Mamici si Gravidute Italia ***(83)***
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
stefania - daaa, sigur ca are parul mai lung Silvia. Il are pana la mijloc, talie. Nu pare asa lung pt. ca e ondulat, da' e lung. Pai nu am tuns-o niciodata de cand s-a nascut. Bretonul, de vreo 2-3 ori ... da' la spate, nu. Iar de ceva timp nici bretonul, ca sa pot sa i-l prind pe tot, sa nu o deranjeze la ochi.
mamma bis - o fetita si 30s de
yoanag spune:
Stefy-pai normal
zicea Abramburika sa arat spesa da se vad in poze
acu nu ma apuc sa pozez cizmele toate si papucii sotului ca as fii de toata comedia
hai ca a fetei ca-s micute parca iti vine sa le mai faci poze(la scarpe ma refer) dapoi ale noastre
oricum va recomand cu placere magazinul
eu abia astept rondul 2
uite www.deichmann-calzature.it/site/it/catalog.php?brand=2&category=0126157100000579&product=978261" target="_blank"> astea imi plac mult si nu stiu cum de mi-au scapat
Abramburika-ce figura esti azi hihihi
slimatei spune:
cami de azi intr-o saptamana... 2 anisori
la ce v-ati gandit?
sper sa va iasa cum vreti voi sa fie o petrecere linistita frumoasa si memorabila!
petropai, esti modesta ..eu n-as fi
ai emotii pentru intalnirea de azi ?
ioana deci tu cu 2 perechi si piti numa' 1, mai, mai neaparat trebe' sa faceti egalitate
yoanag spune:
Abramburika-de prinz m-am scos si eu ca am deja iar pe deseara lasagna(clasica) ca aia ne place mult,secondo bistecca e insalata
yoanag spune:
Stefy-pai eu 2 ca asa am gasit
la piti ii mai iau eu ca acum n-am gasit numarul ei ce mai vroiam sa-i iau
slimatei spune:
ioana deci tot nu o sa fie egalitate..mai,mai..fac si eu ca petro arata marfa..cate ai acasa..pp ca nu ai loc in obiectiv
dupa cum ati observat, azi is cu mai, mai...
chiar ca sunt interesante datele petro, poate totusi apuci de o vezi pe S. la serbare
sa ai spor la shopping atunci..da sa ne arati si noua "marfa" ..ideie copiata
si iote asa azi ati reusit de-am ridica moralul...
va multumesc!
abramburika spune:
ioana - aaaa, chiar alea din poza sunt achizitiile? Sa le purtati sanatoase!!
Am crezut ca imi arati si tu de copii, mai lasa-le pe astea de adulti, ca ai destule ...
stefania - emotii (is mai nesimtioare din fire, asa, ca sa nu zic altfel ) n-as zice, mai mult curiozitate. Sa ii mai vad mutrita lu' shurubel, sa vad daca a terminat de ros unghiile, ca la fiecare ecografie numai cu degetele in gura l-am vazut. Pe bune!
slimatei spune:
petro fain, fain..
eu una am emotii de pe'acum.. cum va fi si daca...
eu nu's asa realista..is usor , mai mult adica influentabila, mai ales de imprejurimi...
abramburika spune:
stefi - achizitiile mele or sa fie mai de nevoie sau pt. altii ... imi trebuie o geaca, pulover mai gros, ceva sa ma incapa cu burta, ca de-acum e rece. Nu am nici o haina mai pt. timpul asta ... pt. burta adica. As vrea ceva stil pelerina, eventual sa o pot purta si dupa, nu numai acum ca-s gravida.
Apoi, o geaca pt. finutul nostru de 2 ani ... si sigur daca ma invart pe la raionul de copii gasesc si ceva pt. Silvia . Si musai o lenjerie de patut+paturica cu Mickey Mouse. Ca cica numai asa accepta sa doarma la gradinita, daca are toate alea cu Mickey.
Asta-i socoteala cu care plec de-acasa ... ca sigur vin si cu altele .
abramburika spune:
stefi - o sa ma emotionez sigur la nastere. Acolo nu-s chiar asa nesimtitoare . Si la serbarea de Craciun a Silviei ... hahahhaaaa. Da' inainte, n-am timp sa ma emotionez ... is mai realista de fel.