Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaaa si noi avem una bucata copil.....cu muci, care tuseste si ragusita. aseara a facut si febra....dar asa copil....nu se vede deloc pe ea ca e bolnavioara....e de o veselie si o fericire .....

catank multa sanatate!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu merg joi la eco , k cik imi treb pt dublu test, abia astept, ieri m-a durut putin burta, si ink mai am putin din ultimul socdin maternitate knd mi-au facut eco si s-a chinuit d-na doctor de vreo 3 ori pana sa auzim inimioara, am crezut k fac infarct acolo, knd vedera kn nu se aud bataile!! multumim lu d-zeu k bebe e bine , chiar l-a numit zvarcolici!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi si eu sunt maine dim la doctor si o sa imi faca si eco!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scrish da mi-am adus aminte si trecusem, dar nu eram sigura. la ce ora???
asteptam sa ne aduci vesti bune si o culoare de carucior!!!
gataaaaaaa...........fugggg la nani....ca imi e un somnnn!!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!
Eu nu pot miercuri pt ca dimineata am conducere, apoi programare la echo si imediat dupa plec la Onesti. Sunt numai pe drumuri...Bucuresti, Constanta, Onesti, Italia..
Nu stiu exact la ce ora am miercuri programare....va anunt maine.
Andreea, sper sa iti revii pana marti....la fel si tu Deea....deci...hadeti sa decidem o ora....repet..sa stiu ce fac cu programarile mele.
Va pup dragele mele!!!

Ally , 15 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

la 8 30!! cand o sa va beti voi cafeluta, poate imi confirma si mie culoarea caruciorului o sa vin cu vesti proaspete la mic dejun :) somn usor!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza eu nu ies la baie noaptea decat rar, cand beau seara mult. altfel nu ies aproape deloc, in schimb dimineata am o vezica....
si in timpul zilei merg foarte des.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Deci numai eu sunt asa o mare pishorcoasa pai da merg de multe ori la baie noaptea dar nu fac cate mult, putin asa numai cat sa ma ridic din pat si sa readorm tare greu la loc inainte de sarcina nu aveam problema asta deloc, mergeam la pipi inainte de nani si apoi cand ma trezeam un pish mare si lung , dar acum de 4-5 ori pe noapte oare de ce ?

yasmi si eu dorm asa, juma pe burta , juma pe o parte, si mai imi mai amorteste si mie una alta , dar ma invart de pe o parte pe alta si imi trece

scrish, bafta maine la eco si sa vii sa ne spui ce face bb din burtica si ce carucior ii cumperi

Ally dar busy mai esti, cat mai stai in Ro ?

Roxy, ce ai papat bun azi ?

Eu mi-am facut de pranz niste bruschetta cu rosii , ulei de masline, usturoi,ierburi si mozarellaaaaa ... ieri la restaurantul italian am dat noi comanda de bruscheta si n-a fost asa buna ca era facuta cu paine de aia pufoasa, dar mi-am facut eu azi multe cu paine italieneasca pe care o adorrrr , am cumparat-o ieri de la Portobello market si azi am executat-o. Ahh si niste rosii marinate am cumparat Mi-a mers pe suflet pranzul asta, de mult tare imi doream sa mananc asta si azi am executat... trebuie sa imi gasesc o brutarie italieneasca in cartier la mine sa ma duc sa imi cumpar mai des ... dar aici la mine gasesc mai mult turci, greci , ciprioti si bulgari... asta pe langa musulmani si indieni si alte natii, printre care si romani ...

Ahh apropo de romani, ma duceam eu vineri in oras si in drum spre metrou trebuie sa trec pe langa un parculet si eu eram happy si mancam niste sticksuri cu susan cumparate de la un magazin turcesc de langa casa si ma uitam aiurea ce frumos e parcul toamna si cand colo aud : Ce faci fa romanco !!!! Mi s-a acrit instantaenu, e prima data de cand sunt aici cand aud ceva de jenu` asta pe strada, niciodata nu am avut probleme, dar se vede treaba ca romanul nu se dezice nici dupa ce trece granita in lumea civilizata

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

strumphitza dar cum de au strigat asa? de unde stiau ei ca esti romanca? azi am mancat cartofi prajiti cu cascaval ras cu ciuperci murate, ou fiert si zacusca. si o cafeluta cu lapte. si imediat termin o punga de pufarine si cioco.

eu nu pot dormi pe burta deloc, nici inainte nu dormeam. pe dreapta dorm cel mai bine si pe spate. dar eu incerc sa dorm si pe dreapta si pe stanga , nu numai pe o parte.

Mergi la inceput

ally numai pe drumuri esti.

scrish inseamna ca maine dimineata te asteptam cu vestile de la eco

strumphitza ce-ai mai mancat tu ieri

Mergi la inceput