Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Viss nu vreau sa te vad suparici! Ce conteaza cum arata x sau y pentru tine?????? Ce conteaza daca te complimenteaza x sau y pe tine??? Pentru mine una nu conteaza si cred ca nici pentru tine nu ar trebui sa conteze si pe langa toate acestea, tu esti tu , esti speciala, sotul te iubeste asa cum esti si bebelusii tai o vor vedea pe mami ca fiind cea mai frumoasa , nu? Nu crezi ca e suficient???? Eu sustin ca da. Acum fiecare cum e creat de mama natura, ce ar fi fost daca am fi fost toti frumosi si slabi? Iti spun eu, pamantul nu si-ar fi gasit echilibrul.

Scrish multumesc pentru pm

O sa intru si eu sa va vad burticile, dar ce ma supara e faptul ca mie picassa imi merge greu, imi vine sa il strang de gat, evident daca as putea sa fac asta.

Strumphy ma simt mai bine. Vreau sa ies din casa sa ii cumpar sotului o pijama haioasa, cu desene ceva. Da vom face poze, am sa iau si eu aparatul meu, dar sa mai dea si fetele o veste ceva, ca vad ca numai eu scriu.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Offff!!!! Scrish, Felicitari pentru baietel

Eu am fost la spital, la 9 fara ceva eram acolo, a venit dr, era coada la eco...a facut cateva....si dupa aia a anuntat ca ea tre sa se duca la cezariana si sa o asteptam
Am asteptat o ora......si cu cateva minute sa iasa dr din cezariana, s-a oprit curentul NUMAI PE HOLUL UNDE ERA SI ECOGRAFUL

Am stat pana la 12:20 sa asteptam lumina:( si pana la urma a trebuit sa plec pt ca venea fi-miu de la scoala si nu avea cheie iar dr statea in spital pana la 1. am zis ca plec pana acasa sa ii deschid usa lui Dani si ca revin. la 12:40 am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa nu mai vin ca nu are rost pt ca tot nu au reparat defectiunea cu lumina si ca ea pleaca , sa vin maine la 7:30 :(((

sunt atat de suparata, aveam atata speranta ca o sa vad bebe si aflu si ce e.
CAt am stat pe holuri cu alte gravidute si am inghetat ( nu e caldura in spital tot din cauza unor defectiuni) ne-a facut o graviduta testul cu verigheta la toate care eram pe acolo, la toate s-a nimerit cu ce stiau ele ca au in burtici si la mine a iesit ca ar fi fetita.....ma rog...nu prea cred in d;astea asa ca sunt ingrozitor de suparata, artzagoasa, plina de draci, m-am certat un pic si cu tati.....acum m-a sunat sa ma intrebe dak vreau sa merg la un cabinet particular sa-l vad pe bebe dar...ce rost are daca tot ma duc maine. n-am chef sa mai ies din casa, sunt suparata si oricum..ce rost are sa dau 100 ron la cabinet particular cand oricum maine tre sa ma duc pt triplu test........

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Fete dragi, si eu fac parte din cele care scriu mai rar, insa de citit va citesc aproape mereu. ce-i drept nu am cerut parola si user sa va vad pozele..cu gand ca eu inca nu am burta (desi pare sa inceapa sa se contureze) si sa cer cand voi avea si eu ce sa arat:).
Eu voi merge peste fix o saptaman la eco si sper din inima sa-mi spuna ce am, ca sa pot incepe sa ma gandesc la ei mai personalizat..pt ca de cand am aflat ca sunt insarcinata tot vorbim de ei ca despre baieti.
Am fost in weekend la mama la 100km de Buc. A plouat intr-una doua zile si noaptea..iar focul a ars in soba si el intr-una. Nu as mai fi plecat de acolo..as fi vrut sa raman la mama si sa nu mai aud de serviciu . Abi astept sa raman si eu acasa insa asta va fi abia prin Ianuarie cred. Am obosit de toate problemele de la serv...
va pup si va doresc o zi frumoasa!

13+

Mergi la inceput

Ma culc un pic fetelor...sunt atat de suparata si dezamagita, nu mi-am inchipuit ca o sa ma simt asa .....

va urez o zi minunata

p.s fetele care veneau la intalnire ....mai e valabila? haideti sa stabilim o ora ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Ma culc un pic fetelor...sunt atat de suparata si dezamagita, nu mi-am inchipuit ca o sa ma simt asa .....

va urez o zi minunata

p.s fetele care veneau la intalnire ....mai e valabila? haideti sa stabilim o ora ceva....

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! Eu am scris propunerea mea legata de ora de intalnire, dar inca nu a achiesat nimeni la ea sau macar sa o modificam sa stim ceva exact. Mai pe seara sper sa fie fetele mai active.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

pai care era propunerea ta ca eu am ratat mesajul in care propuneai :)

eu am vrb cu ally mai devreme la tel si nici ea nu stia nimic...ora..
locatia ramane plazza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Feteleeeeeeeeeeee!!!!.... se vede treaba ca nu ati inteles ce voiam noi sa spunem despre poze si intratul des sau rar pe acest forum .
Noi vorbeam de fetele care cer user si parola si apoi nu pun si ele macar o pozica se ne cunoastem, sau de cele care au intrat de cateva ori au cerut si obtinut user si parola si apoi au disparut.
Acum s-a inteles?

Eu nu acuz pe nimeni ca nu intra des asa cum o fac eu sau yasmi sau roxy sau mai stiu eu cine care are mai mutmp si sta calare pe laptop mereu ca noi stam acasa si nu avem servici , eu am cu matzele mele dar ala nu se pune glumesc, eu ce mama naibii sa fac daca nu muncesc ? va stresez si va bat la cap pe voi cu matzele mele iar glumesc trebuie sa spun cand si glumesc ca iar se intelege gresit deci fiecare si le stie pe ale lui, crie cand poate sau cand are ceva de spus , daca simte , daca vrea...depinde acum , nu am cerut nici una din noi sa veniti in fiecare zi sa dati raportul, mai intrebam din cand in cand, oare x sau sau ce o face ca nu a mai trecut de mult timp... nu ca ar fi si obligatoriu sa veniti sa spuneti daca nu aveti chef sau nu aveti timp sau mai stiu eu ce din alte motive
Viss, draga mea Madalina, cu mana pe inima , sincer iti spun ca pe mine nu ma deranjeaza deloc aspectul meu fizic, la mine ce-i in minte e si pe limba si o si spun , cui nu ii place sa nu spuna, eu nu sunt genu sa pup in c...r pe nimeni, stii tu, a spus bine Adrea, noi sa fim sanatoase si fericite ca doar noi stim mai bine cat de bine ne simtim in compania sotilor nostri, cat de mult ne iubesc si de mult ne plac asa cum sunt. Eu mereu ma plang ca-s grasa , dar eu glumesc, sotul abia asteapta sa imi mai creasca fundu si pieptul sa aiba pe pune mana mai constistent, de parca acum nu ar avea destul ...si mereu si eu ma plang la el prosteste ca o sa ma fac mare cat casa si el ma asigura ca eu tot o yummy mummy o sa fiu si cand o sa am si fundu si mai mare decat al acum si ca bebelushul nostru o safie mandu cu asa mamica... deci eu zic sa nu iti faci griji deloc, eu chiar nu ma simt complexata deloc.. ca doar nu din oala sau frigiderul sau hambarul alora de spun ca-s grasa , am mancat, asa-i ?
Eu vazusem ca ti-ai sters pozele exact dupa ce a fost disctia de kilograme cu yasmi si anexena, dar nu te-am intrebat de ce sa nu mai pun sare pe rana cum s-ar spune, ca nu toata lumea e asa cum sunt eu, adica "cui nu-i place sa nu se uite ", nu am vrut sa ating iar un nerv ceva, dar sa stii draga mea Madalina ca tu arati tare bine si ti-am spus si la intalnire ca tu aveai burtica mai mica decat a mea la 15 sapt, tu care aveai gemeni, la mine erau 15 sapt de bebe si alte 15 de sunculite, dar nu-i asta imporatnt, sanatosi sa fim , noi si bebelushii nostri, asta e cel mai important.

Pfff gata gata, nu mai scriu... cred ca nu am fost nici prea coerenta iar daca te-am suparat si mai tare cu acest mesaj , iertare

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit. o vreme super afara,cald la soare frig la umbra.

strumphitza ce-am ras de ce-ai mai povestit tu acolo, cu matzele. este chiar enervant sa te mai si trezesti din cauza lor. oooo...pai numai cand povestesti tu ma apuca nervii pe ele, apai sa le mai si vad......

catank gata m-am plimbarit

anaxena ai fost foarte harnicuta azi.

legat de poze, si pe mine ma enerveaza ca multe cer parola sa vada poze dar de pus....nimic. mai fetelor dar la urma urmei ce poate sa faca cineva cu poza ta ? oricum, eu sunt de acord sa schimbam parola. daca va hotarati imi ziceti.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Nu fi suparata antques, important ca bebe este bine. Il vei vedea pe bebe curand.
Da ce scumpe is ecografiile astea. Mm facut si eu o socoteala. La fiecare 4 sap 70Ron in primul trimestu, si in al doilea 90 Ron. S-apoi la sf in fiecare sap.Nu-i de mirare ca doctorul meu nu primeste bani pt nastere ca doar sunt destui in timpul sarcinii. Oricum e foarte de treaba dl doctor.Da data viitoare ma duc dupa vreo 6 saptamani oricum voi lipsi intai in Egipt s-apoi la socri o saptamana. Parca vad socrela o sa ne faca o gramada de bunatati, dar o sa-i spun sa nu faca prea multe eu sunt gravida ,iar sotul operat la coloana deci avem voie sa punem slaninute.
Dorinuta nu stim ce avem inca nu s-a vazut nimik la 16 saptamani, dr zicea ca ar inclina sa zica ca e fetita, dar ca pozitia este foarte nefavorabila in acest sens si asa este nici eu nu am deslusit nimik ca statea strans ghemuit.
Dar ce mai conteaza asta, cand dr a spus ca e un copilas bine dezvoltat si foarte tonic.
Mie imi plac rochitele asa ca o sa-l imbrac pe bebe oricum cu rochite ca e fetita sau baietel. Glumeam bineinteles!

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Am revenit de la cumparaturi...mi-am luat Nesquik sa-l incerc cu lapte...am citit un pic pe tabela de valori shi am ramas surprinsa la cit acid folic contine. De citeva saptamani bune nu mai iau prenatale, dar azi trecand pe linga farmacie m-am convins sa-mi iau macar acid folic...asta nu strica mai ales ca nu pot minca zilnic varza, spanak shi sparanghel ca sa ajung la necesarul zilnic de 600µg.

Viss, draga mea, imi pare foarte rau ca gindeshti asha. Am vazut poze cu tine shi te admiram pentru gingasia si finetea ta. Imi dau foarte bine seama, ca in spatele gingasiei de pe fata, ti se ascunde un suflet mare shi bogat in dragoste pentru toata lumea. Noi nu suntem facuti pentru a ne fi admirata frumusetea, suntem frumoshi pentru ceea ce suntem si eu sunt sigura ca toti cei care te cunosc, te admira pentru ceea ce eshti.

mandreeacmerci pentru raspuns...mie laptele batut imi place...e nelipsit in frigider...

Strumphyam cumparat rosii, dar scumpe (2.99E/kg) ca de altele mai ieftine n-am gasit...

dorinut@ frumushica burtica, sa fiti sanatoshi!!

va pup pe toate shi cred ca ma retrag la un somnic de prinz...ma simt de parca ash fi urcat Chomolungma de dimineata.

Dino 20+

Mergi la inceput