Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEX multumesc mult.

CRISTINA e branza luata din magazin. Nu am dat niciodata la copii de la tarani. eu nu am gustat nici macar 1 gr. Si de atunci tot am greata si tot dau sa vomit.Chiar nu stiu ce am. Abia stau in picioare. De la sarcina nu cred ca are vreo treaba! Nu? Am deja aproape 20 sapt. Doar n'or incepe acum greturile.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!
Legat de legatura somn-alaptat: L se trezeste la o ora, sau mai des. Suge putin, apoi adoarme. Nu cred ca se trezeste de foame, ci ca sa ma simta. Daca incerc sa-i dau biberon cu apa sau ceai, urla de zici ca il arde. Cand il pun la san scoate un sunet care ma , de o satisfactie si o placere nemaiintalnita.
x_ggg, multumim!
iulika, sa va fie de bine plimbarea!
cristina_ana, sanatate lui Andrei

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Diamar, pupam micul bolnavior. Din pacate asta e sistemul nostru sanitar...
Iulika, cum sa ma supar, mami??Daca o sa am vreo fetita o sa ii spun Iulia, sa stii.

Mergi la inceput

DIAMAR off ce spaima. Eu am observat ca dela nurofen nu ii scade febra atat de repede cum ii scade daca ii dau sirop simplu de paracetamol. De mai multe ori am observat lucrul asta. La fel si cumnata. Intocmai cand copiii mei au febra nu mai fac tratament cu nurofen ci direct cu paracetamol simplu. Acum cum e cu febra? I-a scazut?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Neata!
Legat de legatura somn-alaptat: L se trezeste la o ora, sau mai des. Suge putin, apoi adoarme. Nu cred ca se trezeste de foame, ci ca sa ma simta. Daca incerc sa-i dau biberon cu apa sau ceai, urla de zici ca il arde. Cand il pun la san scoate un sunet care ma , de o satisfactie si o placere nemaiintalnita.
x_ggg, multumim!
iulika, sa va fie de bine plimbarea!
cristina_ana, sanatate lui Andrei

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

danangie, poate nu e branza cauza, daca zici ca tu nu ai mancat. Sanatate!
diamar, sanatate lui Mateias!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

diamar acum e mai bine? a scazut febra?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am revenit.

Kemsy, am vazut ciufuliciul blondin. Tare dragut este. Si ce de jucarii frumoase a primit.

Cristina, deci o sa fie iar nebunie la voi in casa daca nu merge Andrei la gradi. Sa se faca repede bine. Stai linistita ca asa e si la noi acasa cand il apuca pe David pandaliile.

Monikus, si zici ca-i place lui rares mocheta. El saracutl aluneca si cred ca-i era ftica.

Danangie, sper sa nu se mai repede faza cu voma. Ai grija ce mananci. Cine stie ce branza era si te termen de valabilitate avea.
De la paracetamol nici atat nu-i trece, eu zic ca e mai bun nurofenul. Acum nu mai are febra dar ii dau antitermice la 4 ore.

Nici al meu nu sta pe olita, oare sa-i cumpar alta mai smechera?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78
Nici al meu nu sta pe olita, oare sa-i cumpar alta mai smechera?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

poti incerca sa-l pui pe olita si sa te asezi si tu pe jos langa el, sa-i dai o jucarie care-i place si il lasi cate putin. sa vorbiti etc. ca sa nu se sperie de ea. neaparat felicitat si aplaudat daca face ceva in ea.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Eu mananc cu o frica in san...sa nu . Mattia vad ca se prezinta bine. I-am facut o supa si vad ca a mers.

KEMSY ce sentiment frumos trebuie sa simti... Eu de multe ori ma gandesc la alaptat....acum efectiv refuz sa alaptez.....prin ceea ce am trecut......imi ajunge. Nu mai vreau sa ajung si cu asta la PS.

MONICA de mult tot vreau sa scriu si tot uit. Vroiam sa te imratisez virtual si multi pupici lui Dragos.

Pozici cu noi

Mergi la inceput