Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann mama ma gandesc la tine, sa dea Dumnezeu sa fie fetitele si tu sanatoase; chiar daca vor veni pe lume mai devreme va fi bine ai sa vezi!

adipapazi si eu iau mangeziu-una pe zi - plus ca mai e inclus magneziu si in vitaminele prenatale.

LORE felicitari pt schimbarea prefixului! Sa stea acolo fetitele pana la 38s!

danaint ti-am vazut pozele! Se vede clar ca te-ai unflatit-(ca si mine dealfel de am ajuns sa port adidasi lu Pufi); da las ca dupa nastere ne depufam noi. Ai sa incapi in aceiasi rochita!

kokorinusha legat de vitaminele prenatale-doctorii recomanda Elevit vad...

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am uitat..creier gravid..
Madanic!
Vasari!

Danaint, f frumoase camerele. Patutul imi place f mult. L-ai luat de la Flexa de la noi, sau l-ai comandat de undeva? Si mie mi-a placut f mult, dar pretul m-a terminat Nu m-ar fi lasat sotul sa-l iau, dupa experienta cu Arianna, care n-a folosit patutul. De abia l-am convins sa luam pat nou acum pt bebe. Dupa ce am vazut amenajarile tale, mi se pare f incarcata si colorata camera piticilor mei. Dar eu astept sa creasca putin, si Ariannei o sa-i fac o camera stil romantic si lui Patrick o camera cu...masini si roboti

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am schimbat semnatura...dc l ainceput de abia asteptam vinerea sa o schimb, acum o mai las asa inca 2-3 zile, ca nu-mi vine sa cred ca in curand o sa nasc
Il mai vreau pe bebe doar pt mine si mai vreau si timp doar cu Arianna.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Felicitari celor care au schimbat semnatura!!

Neata de la un smoothie de piersica, banana si suc de portocale. As bea dinastea la greu. Aseara a venit o pretena la noi si a stat cam pan la 1. Noroc ca ma patucinizasem pana la 19 ca am avut energie sa stau. Si pe canapea balenizata..Noaptea ce sa va zic:cam din ora in ora cu cisi; la un moment dat se intarise burtoiu si am bagat un nospa, deh dinastea.

Raceala mea care nu stiu daca e raceala se accentueaza noaptea-de a trebuit sa ma sculez sa fac gargara cu apa calda si sare.Tare mult m-a ajutat - pt ca s-au eliberat caile si am putut si respira si nu mai simteam gatu asa contractat.

Fetele ce planuri de gatelnita aveti azi? Ce mai papam? Ca simt ca ma ia o pasiune in curand..

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare si del la noi!

MADANIC, VASARI, La Multi Ani sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va bucurati de piticii din dotare si de familie

Desi e duminica mi-am inceput ziua de la 6.00 cand m-am dus sa aduc dulapiorul. M-am umplut si de nervi ca dupa ce am spalat husa de la scoica si toate cele sotul imi spune in al nspelea ceas ca nu are ce scoica sa o ia ca a dat-o unui prieten . Nu va spun ca ma busea plansul de nervi, era singurul lucru de cand a fost Ema bebe care chiar nu merita dat... scoica si mobila. Noroc ca sunt incapatanata si dupa ce am adus dulapul m-am intors singurica Pipera-Drumul Taberei sa sap dupa alt scaun (a avut doar 3) si am gasit fix scoica... daduse altceva dar o tinea una si buna ca era scoica. Acum mi-a revenit si l-am si iertat

Maine sper sa pot posta pozicile cu camera, daca finalizeaza de montat 3 chestii mari si late.

Aseara m-am enervat si din cauza perdelelor... e clar ca ma pricep eu cate putin la unele lucruri dar la cusut perdele sunt antitalent o sa vedeti de ce ca nu mai apuc acum sa le schimb.

Ah, si am dar si o tura la Kiabi pentru un cadou... ocazie cu care i-am mai luat niste jenas pt. bebe.

Acum ma duc sa ma odihnesc ca am umblat mult si am si condus mult...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Atunci ana_o e f bua decizia ta cu cezariana si e f bine ca ai incredere in doct tau. Important la final e sa fiti si tu si bebe sanatosi si fericiti.

Corina felicitari pt schimbarea semnaturii. Si pe mine ma ingrozeste gandul ca nu voi mai avea acelasi timp numai pt Lorena. Si sper sa nu sufere si sa se integreze normal situatiei. Ea e f mamoasa, cred ca o sa stau cu amandoi atarnati de gat. Dar mie nu-mi pare rau caci si eu ma simt bine asa.

Sugubina eu am pus repede de o ciorbita de perisoare. Imi era pofta.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si am uitat Madanic si Vasari La Multi Ani! sa fiti sanatoase si multe bucurii.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Vasari, Madanic, LA MULTI ANI, multa sanatate,impliniri si bucurii si sa va bucurati de minunile din viata voastra!
Astazi m-am trezit molesita si ametita rau! Nu-mi trece starea, ma simt slabita, cred ca e si de la vreme. Ne ducem la masa la bunici in 30 min , poate daca mananc ciorbita si felul 2, ma trezezc la viata.
Eu am inlocuit Centrum Materna cu Elevit.
Nu ma indur sa fac bagajul, adica sa pun in geanta necesarul pt spital. Le am pe toate, in afara de unguentele pt bb, dar parca am feeling-ul ca daca nu fac bagajul, mai sta bebe cumintel in burtica. Nu vreau sa nasc, vreau sa-l tin la caldurica, sa se faca macar de 3 kg

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Madanic si Moshulik!

Eu va multumesc mult pentru urari!
Azi ma simt mai tanara, mai frumoasa, mai inteleapta, mai insarcinata, mai buna si mai... creativa! :)) Va invit la cocktail si www.joyofbaking.com/images/newlarge/red-velvet-cake-recipe.jpg" target="_blank">tort.

Doura, f frumos, acelasi lucru l-am facut noi zilele astea in 3, desene dupa desene.:)
Ana, acum astepti doar mobila de bucatarie? Te admir ca mai poti face atata treaba, si noaptea. Mie mi-a venit de hac se pare concediul asta. Cat de bine mi-a fost pana acum, asa de aiurea a fost dupa. Cursul de modelaj in lut are 4 ateliere, deci 4 saptamani. Cred ca il vei incerca dupa ce va mai creste bb putin. Posibil si eu la fel.:))

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Danaint, foarte dulci pozele! Eu sincer cred ca ai retinut multa apa, nu ca sunt kg reale. Astea se duc in prima luna de dupa nastere.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput