Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, mi-am facut portia de palavrageala (de una singura ), vad ca nu e nimeni prin zona ... eu sunt pe-aici daca vine cineva la povestit.

Azi sunt libera de treburi, mancare am, curat, idem. Iar dupa-amiaza merg la eco, deci stau linistita.

mamma bis - o fetita si 30s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-chiar vroiam sa te intreb zilele trecute cind ai eco ca te apropii de sapt 30 si vad ca ai schimbat semnatura
deja 30 sapt wow ce repede a trecut si ce putin mai ai
chiar ca esti modesta ce figura esti cu parul hahahaha
nu sintem in port,sintem la fluviu (tevere-se varsa in mare)e aproape de noi si zona asta,am mai facut poze pe acolo nu stiu daca am mai pus mai demult

de scarpe sint bolnava mi-as lua o gramada
da ce-mi place sa ma plimb pe acolo si sa-mi tot aleg

m-am intors cu 2 perechi de cizme ,n-am mers degeaba,i-am luat si la piti dar vreau sa-i ia inca un model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor! Va ofer cu drag o cafeluta.
Noi ne pregatim pt petrecera lui Sebi,sper sa iasa bine si sa uit pt moment problemele chiar daca imi este greu.Macar el merita sa fie fericit si sper ca si tac-su sa se controleze.
Am vazut pozicile voastre sunt super.
Va pupam si mai intram

Mergi la inceput

ioana - daaaa, incepe sa ma ia si pe mine cu fiori, pe masura ce se apropie nascarea. Sper sa fie bine si de data asta, ca la S., trebuie sa fie bine. Acu' imi doresc doar sa apuc sa merg la serbarea de Craciun a Silviei ( e pe 22-23 dec., nu se stie exact inca). Iar eu am termenul pe 25 dec. ... si cum nimic nu e sigur (la S. am nascut inainte cu o sapt. de termen). Deci, vezi ce probleme existentiale am eu ... sa particip la serbarea de Craciun ... ca e prima serbare din viata ei, ca o vrea pe mama, sa nu fie trista in perioada aia ca mami nu e cu ea etc.

Si tu cu boala incaltarilor? Mai am o prietena care are fix aceeasi boala ... o intreb, cand ai timp sa porti toate incaltarile astea (ca are ff multe, crede-ma)? Imi zice ... pai nu neaparat sa le port acum, ma pregatesc sa fiu o baba eleganta .. sa vezi la pensie ce o sa schimb eu pantofii ... hahahhaaaa!!!

Arata, ce achizitii ai facut ...

Eu miercuri ma rasfat cu un pic de shopping ... ca tot merg la Milano, la vizita cu anestezistul (pt. epidurala). Abia astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Cami-la ce v-ati gindit pt festa?
cred ca o sa aveti o gramada de invitati
Abramburika-ce probleme ai
lasa ca vine mama ta la tine,o sa vezi ca nasti rapid si pe cind are serbarea poate nasti deja
abia astept sa-ti vad baietelul
si Georgy-are interesanta data prevista a nasterii
la o zi de gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai ,mai ce va cafeliti azi zimineata
..si eu care eram fara chef..am zis ca si asa nu intra nimeni..acum trebe' sa ma apuc de citit din urma...
ma duc sa-mi fac o cafea "reala" si revin...

Mergi la inceput

Am mai zis eu pe-aici ... la noi in fam. e o coincidenta ciudata cu datele de nastere ... sotul pe 5, Silvia pe 10, iar eu pe 15. Deci, logic, shurubelul se va naste pe 20, nu? Doar n-o sa rupa el echilibrul familiei ... deci de va fi asa, cam pe 22-23 dec. o sa fiu in spital, sau pe-acolo. Nu stiu cat de disponibila voi fi pt. serbare.
Na, ca mi-am mai adus aminte ceva: tre' sa cumpar fiocco azzurro de pus pe usa. Hahhaaaaaa ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

mai ,mai ce va cafeliti azi zimineata
..si eu care eram fara chef..am zis ca si asa nu intra nimeni..acum trebe' sa ma apuc de citit din urma...
ma duc sa-mi fac o cafea "reala" si revin...

Vezi sa nu revii si tu ca bionda, dupa vreo 2 ani . Ea tot mai citeste din urma bag seama ...

Mergi la inceput

geanina..pai atunci te asteptam cat mai des la cafelit:)
ce mai face Loris? cum mai e?
acum am vazut si eu comentariile la foto ,noroc de fete.. super!!

ioana
la Giulia sa-i treaca!
ei, plimbare.. asa scurta, ca nici ieri nu aveam chef de nik..am fost toata ziua intoarsa pe dos..da' nustiu de ce
..am fost un pic la biserica si avea dreptate stefy cu "limbistitul"..dupa ce am iesit de la biserica aratam mai voioasa..dar nu pentru mult timp...

azi's "adormita" rau de tot...zic asa, ca sa nu folosesc termenii care-i folosesc astia, cu "parolace" ca nu-i frumosdar tare-mi sta pe limba:P

petro se vede burticuta ..eu am vazut;)
mie imi face impresia ca S. are perisorul mai lung ca al tau(poza cu voi doua)asa o fi? aricum are si ea niste buclute ,faine,faine rau
chiar vroiam sa stiu impresii de la festa...iti spusesem de la inceput ca le astept
ma bucur ca v-ati simtit bine... asa e, fac mult iesiri din astea..
mie una, mi-au prins bine intotdeauna...ma mai "relaxeaza" pt o buna bucata de vreme...iar pt piccolina e super , mai ales pt socializare..

ioana ce frumoase sunt pozeleimi plac tare mult..
sa inteleg ca deja v-ati incaltat cu "scarpele";) :)

Mergi la inceput

mai, mai si tu acum..scriam la mesaj de zor...

Mergi la inceput