Mamici si Gravidute Italia ***(83)***
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
stefania - daaa, sigur ca are parul mai lung Silvia. Il are pana la mijloc, talie. Nu pare asa lung pt. ca e ondulat, da' e lung. Pai nu am tuns-o niciodata de cand s-a nascut. Bretonul, de vreo 2-3 ori ... da' la spate, nu. Iar de ceva timp nici bretonul, ca sa pot sa i-l prind pe tot, sa nu o deranjeze la ochi.
mamma bis - o fetita si
30s de 
yoanag spune:
Stefy-
pai normal 
zicea Abramburika sa arat spesa da se vad in poze ![]()
acu nu ma apuc sa pozez cizmele toate si papucii sotului ca as fii de toata comedia 
hai ca a fetei ca-s micute parca iti vine sa le mai faci poze(la scarpe ma refer) dapoi ale noastre
oricum va recomand cu placere magazinul
eu abia astept rondul 2
uite www.deichmann-calzature.it/site/it/catalog.php?brand=2&category=0126157100000579&product=978261" target="_blank"> astea imi plac mult si nu stiu cum de mi-au scapat 
Abramburika-ce figura esti azi hihihi
slimatei spune:
cami de azi intr-o saptamana... 2 anisori
la ce v-ati gandit?
sper sa va iasa cum vreti voi sa fie o petrecere linistita frumoasa si memorabila!
petropai, esti modesta ..eu n-as fi![]()
ai emotii pentru intalnirea de azi ?
ioana deci tu cu 2 perechi si piti numa' 1, mai, mai neaparat trebe' sa faceti egalitate![]()
yoanag spune:
Abramburika-de prinz m-am scos si eu ca am deja iar pe deseara lasagna(clasica) ca aia ne place mult,secondo bistecca e insalata ![]()
yoanag spune:
Stefy-pai eu 2 ca asa am gasit
la piti ii mai iau eu ca acum n-am gasit numarul ei ce mai vroiam sa-i iau
slimatei spune:
ioana deci tot nu o sa fie egalitate..mai,mai..fac si eu ca petro arata marfa..cate ai acasa
..pp ca nu ai loc in obiectiv
dupa cum ati observat, azi is cu mai, mai... ![]()
chiar ca sunt interesante datele petro, poate totusi apuci de o vezi pe S. la serbare![]()
sa ai spor la shopping atunci..da sa ne arati si noua "marfa" ..ideie copiata![]()

si iote asa azi ati reusit de-am ridica moralul...
va multumesc!

abramburika spune:
ioana - aaaa, chiar alea din poza sunt achizitiile? Sa le purtati sanatoase!!
Am crezut ca imi arati si tu de copii, mai lasa-le pe astea de adulti, ca ai destule
...
stefania - emotii (is mai nesimtioare din fire, asa, ca sa nu zic altfel
) n-as zice, mai mult curiozitate. Sa ii mai vad mutrita lu' shurubel, sa vad daca a terminat de ros unghiile, ca la fiecare ecografie numai cu degetele in gura l-am vazut. Pe bune!
mamma bis - o fetita si
30s de 
slimatei spune:
petro fain, fain..
eu una am emotii de pe'acum.. cum va fi si daca...
eu nu's asa realista..is usor , mai mult adica
influentabila
, mai ales de imprejurimi...
abramburika spune:
stefi - achizitiile mele or sa fie mai de nevoie sau pt. altii ... imi trebuie o geaca, pulover mai gros, ceva sa ma incapa cu burta, ca de-acum e rece. Nu am nici o haina mai pt. timpul asta ... pt. burta adica. As vrea ceva stil pelerina, eventual sa o pot purta si dupa, nu numai acum ca-s gravida.
Apoi, o geaca pt. finutul nostru de 2 ani ... si sigur daca ma invart pe la raionul de copii gasesc si ceva pt. Silvia
. Si musai o lenjerie de patut+paturica cu Mickey Mouse. Ca cica numai asa accepta sa doarma la gradinita, daca are toate alea cu Mickey.
Asta-i socoteala cu care plec de-acasa ... ca sigur vin si cu altele
.
mamma bis - o fetita si
30s de 
abramburika spune:
stefi - o sa ma emotionez sigur la nastere. Acolo nu-s chiar asa nesimtitoare
. Si la serbarea de Craciun a Silviei ... hahahhaaaa. Da' inainte, n-am timp sa ma emotionez ... is mai realista de fel.
mamma bis - o fetita si
30s de