulamentul forumului inainte de a ma caracteriza in vreun fel, ce zici?

Mergi la inceput