Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ps: eu ii cantaresc zilnic goi inainte de baita!si cam 5300 are Carla de 2 sapt,plus minus 30gr

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Ilinca sanatate mamei tale!

LA MULTE LUNITE ANDREI DE IMAYA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

revin...am adormit iar puiutul...s vedem de data asta cat doarme...de obicei are un somn pe la 9 dimi, cam o ora maxim...acum vad ca iar nani...

oana, felicitari micului crestin! asteptam pozici...

crispro, sunteti bine acum? sa stii ca si eu ma gandeam sa dau o tura la shopping, pt mine...ca de obicei cumpar doar la piticoti iar pe mine ma las ultima...acu cand tre sa merg undeva, gen party-uri, iesiri in lume, n-am ce lua pe mine...si tot zic ca-mi cumpar, dar inca n-am ajuns acolo...

cica s-a deschis C&A-ul in Polus, dar preturile sunt mari..ca de obicei in Romania noastra draga...mai bine dai fuga in Ungaria...

rodi, draga de ea...bine ca ai gasit motivul plansetelor si ca ati putut papa apoi linistiti...

mai fetelor, al meu nu-s ce are, dar pe masina mereu urla...cand masina e in miscare e bine, dar e jale la stopuri...asa ca-l iau la tzitzi, adoarme si-l pun in scoica, linistit...desi ii dau papa inainte de plecare, totusi se pare ca mai vrea si pe masina ca sa paota adormi linistit...nu stiu ce o sa fac cand m-oi incumeta sa ies doar eu cu ei cu masina...am un mare stres...

giorgia, cris2010, am vazut printesele...ce dulci sunt...au crescut, nu mai sunt nou-nascuti...aaa...cristina, si eu il adorm pe Filip ziua in carucior si-l las sa dorma acolo, nu-l transfer in patut ca sa nu mi se trezeasca...

ilinca, eu l-am chemat pe dr Andreica acasa si a venit in ziua in care am vorbit cu el...nu vrei sa-l suni?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

buna fetelor,

noi avem iar program haotic ziua,si culmea noaptea se cam respecta programul,de la 11 la 4-5 somn!!!apoi papa si somn pana pe la 7-8.nu e rau nu?
avem insa o probl: Carla NU A LUAT NIMIC IN GREUTATE IN 2 SAPT!azi vine dr sa vedem ce are.analizele de kk au iesit bune,diaree nu mai are,papa bine si e vesela!plus ca de 2 sapt si-a descoperit manuta stanga,iar de 2 zile si cea dreapta!!!si ce se mai distreaza!
dar sunt ingrijorata!si dr parea ingrijorata la tel!ce poate sa aiba??

La inceput, Natali nu lua in greutate ca nu manca. Carla daca mananca si i-a trecut si diarea, poate recupereaza de-acum incolo

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Doamne fetelor,in fiecare zi ma uit la bobicii mei,mai ca nu lacrimez si ii multumesc lui Dumnezeu pt cele 2 sufletele nou venite in viata noastra!!!sunt extrem de fericita!!!!!!!!

ps:stau cu pisicuta in brate si o admir,iar bobicu e langa mine si-l mangai pe caput si asa-i place!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Andrei de Imaya! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!

Acum m-am oprit din plans... de dimineata... Simt cateodata ca o iau razna, parca sunt intr-o cusca, sunt prinsa si nu pot sa fac nimic... Pe cap nu m-am spalat de peste o saptamana, ca dureaza mai mult, si nu sta copilul... Simt ca nu mai pot, si uneori ca nu mai vreau... Toata ziua sunt non stop cu copilul... Nu ma intelegeti gresit, ca mi-e drag de numa. dar uneori parca as vrea sa respir, doar un pic. Stau doar eu cu copilul, afara ies doar in curte... Nu am iesit in oras decat la doctor, nu am mai schimbat o vorba cu cineva de mult, nu am baut o cana de cafea cu cineva de si mai mult... Nu socializez cu nimeni.... Ieri am plans, mai mult de nervi ca nu am mers la Cluj, nu neaparat pt cate mi-as fi cumparat, mie sau copilului, ci ca sa ies, sa vad si io oameni...Si copilul ma simte ca is altfel, si a fost marait ieri toata ziua... S-a culcat la 11, s-a trezit la 5, dar tare rau doarme apoi. La 6 jumate iar trezirea, nu vrea suzeta, vrea titi in gura, la 7 iar s-a trezit, la 8 iar... L-am adus in living, in fisher, si am inceput sa plang... A venit sotu, a stat cu copilul , timp in care a facut un dus de 3 minute. Nici macar acolo nu ma pot relaxa... Sotu a zis sa mergem azi in Cluj, acum nu mai vreau eu... Tre sa stiu de dimineata, sa plecam exact dupa ce termina copilul de mancat, sa fie gata imbracat, si noi, si mancati... Plus ca toata ziua ii suna telefonul... De asta as fi vrut sa mergem duminica, sa fim un pic numai noi... Stiu ca poate is copila la faza cu plansul, dar chiar simt ca nu mai pot... Nu am iesit deloc din casa de cand cu bebe, m-am tuns singura in oglinda, nici un rasfat, ce iesit cu fetele... Nici vorba... Nu am cu cine sa las copilul, ca sotu nu se pricepe, si stau cu gandul ca va plange copilul, cu soacra, la fel, nu is linistita. Acum as fi vrut sa fie mama aici... Si ma dispera mai mult ca nu pot pleca solo cu copilul... O singura data am iesit de cand am nascut, la nasii nostri, ca era ziua nasului, si am mers cu copilul, cu fisherul dupa noi, si eram incantata, pt ca lui Vlad ii place in lume, sa auda oamenii povestind. Nasii sunt fumatori, dar au si ei un copil. Ma asteptam sa fumeze pe balcon cat timp stam si noi, ca doar nu stateam mai mult de o ora... Cand am ajuns, mi-a spus nasa sa imi aleg o camera unde sa stau cu copilul... Deci , exclusa camera unde era lumea... M-am socat initial, nici nu am putut sa reactionez... M-am dus in camera, doar eu cu bebe, si am stat... Sotul s-a enervat, a zis sa mergem acasa, dar i-am zis sa stea macar el dincolo, cu musafirii, sa se simta el bine... Si asa am ramas singura in camera... Si ma uitam pe pereti... Copilul incepea sa atipeasca... Asa de tare m-am suparat, ca nu mi se parea atat de mare efortul lor de a fuma pe balcon, mai ales ca printre invitati nu mai existau fumatori, deci chiar numai ei trebuiau sa faca "sacrificiul" asta... In fine, a trecut, dar am ramas cu un gust amar...

Sorry, ca va zic povesti din astea... Dar chiar trebuia sa ma descarc.. Io nu zic, ca poate si io is mai sucita zilele astea, poate io is de vina ca nu las pe nimeni cu el... Dar cand vad ca sotul nu il poate linisti, iar soacra il tine in niste pozitii de imi da fiori, si copilului nu ii place... Si uneori va mai citesc pe voi ca mergeti cu fetele la un suc, la un teatru, la o barfa, pe de o parte va invidiez, pa de lata parte ma bucur ca macar puteti voi sa aveti acele momente doar pt voi... Iar dintre prietenii nostri, suntem primii cu copii... Ei ar sta la chefuri si distractii pana dimineata, muzica tare, bautura... Iar noi acum avem alt program... Inca mai plang... Si nu stiu de ce nu ma pot opri...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Doamne fetelor,in fiecare zi ma uit la bobicii mei,mai ca nu lacrimez si ii multumesc lui Dumnezeu pt cele 2 sufletele nou venite in viata noastra!!!sunt extrem de fericita!!!!!!!!

ps:stau cu pisicuta in brate si o admir,iar bobicu e langa mine si-l mangai pe caput si asa-i place!!!!!

draga mea, eu va admir pe cele cu gemenasi...tare greu trebuie sa fie, dar frumos....si eu ii multumesc lui DD pt comorile mele, sunt tare fericita si implinita ca am doi copii dulci si santosi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata fetelor!!!
io sunt zombi de somn am 3 nopti de cand delfinasa mea ma cam tine treaza, nu stiu ce sa ii fac ca nici ziua nu doarme splendid ca sa fie prea odihnita si sa fie asta motivul. cum ne asezam si noi bine in pat sa adormim ea incepe cu figurile , stau si cate o ora si ii tin suzeta in gura dar nici gand, asa tare se enerveaza ca transpira de cat se misca si cata gimnastica face de nervi . mie asa ciuda ca si eu sunt o fire care se enerveaza repede si sigur imi seamana putin, si din cauza ca ma enervez dimineata ca nu mai pot de somn incep sa ridic tonul la ea si dupa ce imi trec nervii asa de tare imi pare rau ca imi vine sa ma bat
vi sa intamplat si voua ori sunt eu o mama denaturata?!!

si sa nu uit ca de obicei

Andrei de imaya!!!

Bumblee da in dreptul plamanilor cam tarziu raspunsul dar nu am mai intrat ieri pe net.

Carla sper sa fie bine printesita ta

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Noi avem azi ganduri mari. Dupa masa de pranz, mergem pana la mall sa iau servetele umede de la Plafar. Cu ocazia asta imi iau si eu spirulina, ca nu m-am invrednicit pana acum. Mall-ul nu e departe, deci mergem cu carutul, sper sa fie cuminte Natali.
Si apropo de shopping, poate mai arunc si eu un ochi pe ici pe colo. Ca tot asa zic si eu sa-mi mai iau cate ceva, dar n-am reusit pana acum.

Cris,

Mergi la inceput

Citat:

Sa va traiasca si sa va bucure batranetile

Si Natali e la mine in brate. A adormit si i s-a deschis gurita in somn si-si misca din cand in cand limbuta ca la supt

Cris,

Mergi la inceput