Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bunnn...ce a fost mai ushor am terminat,adiq camera mea si a Mariei...acum vine greul,trebuie sa ma mobilizez

nu sunt libera,dar luni incepem la ora 14 si mi-am propus ca lunea sa fie zi de curatenie

bb yasmi eu una nu tzin minte sa fi cazut vreo putza sau sa fi crescut

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la fosta mea odisee a fost un singur caz,din fetitza s-a facut baietel...dar 1 la 100 merge

apropo din fetele care s-au jucat cu calendarul chinezesc,la cate s-a si potrivit?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anaxena la mine s a potrivit calendarul chinezesc. bine ca sunt o gramada de site-uri, unele cu variante diferite, dar la varianta oficiala imi dadea baiat si uite ca asta e...mai gasisem cate un calendar chinezesc mai diferit si acolo iesea fata...dar mergand pe varianta oficiala, cam prima care apare pe google, mie mi s-a potrivit

s 15, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Conform calendarului chinezesc mie mi-a "prezis" ca voi avea dar dr m-a instiintat ca voi avea ...probabil.
Poate miercuri voi deslusi misterul!

La tine anaxena s-a potrivit?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

scrish ce minunatie de semnatura!!!

Mergi la inceput

multumesc catank chiar asa simt, simt ca o sa fie minunat si ca il astept cu toata nerabdarea si dragostea din lume sunt incredibil de fericita, sper ca ajunge si pana la el sentimentul asta :)

Mergi la inceput

scrish n-am apucat sa vad si eu foto cu tine,
Imi amintesc cind ai trimis pm fetelor cu motivul stergerii fotografiilor. Motivul vreau sa cred ca il cunosc, .. dar doream si eu sa "te cunosc"

Mergi la inceput

catank ti-as trimite acum o poza dar nu sunt la calculatorul meu, mai pe seara daca ne sincronizam iti trimit :) motivul in mare e ca aici intra toata lumea sa ceara datele contului comun, intra toti si nu posteaza poze, am mai vb si cu fetele, parerea mea e ca aceste date ar trebui oferite fetelor care sunt constante aici si care au activitate, nu oricui care intra si posteaza 2 mesaje, vede pozele, dispare de pe forum si mai si ramane cu datele contului comun...mie asta nu mi se pare ok si de aia nici nu mai pun pozele...ca nici nu stii pana la urma pe mana cui intra...parerea mea

Mergi la inceput

Asteptam foto de la fetele care au PROMIS!!!!...si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

hai ca la mine e abia 9 jumate si se pune , da ?

Am dormit de m-am rupt in c...r M-am bagat in pat la 11 si un pic, am dormit cu pauze de baie pentru pipi si la 4 a inceput concertul matzei, de data asta chiar ma gandeam ca ma duc si-i rup capul dar a tacut pentru juma de ora si am adormit la loc, si pana la 6 a tinut-o intr-un concert si tare urat mai fac matzele astea, ca atunci cand sunt in calduri pentru imperechere dar asta e castrata si n-ar nici pe dracu nici o caldura are draci pe ea, numai nu am vrut sa ma dau jos din pat sa ii dau drumul afara ca se invata asa ca vin sii dau drumul afara si am zis pas, stau in pat si o aud miorlaind ca poate ii trece, da de unde????? Pe la 6 a inceput iar concertul si mai si, mai tare si mai urat si l-am trezit pe Nick sa coboare la ea sa ii dea drumul afara ca daca ma duceam eu cred ca o faceam bucati nu alta ca tare rau si urat si tare se aude ca bucataria e mare si se face ecou si se aude pana la etajul 1 la mine in dormitor cu usa inchisa
A sarit sotul in papuci si s-a dus si i-a dat drumul afara si sigur ca nu i-a placut ca l-am trezit sa se duca sa ii dea drumul ca cica el in 17 ani nu s-a deranjat niciodata sa ii dea drumul afara dar daca ea vrea sa stea afara in frig e treaba ei si o sa o lase afara, ca tot imi spunea pana acum , vai pai nu pot sa o las afara ca e batrana si mi-e mila de ea si blabla... pai ti-e mila de un drac afurisit si imputit , daca si zilele urmatoare o mai aud , o sa il trezesc la 4 sa se duca sa ii dea drumul afara sa vada cum e sa fii trezit si sa nu poti dormi din cauza miorlaiturilor afurisitei de matze

Gata, m-am descarcat

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput