Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena o sa te obisnuiesti tu si cu baietel, n-ai ce face. fetitele sunt mult mai delicate, asa este , dar si baieteii sunt scumpici foc si mai bine sa fie un nazdravan decat un ...fatalau, sa zic asa

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scrish felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baietzoii sunt la putere!!!!!!!!!!!!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumesc yasmi stai linsitita ca stii ca si eu vroiam fetita, dar de noi mamele depinde cum ne crestem baietoii sa nu iasa vandali si distrugatori, eu cred ca de asta tine cel mai mult, ca si un copil face ce vede acasa! eu sunt convinsa ca o sa reusim sa crestem din baietoii astia niste barbati adevarati de toata frumusetea si mandria. ce daca altii sunt distrugatoi? ai nostrii o sa le dea clasa

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

catank....pai au fost 4 biscuiti nu 1

anaxena, uffff ca exact asa simt si eu....si imie frica ca mereu il voi compara cu iasmi...ca iasmi la varsta asta vorbea, ca iasmi facea una-alta..si stiu ca nu e bine deloc.... dar sunt sigura ca ne vom schimba gandirea/atitudinea pana o sa vina bebe.

eu tre sa ma imbrac sa plec sa rezolv ceva treburi.....dar tot aman sa apara scrish

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

nu shtiu dc pana la nashtere am sa ma schimb,dar dupa ce o sa vad minunea care sta la sanul meu si poate seamana cu mine ,pt ca Maria este copie fidela a tatalui ei, o sa mor de dragul lui
la Maria sentimentul matern mi-a venit pe la 6 luni,pana atunci aveam impresia ca eu trebuie sa am grija de ea,dar ca nu e a mea...ciudata perioada si nu m=a ajutat nimeni cu ea,eram doar noi 2,dar ma uitam la ea si nu-mi aduceam aminte sa fi fost gravida si semana ataaaat de mult cu sotzul ca nu gaseam o asemanare cu mine,sa ma identific cu ea...mi-a trecut,dar tot cu sotzul seamana,n-a luat nimic de la mine personal...aaa,poate caracterul

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

scrish felicitari pt baietel!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

multumesc mult anaxena

sunt de acord cu roxy, mai bine nazdravan decat fatalu :)))) pe mine sa ma cheme directoarea la scoala

14+

Mergi la inceput

v-am spus ca tre sa fac curat???

si nu vreauuuuuuuu!!!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena si eu tb sa ma apuc...dar mai aman un pic :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe baietel. sa stea in burtica la mami pana la termen

fetelor eu ies la plimbare. este un soare si o vreme frumoasa. este si putin racoare.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

multumim mult roxy plimbarica placuta!!!! dar imbraca-te bine bine de tot sa nu racesti, e asa frig afara ...

14+

Mergi la inceput