Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

yasmi cand o sa l ai pe bebe cred ca o sa schimbe situatia ,poate ca nu esti tu obisnuita cu baietei,dar eu cred ca toti bebelusii indiferent de sex sunt scumpici toti si mai ales ca e al tau o sa si uiti ca ai avut repulsia asta
si se spune ca baietii sunt mai apropiati de mame ca si fetele

15 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laurici sunt sigura ca ma voi schimba.....ca doar al meu e...indiferent ca e fata sau baiat.....dar asa am simtit eu dintotdeauan., am avut in preajma mai mult fetite , in familie la fel......poate si de asta.

mada, sigur e doar o buburuza in burtica???? e ,mareeeeee burtica!!! si nu mi se pare ca a mai crescut ff tare de la ultima poza de la 19 sapt!! cand mergi la eco??

ruxandra ai mai alflat daca a ramas baietel???

alina.n ne-ai promis poze cu burticuta.....nu te face ca ai uitat!!

alina.n , simo cum stati cu kg???

bulina,millie, ama revin insistent cu intrebarea: "sunteti bine??"

copiloi stai bine cu kg!! te asteptam cu vesti de la eco de 19s+ prin ce locuri frumoase te plimbi.....

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lauriciu, somn usor!

yasmi, da e mare burta. si eu am inceput sa o simt altfel. e adevarat si ca toate pozele sunt facute seara, dar parca nu e mare diferenta intre seara si dimineata.
cel mai mult imi place ca simt pana ude a urcat uterul, iar buburuza mea, ma tot impunge langa buric, cred ca-mi da cu funduletul . de maine intr-o sapt merg la eco, pe 18 oct. abia astept!

Cred ca toata faza cu baietel-fetita, la tine este din cauza hormonilor. peste ceva timp o sa te si miri de cum ai putut sa simti acum.
La cat esti tu de finuta, nu cred ca va fi un baietzoi, asa cum ai tu in semnatura. Cred ca va fi un baietel, dragalas si gingas cu o gurita mica si dulce care o sa fie topit dupa mami a lui

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza vezi cum gandeste o mamica de baietel si tu si miki....vi se pare prea "badaran" baietzoi la semnatura.....dar eu vad doar fetitele gingase, finute, etc.......oricum cum am spus sunt sigura ca imi voi schimba gandirea......mai ales ca voi fi mamica de "baietzoi"

Mergi la inceput

mada, da' ai rabdare nu gluma...a trecut ceva timp de la ultimul eco, nu??

ar trebui sa ma culc ca ma ia foamea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, da' ai rabdare nu gluma...a trecut ceva timp de la ultimul eco, nu??

ar trebui sa ma culc ca ma ia foamea....

da, a trecut o gramada de timp. Va fi diferenta de aproape 6 sapt intre ecografii. Abia astept sa-i vad fetisoara in 4D .

Si eu cred ca ma pun in pat, ca au inceput sa mi se umfle picioarele cand stau pe scaun , deci nu mai pot sa stau mult la pc.

Pupici! Somn usor!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

bine ca "rezisti" atat intre eco.... eu cum trec 2 sapt cum as merge!! dar de data asta las o luna.
deja ti se umfla picioarele? ufff

noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am vazut ca vb de nume de baieti.....eu nu ma bag la discutii pt ca mie nu imi place nici un nume tipic romanesc....

si mai am inca o problema....oi fi batuta-n cap.....Dumnezeu sa ma ierte ca parca acum ca stiu ca e bb baietzoi incep sa ma mai schimb, dar nu imi plac baieteii.....sunt topita dupa fetite....nici nu imi vine sa ma uit pe strada dupa baietei.....sunt anormala???? sper sa ma schimb pana apare bb....

bbyasmi, asa sunt eu dupa baieti..fetele mi se pareau rele si certarete si batause cum spuneam, este doar experienta personala de pana acum care isi spune cuvantul..eu sunt sigura ca impresia ( gresita ) se va schimba cat de repede..parca deja m-am obisnuit cu gandul si am inceput sa vad fetitele altfel

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

si inca un mesaj si ma duc si eu la nani: joi o sa-mi vad iar buburuza, am programare la doctora la care merg eu in paralel pt analize gratis si alte impresii
eu am stat sa caut pe siteuri de imobiliare pana acum si vad ca mi-au trecut si arsurile pe care le aveam mai devreme ( am mancat zacusca ca nesatulu' si am crezut ca dau afara pt prima data in sarcina asta )
somnic pufos desi sper ca dormiti deja.. sau buna dimineata sa v-o iau inainte

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Neata fetele!

poftiti la o cafelutza, laptic, ceiut. Ce doreste fiecare .

Aseara am adormit greu, iar azi tot devreme m-am trezit.

Va urez zi si o saptamana minunate!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput