Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 seara buna!! eu nu sunt la desen m-am pus putin aici ca eram tare curioasa ce a facut Yasmi la eco dar vad ca iar s-a dus un capitol... dar din fericire am nimerit fix pagina unde anunta Yasmi ca are tot baiat Pai felicirati si am vazut si pozicile...dar nu prea inteleg ce tot ne-i pus portret cu tine , cu bebe cu bubulina si cu tine mica...vrei sa zici ca amandoi vor semana cu tine...tati stie de asta????.....glumesc.....ma uimesc pozele astea 4d felicit si celelalte burticute care au fost la eco si au vazut sau aflat carucioarele ....pana la urma sanatosi sa ni sa nasca bebeii..nu mai conteaza daca nu se potrivesc ce ne dorim noieu azi am fost la o petrecere de copii si acolo mi-a pus o amica sare in cap...eu mancam..nu stiu unde am dus mama prima oara la nas sau la gura...toti radeau apoi de mine ca fac gemeni....valeu asta ar fi culmea sa ma trezec la morfofetala ca imi zice ca sunt 2 si unul nu s-a vazut pana acum Miki si eu iau omega 3 de 1000mg....dar are si vit e....am vazut dupa ce am cumparat cutia ....dr. nu mi-a recomandat asa ceva.adica si cu vit.E insa am citit pe concentratie si e mai mica decat cea continuta intr-o pastila de elevit...acolo in elevit parca sunt 14mg si aici sunt 12mg...am continuat asa gandinuduma ca nu are ce rau sa imi faca....tu ei omega simplu? ce firma...al meu este doper herz (cred ca am scris bine) pupicei si noapte buna la toate burticile ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+ |
deea, acum iau de la GNLD, mi-am comandat pe net ca am citit eu ca ar fi mai bune..dar la prima sarcina numai DopelHertz am luat ( cu vit E ca altfel nu gaseam ) si a fost ok..adica Vlad e istet foc
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Toata lumea la plimbare? A iesit soarele si pe la Bucuresti ? Eu am 2 intrebari fetele care vreti sa raspundeti : 1. Voi va mai treziti noaptea des sa mergeti la baie pentru pipi ? Eu am intrat in sapt 17 si parca merg mai des , de 4-5 ori pe noapte cel putin , daca nu si mai mult daca beau multe lichide in ziua respectiva, imi cam franjureaza somnul si ma cam enerveaza. Cat mai tine starea asta ? Sau o fi de la vreo infectie urinara ceva? Nu ma deranjeaza nimic, m-au mai durut un pic rinichii si am retinut apa ca am cam mancat sarat cat am fost in ro si pe la \paris, dar acum sunt ok. E normal sa merg asa des la pipi noaptea? Ahh si in restul zilei nu prea merg asa des, merg nu zic ca nu, dar nu din ora in ora 2. Eu dorm inca pe burta, dar nu total.. asa mai inclinat pe o parte, nu stiu cum sa spun exact, ca nici pe o parte nu stau..sau asa ca o broasca Cand o fi sa inceapa sa miste daca nu ii place cum dorm si o presez sigur imi da cate un shut dar acum stiu eu daca ii bine sa dorm asa? Mai profit un pic sa dorm asa ca dupa ce o creste burtoiul mare chiar ca nu o sa mai am cum sa dorm pe burta, pozitia mea favorita ca pe spate nu imi place deloc si nu suport sa stau, iar pe o parte nu prea, dar la nevoie o sa dorm si pe parti sau "din parti" Cam asta , daca imi mai trec intrebari prin cap o sa va intreb ![]() Multumesc anticipiat ![]() BB on board!!! 16+ |
strumphy
1 da, de vreo 2 ori, dar sa stii ca se agraveaza cu cat inainteaza sarcina, adica mai incolo o sa mergi si mai des
2 pe burta nu e indicat, dar nici pe spate dupa varsta asta a sarcinii.. ca nu se oxigeneaza bine bb parca..sper sa nu vorbesc prostii

mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
strumphitza spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri
inca mai astept daca mai sunt doritoare sa raspunda 
Deea, multumesc de raspunsuri si de citate, o sa incerc sa ma obisnuiesc ca asa e in sarcina, sa mergi des la pipi , cum zice si Miki, mai des mai incolo cand inainteaza sarcina, aoleo... trebuie sa imi cumpar olitza sa nu ma mai ridic sa merg pana la baie si sa imi stric tot somnul
Miki, pfff... ma fac fata cuminte si nu mai dorm pe burta , sa vedem daca pot
De obicei dorm mai mult pe partea stanga , o sa incerc sa nu mai stau jumi juma asa , pe-o parte si pe burta, numai pe o parte 
Gata, nu mai scriu azi ca deja am scris cat pentru o saptamana
... se vede ca nu am avut treaba
Ma duc la tembelizor sa ma holbez pana o fi ora de nani, o seara buna si somn usor

BB on board!!!
16+
madutza_bra spune:
hello
am citit tot, dar nu stiu cat timp am sa raspund ![]()
am trecut fetita la salo sama, Felicitari!!!! 
am vazut ca nu trecusem fetita la strumphi
. Iertare
!
eu nu ma mai trezesc sa merg la baie, ma trezeam la inceputul sarcinii si probabil voi reincepe sa ma trezesc mai incolo. De pe la 6 sapt nu am mai putut sa dorm pe burta. Dorm pe o parte , iar genunchiul de deasupra il sprijin in fata pe o pernuta.
La mine a fost un week-end placut, cu treaba, dar cu familia. Maine il duc pe Cristi la mama si ma voi apuca serios curatenie sapt asta.
Asa ca astept sa vad cand e intalnirea, sa stiu cum imi programez treburile. ![]()
Va urez o seara placuta!!!

PS: Si am vazut si flacau frumos de antguess. sa-ti traiasca!![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
21+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lauriciu_25 spune:
buna seara,frumoase gravidutze!por fin reusesc si eu sa va scriu ceva,v am citit aproape in toata seara,dar eram prea obosita sa mai si scriu ceva
serviciul asta ma lasa fara puteri.dar,mai am o saptamana si se vor termina toate problemele mele.ne am hotarat intr un final sa venim in romania si pana la sfarsitul lunii o sa venim si o sa stau si eu linistita,sa disfrut de perioada asta frumoasa din viata noastra
acum sa va povestesc ,ce am facut...
stiti ca ma tot plangeam ca sunt ingrijorata ca nu mi creste burtica;si nu am reusit sa mi fac o programare la o clinica privata pt eco ,aveam nevoie de nu stiu ce notificare de al doctorul meu,si cineva m am invatat sa merg la urgente ca acolo te pune la eco daca te plangi de ceva(dureri de burta sau te miri ce) si clar ca m am dus la urgente intr o seara la ora 12 dupa 8 ore jumate de lucru si ce sa va spun ca am asteptat o ora pana s au ocupat de mine ,unde mi au luat tensiunea ,temperatura si au ascultat inimioara la bebe si nici vorba de eco si inca 2 ore pana mi au facut analiza la urina si la 3 dimineata mi au spus ca de fapt am o mica infectie urinara si mi au dat 2 pliculete de ceva ciudat sa beau ,1 intr o zi si unul in alta zi si sa beau multe lichide....la final nu m am dus degeaba ca macar am detectat infectia la timp cu toate ca eu nu am avut nici un simptom de infectie(am citit dupa aceea cum se manifesta) si acum sper ca a trecut...dar am ramas tot fara sa l vad pe bebe
o sa pun niste pozici,nu stiu daca exact acum ,dar poate mai incolo sau maine cu burtica mea sa mi dati si voi cu parerea,oricum doctorita de la urgente nu mi a spus nimic ,ca ar fi prea mica burtica sau nimic de genul...
toate burticile
15 saptamani de fericire
lauriciu_25 spune:
cum tot ati vb de nume pe aici ,si eu vroiam sa i pun numele la fetita(in cazul in care ar fi fetita) sofia elena,dar acum imi place mult mai mult eva maria si daca o sa fie fetita asa o sa se numeasca,iar daca e baiat o sa i pun sebastian,daca imi puteti sugera si voi niste nume de baietei mai interesante,mi ar pica tare bine...asa s de curioasa de ce o sa fie bebelul meu de nu mai pot
15 saptamani de fericire
scrish spune:
lauriciu nici eu nu stiu nume de baieti
la fete mi se pare asa simplu, si atatea variante...mie de baiat singurul nume care imi place mult e alexandru, si prescurtat suna bine (alex), a fost purtat si de oameni legendari, mi se pare un nume puternic, asa cum ar tb sa fie un barbat. singura problema e ca e destul de comun. tu stand in spania poti sa alegi din nume de acolo daca ramai sa traiesti acolo, si sunt destule nume de baieti spaniole ft misto. mie imi place mult de tot jaime!depinde daca vrei sa ii pui un nume international, romanesc sau spaniol!
14+
madutza_bra spune:
Am culcat baiatul si l-am pus pe sot sa-mi faca poza la burtik, azi 21 sapt, am pus 2 pozici in album.
Lauriciu de mult timp vroiam sa-ti spun ca imi place la nebunie semnatura ta
, saptamani de fericire 

.
Nu conteaza marimea burticii, imp este sa fie bebe bine. daca muschii de la burta sunt mai puternici, atunci se vede mai tarziu burtica, daca sunt mai lasati se vede mai repede. de aceeasi si la a doua sarcina se vede mai repede, pt ca sunt muschii de la burta mai lasati - in majoritatea cazurilor.
Ca nume de baietei, cel mai frumos nume mi se pare numele baietelui meu ![]()
![]()
.
Nu m-am mai cantarit de vre-o sapt, si parac imi e frica sa ma urc pe cantar. Sapt asta am cam dat iama in dulciuri cumparate + cele facute mine in casa. ieri am testat reteta Amei de pancakes cu portocale
, gust divin 
merg sa mai citesc cate ceva. pupici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
21+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lauriciu_25 spune:
scrish,iubita,eu nu vreau sa i pun nume spaniol,eu vreau un nume romanesc dar modern sa sune bine si sa l poata pronunta toata lumea,din orice limba,si mi se pare ciudat sa i pun un nume care sa se scrie intr un fel si sa se citeasca in altul,pt noi pt romani mi se pare ciudat,poate ma credeti mai demodata dar mie cel putin nu mi suna bine...asa ca nici idee n am..si mie imi place tare de tot alexandru dar pe nepotelul meu il cheama asa ,deci eu nu as mai putea sa i pun la al meu.
15 saptamani de fericire

Cand o fi sa inceapa sa miste daca nu ii place cum dorm si o presez sigur imi da cate un shut dar acum stiu eu daca ii bine sa dorm asa? Mai profit un pic sa dorm asa ca dupa ce o creste burtoiul mare chiar ca nu o sa mai am cum sa dorm pe burta, pozitia mea favorita ca pe spate nu imi place deloc si nu suport sa stau, iar pe o parte nu prea, dar la nevoie o sa dorm si pe parti sau "din parti"