Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

roxy, cred ca scrie pe fruntea mea ca-s romanca ca altfel nu stiu cum de a strigat dupa mine, dar asta e ... eu m-am invatat sa imi vad de ale mele si sa nu bag in seama "prostii"

da da, am mancat si ieri si azi de cred ca Sophia mea zice ca a innebunit mama dar nah ce sa faca si mama daca pofteste ?

E asa soare si frumos aici, dar abia am terminat un pic de curatenie cu sotul, mai mult decat eu, ca i-am spus ca pe mine ma doare sptele si a dat el cu aspiratorul, eu numai am spalat vasele si curatat si dezinfectat putin in bucatarie, in rest a facut el tot , acum e pe laetajul 2 si monteaza biblioteca, m-am saturat cate carti sunt in camera aia de la casa cealalta si inca nu-s la locul lor , deci acum baiatul presteaza, si-a pus ipodul in urechi, da din cap pe ritmul muzicii si face treaba

m-a luat un somn de numa` numa` deh ..cine s-a trezit la 4 sa dea drumu la usa sa iasa matza afara si cine a stat la povesti dimineata 3 ore ... dar spre sa rezist eroic si sa nu dorm dupa amiaza acum ca la noapte e jale daca dorm si 30 min , ma sucesc si foiesc de imi iese pe ochi mai bine ma duc eu sus in baie sa imi fac manichiura si pedichiura si sa ma fac mumoasa

revin mai tarziu, poate mai apar fetele online .... dupa plimbarica si somnic

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai shtrumphi sophia o sa o cheme pe bebelina ta? era numele pe care si eu vroiam sa il pun fetitei mele care intre timp s-a transformat in baiat :))) desi poate maine primesc o veste noua :)) vroiam sa o cheme sophia maria, si sa o alint sophie :) acum sunt in pom cu numele de baieti

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Hello fetelor

am terminat si eu treaba, sunt cheauna de somn

Aseara am fost in tributte si am dantuit pana pe la 3 jumate, am venit acasa...ne-am culcat si la 11 m-am trezit direct in treaba, uratenie...aranjat prin casa pt vizita la masa a fostului sot ,iubita lui si fiul ei
Iubitul meu a facut un mare curcan la cuptor cu tot felul de condimente si cartofi la cuptor cu rozmarin si ficatei...a iesit minunat, crema de zahar ars nu am mai facut ca am ajuns prea tarziu acasa.
A iesit frumos, am stat de vrb, copii s-au jucat
acum fi-miu a plecat cu fostul sot , iubitul meu a plecat pana la cabinet cu niste treburi si eu bag un pic de somn ca-s moarta.

Maine sunt si eu la ECO , sa aflam culoara caruciorului si sa facem triplu test asa ca pe la 10 dim vin si eu cu vesti, abia astept, cred ca nu o sa reusesc sa dorm la noapte de emotii...:)

succes fetelor care fac si ele maine eco, sa ne vdm maine pe aici sa spunem ce-am aflat despre minunile noastre din burtici.

PARTICIP SI EU LA INTALNIRE DAR VA ROG MULT SPUNETI-MI SI MIE UNDE SI CAND....AM VAZUT CEVA DE PLATZA...E ALA DIN DR TABERII? E UN PIC CAM DEPARTE DE MINE DAR O SA INCERC SA AJUNG SI EU DAR SPUNETI-MI SI MIE DIN TIMP , EVENTUAL UN PM PT CA PE ALA SIGUR IL CITESC.

va urez o duminica superba, ce a mai ramas din ea si un inceput bun de saptamana

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

antguess, nu ai PM.
Pai, nu am stabilit nimic sigur, astept sa intre si fetele sa confirme ziua si ora. In principiu a ramas Plaza pt marti...asteptam ora. Lasa-mi PM cu nr de tel si ramane sa vb la tel ce si cum....ok?

Ally , 15 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ally ti-am dat pm , sa imi spui dak il primesti

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

scrish, da Sophia sigur o sa o cheme ,ca asta e numele de fata de l-am visat mereu ca asa o sa o cheme pe strumphitza mea daca o sa am una, chiar si de dinainte de a-l intalni eu pe barbatul asta al meu si cand am ramas gravi i-am spus ca mi-ar placea sa o cheme Sophia si lui i-a placut mult , el ar vrea sa scrie in certificat Sofia cu f si nu ph, ca cica in varianta romaneasca e mai exotic , al 2 lea nume trebuie sa il aleaga el dar trebuie sa imi placa si mie , sa cad si eu deacord cu el , mie mi-ar placea Alexandra sau Stephanie , dar daca o sa fie si Stephanie pe langa Sophia, o sa fie 3 de S ca si numele de familie il avem cu S

antguess, nu ai PM-ul activat, ce ai tu ai email ca poti trimite si primi, PM - ul e alta mancare de peste, adica ai inbox si outbox aici in site direct , nu iti vine sau pleaca de pe mail ul cu care te-ai inscris aici pe site sper ca ai inteles ce am vrut sa explic eu aici si daca vrei sa iti activezi Pm ul citeste prima pagina ca acolo se explica pasii de trebuie urmati sa il poti activa , sub lista cu gravidute si linkuri.
Btw, eu imi fac unghiile la maine si picioare numai si numai cu rosu de vreo 7-8 ani , am vechime, nu stiu de ce dar mie nu imi place si nu ma atrage deloc french manichiure

Alina de la Pitesti, sper ca ai mancat cateva sarmale si pentru mine azi noapte la nunta, asa cum am stabilit ..pfoaaa numai 2 secunde m-am gandit acum la sarmale si deja am gura plina de saliva , sarmale cu usturoi se vede ca mi-s pui de moldoveanca ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

nah , ca nu am scapat nici ziua asta de nastere la care a fost invitata fiimea

fetele multumesc mult de sfaturi , dar sunt deja puse toate in aplicare fara rezultate
ba aseara mi-am pus apa fierbinte in buiota si am tinut-o la ghenunchi ca uneori ma apuca ba dureri de ghenunchi, ba te miri ce scarpinaturi....aseara a fost noaptea durerilor...dar si astea sigur sunt tot pe psihic...

asa sa imi amintesc ce mai citii...
Ally bafta multa la examen miercuri...si nu stabiliti intalnirea pe pm...scriti si aici

Scrish tu dormi cel mai corect...se zice ca trebuie sa ne obisnuim sa dormim pe partea stanga...am uitat de ce....pe burta presam bebele si apoi nu mai putem dormi cum creste sarcina...pe spate uterul apsa p[e nush ce vena/aorta etc...si nu mai circula bine sangele....astea ce am mai retinut cu neuronul meu uituc

Strumfytza , chiar aseara am citit despre pp des noaptea in saptamanile astea...nu-i infectie...caut si iti postez aici , ca nu pot de loc sa explic.....ding-dang

Anna-Sofia este numele ales si de mine daca o fi sa fie fata...daca patesc ca Scrish ...inca nu am un nume de baiat..nimic nu imi place

A, miercuri am si eu eco...eco la vulturica mea...si poate se indura si imi zice ce e bebe ca deja cronologic am 18s+1z...si aseara am citit ca sexul se definitiveaza bine de la 16s...numai sa stea bebe intr-o pozitie buna si dr. nu mai are cum sa dea gres

Sanatate la fetele bolnavioare si tusite si lui Iasminica cea mica...

eu va zic ca nu astept sarbatorile....ori ca sunt ff obosita , ori ca am imbatranit , dar cand ma gandesc cata aglomeratie , stres, curatenie, mancare ....si burta mare...mai ca as pleca departe unde nu se pune asa mare accent pe toate astea

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+

Mergi la inceput

Deea, o sa fie anul Sofiilor , ca pe vremuri anul alinelor si oanelor ... ca sunt multe fete de aici de la odisee care au ales deja numele de Sofia pentru fetita, eu , Roxy, Msbb si parca mai era cineva dar nu imi mai aduc aminte Oricum tu ia si fa fata ca daca iti mai aduci aminte Stefy a ta la intalnirea de la Unirii a spus ca sa facem schimb de beblushi daca eu fac fata si tu baiat ca ea nu vrea baiat , a fost asa scumpa draga de ea... pai eu ce ma fac ca tot fata vreau si e a mea si nu o dau

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

StrumFy, asta e legata de nelinistea ta avuta dupa ecografiile acelea
Ecografiile sunt facute intre a 10 a si a 20 a saptamana dar nefiind daunatoare copilului, ecografiile se pot face si mult mai des. Sistemul de functionare al ecografelor foloseste ultrasunete de frecventa inalta pentru a crea o imagine interna a copilului. De curand tehnologia a evoluat asa ca imaginile pot sa fie acum vizualizate nu numai in 3D ci si in 4D dand informatii mult mai detaliate despre evolutia micutului.

legat de dormit
Acum este un moment destul de bun pentru a incepe sa exersati dormitul pe o parte deoarece dormitul pe spate plaseaza uterul deasupra unor vase de sange importante ceea ce poate duce la scaderea fluxului de sange catre copil. Este recomandata si folosirea unei parne ca sprijin.
a si am gasit..e vb de vena cava inferioara

am gasit si cu urinatul des
In aceasta perioada puteti sa va simtiti uterul la aproximativ doua degete sub linia buricului. Datorita cresterii uterului, urinarile vor deveni mai frecvente motiv pentru care este recomandat sa va formati un obicei ca inainte de culcare sa mergeti la toaleta

in articole e vb despre saptamanile 17 si 18 de sarcina

Mergi la inceput

la tine mai aveam o speranta....ca mi-o dai pe sofia englezoaica
si eu iti dau un microbist infocat , ca englezii tai...ca sigur daca e baiat o sa semene cu tati (adica sotul meu)si o sa iubeasca fotbalul

mai, pe mine nu ma poate acuza nimeni ca am furat numele...eu il am in cap decand alegea fina nume pt fetitza..i l-am sugerat...am si zis daca eu as mai avea o fata (atunci nici prin cap nu imi trecea ca o sa mai am odata burta) i-as pune acest nume....ca sa fie cand il prescurtez la fel ca numele fetii...adica S.A.S

Mergi la inceput