Mamici si Gravidute Italia ***(83)***
Raspunsuri - Pagina 6
kemsy spune:
daviduca, multa sanatate lui davide!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
LAlexandra spune:
Ciao!
Azi dupa masa ne-au instalat si noua netul.
Sper ca maine sa pot intra sa va scriu mai multe si sa citesc ce ati mai scris.
Va am.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
neata!
va las calda calda
Alexandra-welcome
Abramburika-cum a fost la eco? te asteptam cu vesti
Georgy-te asteptam si pe tine cu poze
noua nu vrei sa ne arati burtica.....esti suparata pe careva de aici?
Stefy-cum esti azi?
yoanag spune:
Citat: |
yoana, asa imi place ca mai mereu iesiti undeva, si ca aveti unde iesi. Imi place ca mai mereu te-am vazut cu fusta, asa mi-as dori si eu sa port, dar imediat sar in pantaloni.Pizti, ca de obicei, fotomodel! |
Kemsy-nici noi nu e ca iesim asa mult ca nici pe aici nu ai multe optiuni dar le tot rotam
acum am mers la magazinul asta de scarpe ca vroiam de ceva timp sa ajung si tot asa am luat si eu live
mai o plimbare la centrul comercial,mai ducem pitica in parcul de distractii,mai o ducem la mc donald's,mai o plimbare pe lungo mare s la o cofetarie,vara mai mergem la mare,la picnic,la strand
chiar ca iesim mereu pe undeva acum ca ma faci a ma gindesc
si cu fusta si eu ma imbrac rarut si nu mereu cind am chef ca trebuie sa vad cum e afara sa nu fie rece ca nu pot sa ma imbrac in fusta numai eu
trebuie si piti per forza altfel nu se iasa din casa
yoanag spune:
Kemsy-de mine magazinul e la vreo 60 km perņ guida il marito
Cami-cum mai esti?
Alina(D)-sanatate lui Davide
vezi ca si noua ne-ai lispsit si te asteptam mai des
stiu ca tu intri in functie de turni,cred ca e fain asa ca mereu ai alt program in fiecare saptamina decit noi ca avem fix acelasi orar zi de zi
slimatei spune:
neata
n-am chef de nimic ..nici nu stiu pe ce sa pun mana...
m-as apuca de curatenie, da' nu-mi vine..de net, nici atat..dar am intrat sa va rog sa faceti o rugaciune pt noi sa gasim o solutie cat mai rapida.
is tare eu , dar pan' la un punct.
va pup, o zi buna!
abramburika spune:
Neata!
Vesti de la eco: teoretic am 30 sapt. fix, da' ecografic am 29 de sapt. fix.
E totul bine. Control temeinic, mai ales dupa sperietura cu contractiile. Colul inchis, lung, bb pozitionat de iesire. Da' mai are timp sa se intoarca, sa se razgandeasca ... sper sa nu! Are 1,300 kg, activ si sanatos. Nu l-am mai gasit cu degetele in gura, ceea ce inseamna ca a terminat de ros unghiutele ... hahahahaa.
Eu, bine, +4kg, tensiune ok, usor mica. Dar e bine, in general. De luat in continuare vitamine si cam atat pana la urmatorul control.
In alta ordine de idei: am descoperit la Milano un panificio/pasticcerie unde fac o focaccia dementiala. Nu am mai mancat pe niciunde asa bunatate. E ff aproape de cabinetul doctorului si mi-e ciuda ca am descoperit-o acum, spre finalul sarcinii. Si acum mai am parca in gura gustul acesti bunatati. Si nu, nu e din cauza de gravida, pt. ca si sotul e in asentimentul meu . Si, bineinteles, am luat si un mini-tortulet Sacher ... alta bunatate!!! Tort pe care l-am "inaugurat" festiv, asa cum ii sta bine unui tort, cu 3 lumanarele si "Tanti auguri !". De ce? Pt. ca, mai nou, asta e pasiunea Silviei cand aude de tort. I se trage cred de la gradinita, unde frecvent au cate un sarbatorit si probabil asta e ritualul. Sau o face antrenament pt. luna ce urmeaza??? Aseara m-a intrebat a cui e ziua de mancam tort ... i-am raspuns ca e ziua noastra, la toti trei, pardon 4, ca suntem sanatosi si ca ne iubim.
Asaaaa ... vine teatrul de papusi la noi in sat!! Sunt atat de bucuroasa, cautam ceva de genul asta pt. S.!! Sambata mergem la teatru, Arlecchino, Pinocchio etc. Tare sunt curioasa de reactia Silviei.
mamma bis - o fetita si 30s de
abramburika spune:
alexandra - bine ai revenit!! Hai la povestit ...
alina (daviduca) - treci si tu mai des pe-aici. Cum merg pregatirile de nunta, ai inceput sa faci cate ceva?
stefania - mai concret, ce te framanta? Ce decizie tre' sa luati, e legat de mama ta cu operatia?
ioana - nu va plimbati, da' va plimbati .
andreea - voi cum mai suntei?
slimatei spune:
ce frumos povestesti tu petro!
sincer iti spun ca e o placere sa te citesc!
ma bucur pentru voi!
despre noi, imi dau seama ca's mult prea evaziva.. am mai inceput eu asa povestea "durerilor mele", cu mama bineinteles(cu faptul ca trebuie sa ma impart intre familia mea si ea), dar n-am reusit sa o dezvolt, nu am vrut , mai bine spus, pentru ca nu imi face foarte mare placere sa vorbesc despre asta.
ar fi multe de spus, dar concret asa : mama acum aproape nu mai poate merge. Operatia trebuie facuta de urgenta, o recunoaste toti doctorii, dar nu sunt proteze. asta ar fi ultimul motiv pentru care nu se poate face.
(desigur, nu v-am spus ca asta, nu ar fi singura ei problema de sanatate..sunt mult mai multe, dar nu ma mai lungesc... eu una sincer va spun ca nustiu ce o tine asa dura.)
in fine...eu aici si ea acolo singura fara nici un ajutor.
Tare as lua un "zbor" pana in romania, sa vad ce se intampla de persoana.
nah, ca mi-am pierdut.. acum nu prea reusesc sa ma adun si sa va povestesc asa frumos de la cap la coada cum a inceput, cum s-a desfasurat in ani... si cat au reusit toate astea sa ma deprime, plus comportamentul maica'mii, care l-am pus mereu pe baza, bolii si a durerilor, dar asa ce ma facea sa ma indeparteze de ea, norocul ei , ca o iert si inteleg mereu; dureri, frustrari, etc...acum nustiu cati au limita atat de ridicata , dar stiu sigur ca altii ar fi renuntat demult la inhamarea asta de carutza, fara tragere de inima din partea celui in cauza.
a ti se servi pe tava si sa nu vrei sa iei, sa amani si sa refuzi, ca la un moment dat sa fii nevoit sa pui cu fata la zid, fara o portita de scapare.
va las...ca iar o iau pe aratura..
azi dimineata, eram cei drept, in caderea libera....
abramburika spune:
stefania - nu reusiti sa o convingeti ca e spre binele ei operatia? Mai ales ca acum zici ca are dificultati de mers? Sau ... nu puteti sa o aduceti in Italia, cu voi? Asa, avand-o aproape, poti sa o toci la cap zilnic, pana se opereaza. Are ceva ce o retine in Ro? Tu mai ai frati, surori care sa o ingrijeasca acolo? Dificil cu batranii astia incapatanati ...