Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
tina_80 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010![]() ![]() LA MULTI ANI ANDREI DE IMAYA!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC FECIORAS MIC!![]() ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
La multi ani si din partea noastra! Sa cresti mare si sanatos!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
Azi noaptea, Raducu mi s-a tot foit, si unde mai pui ca a dormit si cu mine in patul cel mare. Initial a fost in patut dar incepuse foiala si am spus ca-l iau cu mine in pat ca tare obosita am mai fost pt ca ieri am fost la mama si am adus-o la noi, dar cum la noi nu e loc pt ca avem 2 camere va sta la fratele meu.
Nu stiu ce sa mai fac ca de la 2 pana acum pe la vreo 9 a facut kk de 4 ori, dar nu cu apa si moale ci cu f f f multe "bilute albe"
Si cum m-a scos din sarite ca facuse de n ori si mai era si ora care era, am pus repede la sterilizat somnoroasa, apa plata la fiert si am vrut sa-i dau un smecta, ca pana as face mucilagiu, ne apuca seara:D. Dar m-am trezit mai bine si m-am gandit ca scaunul lui nu arata a diaree.....deci nu i-am mai dat.
Ieri am mancat o para f mare si buna de ma saturasem sa tot mananc la ea si cred ca si-a facut efectul. Din sarcina n-am mai mancat pere
Am sunat cumnatul si mi-au spus ca analizele sunt excelente....deci n-avem nimik.
Crispro, are dreptate dr ta ca acel mucus din scaun e de la mucii din nas.
Aelita, ai niste copii de nota 10. II ador!!!!!
Cris, Natali este o frumoasa si o haioasa! Cum va mai este la baitza?
De ce nu incerci sa intrii si tu cu ea in apa, in cada? si s-o tii cum ii place ei, la orizontala, la verticala
Crissy, frumos filmulet! Merci!
Oana, sa va fie de bine botezul, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Cris2010 spune:
'Neata delfinariu drag!
Ce zi superba e in Bucuresti
.
La multe, multe lunite Andrei!!! Sa fi sanatos, sa cresti mare si voinic!

Oana, sa va traiasca micul crestin
!
Crissy, superb
Noi avem doua nopti dormite cu succes separat, cu trezire o data pe noapte.
Noi ziua dormim deocamdata in carut. Nu stiu cum s-o obisnuiesc sa adoarma singura. Am incercat de mai multe ori, dar se foieste, plange. Cum o iau in brate, cum adoarme foarte repede si o transfer in carut sau in patut, binenteles cand e ora ei de somn, cam dupa doua ore dupa masa. Cred ca nu e de bine treaba asta cu adormitul in brate... Intre mese doarme de obicei o ora sau jumate de ora. Rar cate doua ore. Cand suntem afara nu prea doarme.
Aelita, tare haiosi fratiorii.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bumblebee spune:
Cristina, felicitari pt dormitul separat noaptea 

Crispro, la voi cum merge noaptea?
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
giorgia23 spune:
Buna dimineata
ANDREI de Imaya 
Oana
-ici micului crestin...asteptam poze
Aelita pur si simplu adorabili Sofia si Andres
...si bineinteles si Miguel
Cris ce frumos se joaca Natali cu papusica...o scumpa
Rody speram ca Isa e mai bine
Si a mea fata s/a foit aseara de numai...a adormit la 9 apoi s/a trezit la 10, la 11 , la 12 apoi la 2
...mai spre dimineata a dormit mai bine....de la 8.30 am pasat/o sotului si am mai dormit pana pe la 10 si ceva![]()
Vad ca iar nu a mai facut kk singurica...cred ca tb sa/i dau iar putin suc de morcovi...azi vad ca e mai bine si cred ca iesim si noi afara
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
crispro, paula, aelita, multumesc de urari
. Din fericire mama e mai bine, si e cuminte, sta in pat sa se faca bine, ca ii e dor sa vina sa isi vada nepotul
Intr-adevar e foarte bine ca suntem asa aproape, pana acum m-am bucurat de ajutor din partea lor mai mult eu.
crispro, n-am mai apucat sa zic ieri ca ma bucur tare ca ati scapat de crocobaur si Vladut e mai bine 
Noi in continuare papam tare prost, aseara plangeam la titi amandoi, el ca nu vroia deloc sa pape, eu de disperare. Asa ca tot la muls am ajuns, eu tot mulgeam 30 ml, ii turnam in alt bibe si tati ii dadea sa pape
Nu cred ca rezist pana joi ce avem programare la medic, mai caut azi alte solutii.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu, sa aveti o saptamana linistita si odihnitoare, iar delfinasii sa fie sanatosi si jucausi...
despre noi... noaptea dormim bine cu totii, adica maria n-are somn pana la ore tarzii si dimineata trag de ea s-o ridic din pat, tati doarme si daca e cutremur, dar daca mataie isa si eu is prin baie/bucatarie, pana ma intorc e cu ea in brate, si-a dezvoltat al 6-lea simt
si sare rapid din pat, dar in secunda urmatoare dupa ce-o iau in brate, adoarme!! il invidiez ptr asta, mai ales ca tre sa ma intind de pe fotoliul de unde alaptez sa dau cu piciorul sa misc patul ca sa nu mai sforaie
. larissa, nu se pune probl de a ne compara sotii, fiecare stim ce avem acasa, doar ca povestim SI despre ei asa ca despre toate celelalte. bine-nteles ca-i iubim, si sunt prietenii nostri cei mai buni, dar uneori parca am vrea sa-i vedem ca au aceleasi instincte si ganduri ca noi, din fericire Dumnezeu a stiut ca ne faca diferiti, sa ne putem completa unul pe celalalt...
isa e tot cu nasucul infundat, dar numai dimineata, pana cam pe la 4 dupa-amiaza, noaptea n-are nici o treaba! si cum doarme cu gura inchisa, eram tot de paza la ea sa nu se inece
. febra nu a mai facut, ieri a tusit de cateva ori, dar ptr ca se ineca respirand. imi era asa de mila de ea cum se rosea toata. nici lacrimioare nu-i mai curg. v-am ascultat pe voi si nu i-am facut baita pana azi
, am sters-o doar cu servetele de bb (sunt fara alcool, impregnate in crema de aloe vera). ma gandeam sa mergem azi la dr sa ne facem programarea ptr controlul de 4 luni si vaccin, daca are timp intre alte consultatii poate se uita mai amanuntit sa vada daca e vreo probl cu isa... dar cum e soare cu dinti si e un vant puternic rece (sambata aici a plouat, dar la munte unde am fost eu de m-am trantit pe burta
a nins si e alb jumate muntele), am zis ca mai stam pana la amiaza. i-am schimbat pana acum de 2 ori body ca isi indeasa pumnutii in gurita si apoi se amuza sa-si smulga bavetiva si, cum era cu scai, reusea! asa ca i-am pus acuma una cu snur...
sa va povestesc ce am patit aseara cu ea... am fost la bufetul chinezesc (acolo prepara mancarea la wok, iti alegi tu pe platou ce vrei si ei iti prepara pe loc, mananci cat vrei/poti ca e pret unic/persoana), o luam pe isa cu scoica din masina ca isi incalzise locul si dormea. schimbul 1 merg maria si tati si-si aleg mancarica, apoi merge mami... si cand eram eu mai in toi printre mirosurile alea
, o aud pe isa urland si maria in spatele meu ca tati nu stie ce sa faca si isa plange tare-tare!! pai s-o ia in brate, zic, si continui cu farfuria... ea se trezise intr-un mediu strain si nu vedea pe nimeni cunoscut langa ea (era asezata pe scaun langa scaunul meu)... ma intorc la masa, ce sa pot manca!!! ca tot tiuia... si ii dau si ei sticluta, sa pape. nici 60 ml n-a papat si aceeasi foiala, ma si vedeam cu 35 euro aruncati pe geam si nemancati
, si-mi pica mie fisa ce vrea piticotul... o iau si ne bagam amandoua in baie la femei sa-i dau titi, dar nu trec nici 2 min ca bate una la usa ca vroia sa intre... asa ca am mai intarziat 2 min, dar indeajuns cat sa adoarma isa, si a dormit pana am ajuns acasa. degeaba, fara somniferul de la titi pot sa stau si o ora cu suzeta langa ea ca nu mai tine figura, noroc ca mi-am amintit ca am mai patit asa de cate ori ii dadeam completare din biberon...
am mai vrut sa mai zic ceva, dar am uitat ![]()
cristina, am frunzarit ieri pozele, superbe! chiar daca nu am putut scrie, v-am citit sa nu raman in urma, desi acum suntem mult mai lente decat la odisee...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Azi avem exclusivitate Andrei de imaya ![]() ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Pozici |
la multi ani si din partea noastra

Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Bee, merci, sper sa tina programul asta tot asa.
Ilinca, nu poate sa te primeasca azi intre consultatii?
Azi e zi de cantar la noi. Sigur am depasit 6kg. Lunea trecuta am avut 5,9.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
carla_2008 spune:
buna fetelor,
noi avem iar program haotic ziua,si culmea noaptea se cam respecta programul,de la 11 la 4-5 somn!!!apoi papa si somn pana pe la 7-8.nu e rau nu?
avem insa o probl: Carla NU A LUAT NIMIC IN GREUTATE IN 2 SAPT!azi vine dr sa vedem ce are.analizele de kk au iesit bune,diaree nu mai are,papa bine si e vesela!plus ca de 2 sapt si-a descoperit manuta stanga,iar de 2 zile si cea dreapta!!!si ce se mai distreaza!
dar sunt ingrijorata!si dr parea ingrijorata la tel!ce poate sa aiba??
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP