Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
slimatei, lasa kg ca se duc, ai vazut. Vrei sa mergi la sala?. Eu cred ca o poti da pe stefy la inot, am vazut ca aici dau copiii de mici tare. Si e fain ca merg cu autobuzul de la gradi, nu?
alexandra, ma bucur ca te-a ajutat link-ul.

Noi azi am fost la cumparaturi, apoi acasa, somn de amiaza, o plimbarica sa luam aer cu carutul...si gata ziua. Maine de la capat...fara cumparaturi ca nu sunt finante!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai dat pe aici.
DPN meu este 29.05.2011
Am fost ocupata sa-mi iau cartela cu analizele si sa le si fac .
Astazi am fost la doctor si l-am vazut pe bebe, ii batea inimioara si m-am mai linistit ca este totul ok . Eram putin derutata ca in afara de niste arsuri si putina greata nu am prea multe simptome.
Tati a fost foarte emotionat ca si-a vazut si el "rodul muncii".
Ma pregatesc si de plecat in tara pe sambata caci in 30 suntem nasi de cununie asa ca abia astept sa ma distrez.
Cand ma intorc voi avea dublu-test.
Va pup si sper sa mai reusesc sa intru inainte de a pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_scu

In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai dat pe aici.
DPN meu este 29.05.2011
Am fost ocupata sa-mi iau cartela cu analizele si sa le si fac .
Astazi am fost la doctor si l-am vazut pe bebe, ii batea inimioara si m-am mai linistit ca este totul ok . Eram putin derutata ca in afara de niste arsuri si putina greata nu am prea multe simptome.
Tati a fost foarte emotionat ca si-a vazut si el "rodul muncii".
Ma pregatesc si de plecat in tara pe sambata caci in 30 suntem nasi de cununie asa ca abia astept sa ma distrez.
Cand ma intorc voi avea dublu-test.
Va pup si sper sa mai reusesc sa intru inainte de a pleca.

iti spun acum cu intarziere: bine ai venit printre noi. Spune-ne de unde esti din tara, ma povesteste-ne de voi, ca sa ne cunoastem si noi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza feteloorrrrrr,
am lasat baiatul la cresa,facut spesa di corsa si am zis sa fac o tura pe la voi ininte sa ma apuc de treaba.am avut o noapte linistita,nu s-a mai trezit piticelul nostru..meno male.
SLIMATEI-eu l-am dus pe davide la inot de la 6 luni,cursuri de 10 saptamani si i-a placut tare.inotul face f bine la copii,aparte musculatura,le intareste plamanii si inima.deocamdata mergem privat,dar daca ar fi sa fie cu gradi,eu l-as da.
MARIA-ma bucur ptr voi,ce emotii puternice cand auzi inima micutului,imi amintesc.sa va distrati la nunta,in ro si sa aduci pozici multe.
IOANA-esti impegnata cu pregatirile.te asteptaaaaammmm.
ALEXANDRA-cum e cu spatele azi,mai doare.o fi si de la anestezia de la nastere.of of,hai,ca trece si asta,si vin altele.
KEMSY-asa si noi cu plimbarile,dar cumparaturi mai putin,ca avem buget de criza....sanatosi sa fim.
gata,fug sa fac cate ceva,revin,va .

Mergi la inceput

Neata!!
abramburika, vroiam sa-ti zic de ieri ca si mie imi place sa dorm la amiaza cu bib. Asa ca profita in continuare de momentele cu s. daca si ea isi doreste asta.
maria_scu, sarcina nu presupune obligatoriu rau. Eu nu am avut nimic decat o pofta de mancare nestavilita!Sarcina usoara si distractie placuta la nasit!

O zi buna!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

maria - felicitari pt. samburelul din burtica!! SI distractie placuta la nunta!

stefania - da, eu am de gand sa o dau pe S. la inot. Din mai multe motive: ii place enorm apa, balaceala, invata sa inoate, ceea ce ii va folosi pe viitor, are o activitate diversa fata de ceea ce face in mod normal etc. Nu o aglomerezi pt. ca la varsta asta 1 ora pe sapt. nu e mult. Doar nu o pui acum la vreun program de performanta. Cel putin asa e aici, ca m-am interesat. Vroiam sa incep imediat, dar sunt ff aglomerata lunile astea, asa ca vom incepe dupa ce nasc, din ian. incolo.
Stefaniei ii place apa, intreab-o ce i-ar placea sa faca? La gradi la S. mai era un afis cu baby dance pt. copii 3-6 ani. Insa Silvia mi-a zis clar ca vrea in piscina .

ioana - gata bagajele?

Buget de criza peste tot ... si la noi, am terminat achizitiile pe una asta .

mamma bis - o fetita si 31s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

kemsy - daaaa, mai trag si eu un pui de somn pe langa S. la amiaza. In perioada asta ma simt tare obosita ... dorm rau noaptea (insomnii, nu din vina fetei), merg des la baie etc. Asa ca, la pranz, ma ia somnul imediata alaturi de pufoasa mea .

Mergi la inceput

daviduca, ce fain ca il duci la inot.Eu tot zic ca e prea mic.Adevarul e ca mi-e urat sa merg singura
Lalexandra, si eu sunt cu probleme vechi la coloana, reactivate.Cred ca merg la dr sa iau trimitere pt o radiografie.

O zi buna!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

daviduca, ce fain ca il duci la inot.Eu tot zic ca e prea mic.Adevarul e ca mi-e urat sa merg singura
Lalexandra, si eu sunt cu probleme vechi la coloana, reactivate.Cred ca merg la dr sa iau trimitere pt o radiografie.

O zi buna!

Giani

Loris, o noua stea

Nu e prea mic pt. inot. Cursurile se fac de la 3 luni incolo (asa e aici) ... iar pana la 2 ani intra si un parinte cu el in piscina. Deci, beneficiezi si tu de balaceala. Hai cu noi, ca si mie imi e urat singura . Da' chiar si asa, o sa ma mobilizez pt. S., ca vreau sa invete sa inoate, e cel mai complet sport si le face bine. Dupa ce nasc insa ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

O zi buna!

Giani

Loris, o noua stea

Nu e prea mic pt. inot. Cursurile se fac de la 3 luni incolo (asa e aici) ... iar pana la 2 ani intra si un parinte cu el in piscina. Deci, beneficiezi si tu de balaceala. Hai cu noi, ca si mie imi e urat singura . Da' chiar si asa, o sa ma mobilizez pt. S., ca vreau sa invete sa inoate, e cel mai complet sport si le face bine. Dupa ce nasc insa ...

Stii vreo piscina la care ti-ar place sa mergi?

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput