Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello girls!
zilele astea am avut de alergat intr-una
am terminat valizele,sintem gata de plecare :)
piti la gradi e super,mai mult de cit ma asteptam si are o maestra tare simpatica,asa se vede e o femeie linistita,buna,placuta
miercuri a fost mucoasa tare,da-i cu suposte imediat,gocce al nasino si sirop
o pun eu pe picioare pina plecam
o zi a fost mai rau cu raceala in rest vad ca se amelioreaza
mai am domnai mattina al lavoro e poi basta
non vedo l'ora sa nu mai aud sveglia la 5
Abramburika-si eu am oparit varza sa fac sarmale,dar le fac maine ca azi nu cred ca mai am chef
Stefy-si eu vreau sa o duc la curs de inot
o sa merg la piscina comunala sa vad ce-mi zic,dar sincer as prefera pe perioada de vara daca au lectii atunci

azi avem o sarbatorita
SONIA
Roxali-te asteptam cu pozici multe
sa fie sanatoasa si cumintica

va pup si daca mai am timp mai intru pina plecam,daca nu va salut cu drag si sa ne auzim (scriem)cu bine

Alexandra-sa nu uit
noi o sa ne vedem in aeroport la intoarcere
nu cred ca o sa putem sta mult impreuna acolo ca sint parintii mei si stau cu noi pina plecam iar in avion nu stiu cum nimerim dar daca nu reusim sa stam mult la povesti nu vreau sa crezi ca nu-mi mi-ar face placere sau sa par ignoranta sau sa-ti las impresia ca zic 2 vorbe si gata
numai ca stiu cum sint ai mei si pina nu trecem de filtru stau acolo saracii sa ne conduca
pregateste aparatul sa ne face citeva pozici

numai bine fetelor!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

scz ca mai pap cite-o litera,vad ca nu-mi intra toate
Maria-distractie faina in Ro si calatorie placuta!
nu ne-ai zisde unde esti din tara?
felicitari pt inimioara (daca bine retin ca ai fost la eco)
Kemsy-pe unde te-ai plimbarit?

eu nu vreau sa mai aud de spese mi-am facut plinul luna asta
Alina(D)-ai grija de puiut
Andreea-un bacio grande grande per voi!
Abramburika-succes cu dormitul la gradi,te pup cu drag

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SONIA. SA FII CUMINTE SI SA II ADUCI MULTE BUCURII LA MAMI
cu intarziere si pt Sebastian si Mattia Gabriel!!!

IOANA, sa aveti drum bun si stai linistita, doua vorbe tot om avea timp sa schimbam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cu intarziere urez si eu sarbatoritilor
La multi ani fericiti ! sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Sebastian si
Mattia

si Soniei ca sunt inca in timp un sincer La multi ani! sa cresti mare, frumoasa precum esti si multa fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
slimatei, nu pare f scump sa mergeti la piscina. Ce ati mai facut?
abramburika
LAexandra, ce aventuri cu curierul...Noi nu am avut probleme pana acum . Poze noi cand mai vedem?
Yoana, esti ocupata cu bagajele?pe 29 parca plecati?Ce a mai facut Giulia la gradi?Tu ce mai faci?

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

am intrat pe albume sa ma uit si eu un pic la foto...
foarte faine pozicile!!! Giulia ii sta foarte bine cu grembiule si se vede pe fata cat era de incantata multa sanatate va doresc!
imi place tare colajele care le-ai facut geanina faine, faine..poate imi dai si mie niste lectii
irina ai un baietel superb!!! da' si matza imi place ;) eu is cu matzele..eu si fii'mea
ma bucur ca nu te-a afectat sarcina ..cine stie..stiu ca pare banal ca consolare , dar poate asa a fost sa fie..
e ciudat totusi ca ti s-a aratat totusi.. eu mai mereu ma gandesc la semnificate(ca altfel n-as putea trai)..oare ce a vrut sa insemne?

cat despre Fabian..eu zic totusi sa ai rabdare..ei fac la varsta asta progrese si tot odata regrese...
e normal sa aiba multa energie, sa nu vrea sa te asculte,mai ales daca insisti, din ce am observat eu la fii'mea de multe ori ma ia in joaca.. cu toate ca in mine poate fierbe sangele uneori..n-am decat sa-mi dau eu o calmata..ca de altfel daca as incepe sa tip, mai rau fac..chiar ca nu ma mai baga in seama ....mai nou a inceput sa se puna in gura cu mine(pe legea ei bineinteles) si cateodata imi zice sa nu mai vorbesc tare ca ea audeda' numai cand ii convine..
si-a dat drumul mult la gura in perioada asta (ea care era un robotel,asa-i spuneam,si vorbea codificat tare) o fi de la gradinita, nustiu chiar...cert e ca acum imi gasesc replicele pe masura, si sa ma tin

multa , multa rabdare iti doresc!

Mergi la inceput

am trimis mesajul..
cami hai cu pozele..ca vreau sa va vad!

Mergi la inceput

andreea cand ai timp , spune-ne cum mai sunteti si cum a mers cu Ambra la gradi.
am reusit de'am mai recuperat cateva pagini..
geani da vreau sa merg la sala dar deocamdata merg numai cu gandulpoate m-oi decide cand o sa o duc pe mandra mea..nici nustiu cum sa procedez sa sa merg cu ea sau o las singurica (si eu sa fac sala ca tot am o ora la dispozitie risparmio un viaggio)
petro asa-i frumos subliniat de tine cu piscina! acum am citit mai bine...
desigur ar fi fost ideal acum, dar fiecare le stie pe ale lui. poate reusiti sa o duceti pe S. la piscina cum v-ati propus, desi pt mine mi s-ar parea destul de greu si cu bb mic.
gata bosuletul? si mancat?..yam-yam..
si eu cica sunt la dieta

nustiu ce sa mai adaug..poate pe parcurs..am omis cate ceva, ca eu dau din una-n-alta...

atat imi pare rau ca nu am mai vazut vesti de la multe fete, care imi sunt tare dragi, tare as vrea sa mai stiu cate ceva de voi.

va las ca in sfarsit am reusit sa ne sincronizam si noi cu cina..am facut pasta al forno..adio dieta

o seara cat mai placuta si un we cat mai placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Giani, o sa pun pozici cat de curand...doar sa ma dezmeticesc un pic, ca fii-miu ma innebuneste.
V-am spus? ca nu mai vrea sa stea decat in picioare, se agata de orice si se ridica sa stea la inaltime.
Azi a zis Bogdan ca daca si al doilea bebe va fi tot asa...nu ma vede bine.
...am ajuns cam la limita...spuneti-mi ce sa mai incerc ca sa doarma...ziua abia doarme doua, maxim trei reprize de cate o ora fiecare, dar se intampla, de ex, ca azi, sa doarma o singura repriza de o ora, iar noaptea...e de belea...se scoala, da sa se ridice din pat, si cand nu reuseste ne "striga", si asta se intampla cam din ora in ora...
Am inceput si mancarea, deci papa,( nu e cauza de foame-asa cum ma dispera toata lumea) incerc sa ii dau laptic cand se tezeste, dar nu vrea mereu, desi inca mai are cam 2 reprize de mancat noaptea...vrea sa ne simta si apoi se pune iar la somn...de o ora...si tot asa...Am incercat si cu lasat sa planga...nici un rezultat..Nu se vad nici dintii...ce sa va mai zic...pur si simplu imi vine sa imi iau campii
Ma plang si eu la voi, ca tare dragi imi sunteti

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

ioana - merci , drum bun!!

stefania - nu imi va fi greu cu bb mic sa o duc pe S. la inot (sper). Ca e aproape de noi, cursul dureaza o ora, o luam ca o plimbare. Si oricum, o perioada va fi mama aici, deci o sa il las pe bb mic acasa (mancat, curat etc.) si asta va fi timpul nostru (al meu si al Silviei) petrecut impreuna. Ca va trebui sa ma gandesc si la de-astea, sa nu se simta exclusa. Ori parc, ori piscina, ori altele ... Cam asa gandesc acum, sa vedem daca imi iese si in practica .

Aici cursurile costa €40,00/luna (o ora pe sapt.) + €30,00 inscrierea anuala + €45,00 certificatul medical al Silviei (obligatoriu si asta valabil 1 an de zile). Deci pt. inceput e toata polologhia asta de platit. Apoi, lunile urmatoare, doar €40,00 lunar.

alexandra - stiu ca ti se pare ca esti la limita, daca nimic din ce ai zis nu a dat rezultate (dinti, foame etc.), pur si simplu e o perioada, are nevoie de voi, de prezenta ta fizica, de joaca. Asta e, rabdare. Partea buna e ca trece ... dar vin altele, hahahhaaaaa.

Asa ... S. e usor mucioasa, iar pe mine ma doare rau o masea ... ooofff!!!

mamma bis - o fetita si 31s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput