Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

stefi - n-ai nimerit-o ... merg singura la shomping . Yeesssss!!!

mamma bis - o fetita si 30s de
se simte si asa, la carta de credito..zic si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-hai pune modemul ala odata!
fetelor ma bucur ca sinteti binedispuse azi si cu chef de glume
macar de ar veni si celelalte gagici
Stefy-si eu mai fac cite-o poza alb-negru sau sepia ca tot asa imi da impresia de "a fost o data ca niciodata "
asa de all'antica

Mergi la inceput

sa nu ma injuri de pe acum, ca iti aduc aminte
de asta spuneam sper sa nu fie cazul..
daca pleci de la ideea ca va fi mult mai usor, sigur va fi, la nastere.. v-am spus ca eu am nascut foarte usor, dar am plecat de la ideea asta...
sincer, mie nu mi-a fost niciodata frica de nastere , ci de ceea ce ma astepta dupa, credeam ca nu am sa pot face fata, da' iote ca s-a putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna!!
BB doarme, l-am plasat strategic la tzitzi stanga, ca sa pot scrie cu dreapta
Yoana, ms de aprecieri. La comentarii nu-ti trebuie mult talent.
M-am uitat si eu pe site, imi plac papuceii.Insa prefer sa cumpar live, ca pot gresi masura.Asa cum zicea abramburika, mmagazinul e la vreo 42 km de mine , cam greu de ajuns.Preferatii mei sunt Scarpe&scarpe, maaare tare!Si mie imi place sa am multe incaltari, desi am tendinta sa incalt doar 1-2 perechi.
abraburika, sa ne zici ce spune dr la eco.
Mai am de vazut poze si de citit 2 pag.
Revin!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

ioana si mie tot de asta imi plac fotografiile astea..sa nu-i spun "magic",dar au ceva aparte.

Mergi la inceput

geani alla fine te-am starnit si pe tine
imi pare bine ,cand nimerim cate o zi din astea la taclale ...
din pacate io tb sa ies..ma duc sa mai iau cate ceva din targ , poi sa o iau pe stefy ,iar dupa amiaza avem activitati de "colaj" tb sa decoram si masuta ca a preferat-o sa i-o cumpar alba, ca scaunelul, sa putem sa o facem noi doua cu ce ne place ..nici nu vreau sa ma gandesc ce si cum o va inspira capusorul...
de avut "teme" avem si cu winx, si hello kitty, ben 10..vedem acum pt ce se decide ea...

va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Ps:si la cat mai multe zile vorbarete!tare ma mai binedispun...

Mergi la inceput

Abramburika, unde vrei sa te shopping-uesti la Mi?
Cutia cu mikey mouse era de la disney. Nu stiu sa fie magazin prin zona, o sa intreb aducatorul.Inauntru era o pijama si papucei, pe aceeasi tema
S. e o scumpa, imi place de ea mult!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, ma duc si eu sa mananc un castronel de ciorbita de vita. Pofta buna si voua!!

kemsy - la Kiabi am intentia sa merg, cand ma intorc de la vizita cu anestezistul. Vii si tu? Nu stiu insa ora ... doar sa ne punem de acord prin tel. (daca poti veni).

Ne mai auzim maine ... ca nu mai intru dupa-amiaza. Spor la povestit, predau stafeta .

mamma bis - o fetita si 30s de

Mergi la inceput

abramburika, nu vin. vroiam sa vad la ce magazin mergi, poate era ceva ce nu cunoasteam.
cami, ce planuiti pentru ziua lui sebi?
yoana, asa imi place ca mai mereu iesiti undeva, si ca aveti unde iesi. Imi place ca mai mereu te-am vazut cu fusta, asa mi-as dori si eu sa port, dar imediat sar in pantaloni.Pizti, ca de obicei, fotomodel!

Am sunat pediatra, ne-a zis sa ii dam fermeti lactici o saptamana si sa urmarim sa nu scada in greutate. Azi-noapte a facut de 2 ori kk, iar pana acum nici unul.

Dupa-amiaza placuta!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna mamici harnicute,vad ca azi sunteti cu chef de vorba.am citit putin printre randuri dar n-am vazut pozici.
noi am avut un fine settimana cu soare,dar din pacate davide a luat un virus intestinal de la cresa asa ca am schimbat la panolini,body,pantaloni si lavatricea n-a stat.....i dau bustine de hidrasec din ro,riso e carote pare ca e mai bn acum,a trebuit sa-l ducem la cresa ca muncim amandoi.oricum au zis maestrele ca ne anunta daca e ceva..speriamo bene.
atat acum,merg la dush,revin.va ,mi-a fost dor de voi.
alexandra-te asteptam.

Mergi la inceput