sugestie cadouri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

...

subiectul se numeste "sugestie cadouri" si eu am facut o sugestie in gluma, in felul asta mi-am exprimat opinia despre ideea principala, nu direct , ci indirect.

...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Pai daca te rezumai la a-ti exprima parerea despre ideea originala, era ok, dar tu ai mers inainte sa spui forumului ca ai ceas de firma...
E ca si cum ai aduna cativa copii ai strazii si ii duci cu tine la un restaurant de super-lux, unde comanzi tot ce e mai bun, nu ca sa imparti cu ei, ci pur si simplu ca sa le arati ca iti permiti... Again... bleah!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

dar de ce te iriti asa pentru ca nu avem aceeasi parere? tu ai spus parerea ta, eu mi-am spus-o pe a mea. ce te deranjeaza asa de tare? ca eu am ceas de firma? sau ca nu fac cadouri ieftine?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

dar de ce te iriti asa pentru ca nu avem aceeasi parere? tu ai spus parerea ta, eu mi-am spus-o pe a mea. ce te deranjeaza asa de tare? ca eu am ceas de firma? sau ca nu fac cadouri ieftine?

Pe mine nu ma irita absolut nimic; pur si simplu consider ca nu era cazul sa te lauzi la subiectul asta, unde Deus incearca sa ne faca mai buni, sa ne gandim si la altii, macar de Craciun. Atat! Cum am mai spus, deschide alt subiect sa te lauzi, daca chiar simti o asa nevoie acuta sa te lauzi. Si nu, nu ma deranjeaza absolut deloc ca tu ai ceas de firma? De ce m-ar deranja? Doar ti l-a cumparat sotul tau, nu al meu.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:

Pe mine nu ma irita absolut nimic; pur si simplu consider ca nu era cazul sa te lauzi la subiectul asta, unde Deus incearca sa ne faca mai buni, sa ne gandim si la altii, macar de Craciun. Atat! Cum am mai spus, deschide alt subiect sa te lauzi, daca chiar simti o asa nevoie acuta sa te lauzi. Si nu, nu ma deranjeaza absolut deloc ca tu ai ceas de firma? De ce m-ar deranja? Doar ti l-a cumparat sotul tau, nu al meu.

_

eu iti recomand sa citesti inca o data titlul subiectului. Daca era deschis subiectul la AJUTOARE UMANITARE nu faceam gluma asta. Dar fiind deschis la DISCUTII GENERALE, am raspuns printr-o gluma. Ca nu ai gustat-o si ca nu ai inteles substratul mesajului, si anume daca doresc sa donez o fac fara tam-tam si nu sume de 30 ron cat fularul soacrei, si te-ai sufocat asa tare, e problema ta.

vrei sa revii on topic, sa lasi persoana mea si sa vii tu cu sugestii de cadouri? de Craciun, ca asta era subiectul...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu nu cred ca as face asa cadou cuiva decit daca as srtiica e dorinta lui. Eu aleg cadourile pt o persoana anume , ca se se bucure de ele si ca sa ii arate ce simt eu. Stiu ca e un gest nobil, dar nu stiu cit ar bucura acea persoana. E ca si cum i-as spune "ti-am facut un tort dar l-am dat unui cersetor". Bineinteles ca buna crestere l-ar face sa zica "vai ce bine si ce frumos" , dar nu stiu cat l-ar bucura... Cadoul are un anumit mesaj si arata ca mie imi pasa de acea persona cui ii fac si nu ca imi pasa de altii mai mult decit de el - cam asta ar reiesii din donarea banilor de cadou ...

Altceva ar fii daca ai anunta tu familia sa nu iti faca cadouri ci sa doneze banii pt o cauza aleasa de tine. Asa ar fii clar ca iti fac tie o bucurie si ca ar fii intr-adevar un cadou pt tine . Si poate anul urmator iti vor urma ei exemplu. Si de fapt cam asta e modelul pe care l-am vazut aici in strainatate, mai ales la americani - initiativa o ia cel care "primeste " cadoul, nu cel ce da.

Imi plus mie cind donez nu imi place sa zic cuiva de asta. Mi-i se pare ca ma laud unde nu e cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

De vreo doi ani incoace fac Gift basket ptr Craciun.Aleg o tema,fac un cos si il umplu cu bunataturi,majoritatea facute de casa. De exemplu aleg ca tema Spaghetti sau Paste si pun in cos un ulei aromat,condiment pentru paste,o punga de spaghette sau paste,un borcan cu sos de paste si retete.Fac mai ales pentru cei nu imediat apropiati si care le dau cadouri copiilor.Nu vreau sa ma simt indatorata si sper ca sunt apreciate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Rufus, extraordinar!

Mie mi se pare buna atitudinea ariadnei33 pe topicul acesta, vine ca un "semnal de alarma". Daruiti astfel de cadouri doar celor care inteleg frumusetea gestului.

Voi oferi donatii prietenilor, surorii mele, unor profesori pe care ii respect dar nu vecinelor din bloc ori prietenelor mamei. In functie de persoana, stiu unde este apreciat si unde nu

multumesc, Rall

apropo de a darui cui are nevoie, mi-am adus aminte cand eram studenta, la metrou erau niste copii care cerseau... cum eu atunci nu aveam la mine bani si aveam decat niste covrigi calzi intr-o punguta din care scoteam cate unul si mancam cu pofta, m-am gandit ca le-ar prinde bine si lor cativa covrigi calzi, ca poate le e foame, de aia cersesc... ce crezi? i-au luat (covrigii) pentru ca i-a luat prin surprindere gestul meu, dar cu un dipret vadit i-au aruncat pe jos la doi metri mai incolo, in statia unde oprise metroul... epuizasera toate vagoanele si asteptau urmatorul tren...

Mergi la inceput

Aschiuta, exact asa gandesc si eu. daca fac un gest caritabil, nu trebuie sa afle toata lumea. O fac pentru ca sufletul meu sa fie mai impacat (sa nu se supere cei care au facut colectie de insemne la nume).

Peanut, uite super idee asta cu cosul de bunatati de casa! in nebunia asta cu fast-foodul si cu lipsa de timp pentru pregatit bunataturi ca pe vremea bunicii, un cadou ca asta e ceva rar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu am gustat gluma ariadnei, chiar imi si imaginam fata sotului
E urat ce se intampla in ultimul timp aici, se impart polite, toata lumea e pusa pe cearta, urat. Oameni buni bucurati-va de viata ca nu stiti niciodata cand va loveste nenorocirea!

Sa raspund si la subiect, nici eu nu as face asa ceva, eu cumpar cadouri, chiar daca sunt nimicuri, am grija sa fie ceva ce-i place persoanei. De exemplu, prietenei mele cele mai bune ii plac mult bijuteriile, cele ieftine, si mereu ii cumpar cate o pereche de cercei sau un lantisor, mereu se bucura.

Mergi la inceput