Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ina, voi ce faceti mami?

Si David e pe antibiotic, a fost sotul la dr cu el. Greseala e a mea ca ei de 2 saptamani au nasul infundat dar am zis sa nu merg cu ei la dr imediat ce le curge un pic nasul. Au dat semne ca le trece, david a si fost la gradi 2 zile dar acum s-a inrautatit situatia. data viitoare nu mai stau eu asa, merg la homeopat din timp ca asa nu se mai poate ca si la inceputul lui septembrue au luat antibiotic.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Diamar tare imi pare rau sa aud de puisori care ajung la urgente. Bine ca acum suntei mai bine. Cat despre olita, eu am una cu manere in fata de care sa se tina si numai pe aia vrea sa stea, am incercat si cu una normala si nu vrea neam sa stea acolo. Eu o pun pe olita in varful patului si stau langa ea si ne jucam. Numai asa isi face treaba.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Diamar tare imi pare rau sa aud de puisori care ajung la urgente. Bine ca acum suntei mai bine. Cat despre olita, eu am una cu manere in fata de care sa se tina si numai pe aia vrea sa stea, am incercat si cu una normala si nu vrea neam sa stea acolo. Eu o pun pe olita in varful patului si stau langa ea si ne jucam. Numai asa isi face treaba.

Ooo, deci Zeina e prietena cu olita. Face si kk la olita? Eu pe aici nici nu am vazut olita cu coarne cum spui tu, doar din aceea muzicala am vazut la Real.

Ioana, nu vrea nicio jucarie, sare de zici ca-l pun pe foc. Lui ii place sa faca din picioare in camera pe parchet sau covor. Am incercat sa-i pun olita asa cum sta el in picioare si sa faca din picioare in olita dar nu e bine nici asa. Carol o foloseste?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aceasta este www.nichiduta.ro/detalii-produs-4086/olita-cu-jucarie-/" target="_blank">olita. Am vazut si in Carrefour. Zeina face in fiecare dimineata kk la olita, imediat dupa ce bea lapticul. Peste zi nu o mai pun eu pe ea, consider ca e suficient, mai ales ca ea inca face kk de 4ori/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La multi ani Matei de Diamar!!!!!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Diamar, pupam micul bolnavior. Din pacate asta e sistemul nostru sanitar...
Iulika, cum sa ma supar, mami??Daca o sa am vreo fetita o sa ii spun Iulia, sa stii.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

ei mami, eu mor de rusine så stii.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diamar, Danangie multa sånåtatate la copilasi vostri.E infiorator ce povestiti acolo.Noi suntem inca cu muci si tuse.

kemsy te pup.Pe mail ai pus pozicile cu blondutul tau da?

Ioanna ati avut o zi tare faina ieri.Si mie imi place asa så iesim toti 3 si så fim toata ziua pe afara.De acum se vor rari aceste zile ca a venit iarna.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Aveti idee careva de unde fac eu rost de siropul asta: SediBimbi Bio Sirop? Eu il gasesc numai indisponibil pe toate site-urile. Dau o prajitura celei care il gaseste. (asta numai daca aveti timp evident ca acusica iau eu farmaciile la rand la sunat, numai sa ma lase dl Rares) Va pupic.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

buna

incerca aici

Str. Lt. Av. Radu Beller, nr. 8 (Piata Dorobanti) 0314.050.479

sau pe la plafare.

cei de mai jos sunt importatori, poate dai un telefon

Green Net, str. Ing. George Constantinescu nr. 2, sector 2, Bucuresti, tel.: 021/308.26.58

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare! multam fetelor care au intrebat de noi, va pupam cu drag, dar am zilele tare aglomerate, motiv Andrei care ara toata casa, curtea si prin fata portii de nu se linisteste ore intregi!

ce mai face Andrei? ceva dupa care eu ma topesc ... daca ii spun ii dai un pup lui mami, el vine la gura mea cu gurita lui deschisa si apoi rade si face bravo !, in rest din astea obisnuite, imi arata din carticica cu fructe si legume si eu sa ii zic ce este fiecare , da noroc ca barbatii si face Hi5!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iulika , aici sunt pozele!http://picasaweb.google.com/gianina80ro/AmImplinitUnAnisor#

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput