nasterea la spitalul cf2

nasterea la spitalul cf2 | Autor: yvot

Link direct la acest mesaj

Sunt o graviduta in 23 sapt . si urmeaza sa nasc la spit.cf 2 cu dr. Budu Antoaneta .A nascut cineva de curand acolo sau cu dna . dr. casa poata sa-mi dea si mie detalii? Dr dr. Budu sunt f. multumita , imi asculta problemele , mi-a dat sfaturi bune pana acum si spitalul mi s-a parut relativ o.k.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
Nu am nascut acolo dar am fost in vizita la o prietena care a nascut acolo..Conditiile pareau bunicele si parea destul de curatel...
acum nu stiu ce sa zic..fusese un scandal acolo un nu-s ce soprana care a luat nu-s ce virus si era sa moara..dar poate s-au mai schimbat lucrurile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am nascut acum un an in acest spital. Stiu ca s-au mai schimbat lucrurile de cand cu scandalul de la TV, dar eu am fost foarte multumita per total. Saloanele au cate 2-3 paturi, cu baie proprie. Asistentele de la saloane sunt super ok, cele de la neonatologie lasa de dorit, trebuie cotizat la greu. Doctorii sunt super profesionisti. Vizitatorii intra foarte greu, sunt extrem de restrictivi. Ca in toate spitalele de stat a trebuit sa cumpere sotul o parte din medicamente, mai ales analgezicele de dupa operatia de cezariana. Am inteles ca si moasele sunt super dragutze.

Sper sa iti fie de folos, nastere usoara.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxiandree spune:

Am vizitat sectia de obstetrica dela CF 2 si am fost foarte incantata de cum arata , au si 2 rezerve cu plata . Eu sunt insarcinata in 6 sapt. tot la dr. Antoaneta Budu si as vrea sa stiu daca vine de acasa in weekend sau noaptea . Asa sunt multumita de ea .Pana cum am colaborat destul de bine .

Mergi la inceput