Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut fetelor,a facut si eu ochi...fac noptile akum si dorm pe apucate.ca dimi pana vin se trezesc baietii mei asa ca intru direct in priza,apoi il las pe davide la cresa si cand ma intorc mai atac lavatricea si ce mai e si se face tarziu...fac si eu ca ALEXANDRA- ne organizam cum putem.din pacate n-am fix si cell am numai vodaf si tim,dar gasim noi o modalitate sa mai vb,poate pe face???oricum te,ma bucur ptr tine ca reusesti sa le combine toate si sa te organizezi cat doarme alessa,mie nu-mi iese mereu.
IOANA-multumim de aprecieri,din pacate eu sunt in f putine poze ptr ca eu sent cea care le fac,mereu.
merg sa pap putin,revin.

Mergi la inceput

totusi,nu sunt sigura ca m-am trezit,am scris cam....ciudat si mai si pap litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

acum am vazut pozici cu Davide..foarte,foarte frumoase!
nustiu de ce mereu ma colpisce cate o poza la voi..de data asta cand am vazut fotografia de la bar ..am avut impresia ca tipa e sora ta

ce sarbatoare e ale? ca m-am scos...

ioana faine, faine, vreau si eu!!!

petro esti obosita sau n-ai chef azi de net?

am visat asa naspa aseara.. ma asteptam sa mi se intample ceva aiurea azi..cred ca de la griji se trage...

Mergi la inceput

stefania azi e cuvioasa parascheva,iar tipa de la bar e una carissima amica,doar acolo mergem noi ca e f curat,iar domenica mattina,cand nu sunt la munca mergem la colazione fuori apoi prin piazza si dopo la aperitiv,la ei la bar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!

Nu, nu e ca n-am chef de net ... da' is numai pe drumuri. Ieri nu am fost la cumparaturi, ca eram prea obosita de atata asteptat pe la dr. Am fost azi ... am luat multe, da' aproape nimic din ce aveam programat . Aaa, ba da, un pulover tip pelerina pt. mine (pe post de haina sa zicem), o rochita Silviei, halat de baie, papucei de casa (tot pt. mandra), am inceput sa iau una-alta pt. bagajul de spital (tampoane, chiloti dopo parto etc.).
Aaa ... si pt. ca ma luase un sentiment de vinovatie , i-am luat si lui bb Gabriel 2 body-uri si o pereche de papucei. Am zis ca ma abtin sa iau pt. bb acum pt. ca nu are rost, am de toate. Eventual ii voi mai lua pe parcurs ce mi-o mai trebui. Si promit ca o sa ma abtin .

mamma bis - o fetita si 30s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

upsss.. chiar ca e sarbatoare mare.. am si uitat

noroc ca n-am facut nimic

revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

upsss.. chiar ca e sarbatoare mare.. am si uitat

noroc ca n-am facut nimic

revin..

Si cica esti din Iasi . Pai se poate??

mamma bis - o fetita si 30s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
yoana, da, asa vreau colajele!
Nu ti-am raspuns, am hotarat sa mai stau acasa pana in primavara, si apoi sa-l dau la nido pe L si sa caut de munca. Oricum, part-time slabuta oferta.
abramburika, sa va fie de bine cumparaturile!Eu nu am avut superstitii, i-am luat totul inainte.
slimatei, cum asa sa uiti de Sf Paraschiva!Acum la Is e mare hram, festa, etc!!Mi-as fi dorit sa fiu si eu prin zona.Cu visul, sa stii ca e de la cate griji iti faci.Eu incerc pe picasa sa fac colajele...
daviduca, ce copilas frumos ai!!si tu arati f bine!Imi place freza lui!
LAexandra, nu va luati un box pentru bebe?Asa poti sti ca e in siguranta. Ii pui ceva jucarii si poate ca se va invata sa stea si sigur, sau macar sa stai langa el dar sa faci altceva.

Azi Loris a zis tzatza . Nu i-a iesit tz f bine, dar a fost asa dulce!
Noapte buna!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Acum am putin timp de scris.
I-am luat box de cateva luni deja, dar sta foarte putin...cum ma vede vrea sa iasa de acolo, si daca nu ma vede...urla.

...ce sa fac, astept sa treaca si perioada asta...

INTREBARI:
- aveti careva carte data de pediatra cu mancarea de la 0 la 6 luni, cica se da asa ceva tinerelor mamici...
- si mai vroiam sa va intreb daca stiti cum sta treaba cu somajul...adica dupa cat timp primesti, am inteles ca se ia daca ai un anumit nr de saptamani lucrate intr-o anumita perioada..dar nu stiu ma multe... ma intereseaza pt Bogdan, ca ar vrea sa vada daca nu poate lua.
Mersi anticipat.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna seara fetelor .
Sunt si eu o viitoare mamica. Tocmai am descoperit ca sunt insarcinata in 7 saptamani.
Nu are rost sa va spun ca sunt in al noualea cer mai ales ca ne chinuiam de vreo 4 ani.
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.

Mergi la inceput