La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Iulia ce-a patit Ucu ? Sper ca nu e grav si ca tu esti curajoasa pentru maine.
Din experienta mea de la spitalul de urgente din Brasov, pot sa-ti spun ca m-au dat aproape afara, ca venea un bebelus ars si eu am inceput sa plang fara sa-l vad. Adica asta curaj 
.
Iar mama care ma astepta afara a crezut ca plang ca cine stie ce mi-a spus de baiat si a inceput si ea sa planga.![]()
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Fragutza spune:
Hai ma, e ziua lu' Epi si eu umblu hai hui...Ma pedepsesc singura, ma pun la colt, am zis, am zis!
Draga mea, cum ti-ai petrecut ziua
?
La multi ani, draga mea! Te imbratisez stans-strans, sa fii fericita si implinita impreuna cu familia ta perfecta!
Va pup girls!
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
am si eu putin timp asta seara si toata lumea doarme.
Deja ma dor coatele cat m-am rezemat aici asteptand o amandina de la Hepi.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Iertaciune, iertaciune, am vb la telefooon ![]()
Ooof, asa oaspete de vaza si sta cu masa goala .. da acuma sincer, puteai sa-ti iei ceva la pachet
..Da cum de ai bilet de voie asa devreme? Davidul doarme? Sau e in expeditie?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
'na seara, fetitelor!!
Inca odata, LMA Hepi
Sa fii sanatoasa si sa iti cresti fetita mare!
Ne bucuram ca e sanatoasa si ca i-a trecut febra.
Si...tanaaaaaaam-tanam! Azi am avut intalnire de grad superior. Bineinteles ca nu puteam sa o ratez pe Luto, aici la 2-3 m de mine. Pe-o vreme de 2 lei dupa ce-a plouat mult de tot, n-am putut sa probam vreun parc sau vreo taverna...asa ca i-am intors casa cu fundu'n sus parintilor ei. David este o dulceata, un zambarici, un minunat, un extraordinar iar mamica lui...daca ati crezut vreodata ca are si defecte, ei bine, va asigur eu ca n-are!! Asa o mama si-o prietena extraordinara, mai rar

iulia de ce suntem aici, mamis?? Pai de ce sa nu ne spui ce probleme are Ucu cel frumos?? Nu ne intristezi deloc. Ba din contra, poate ca toate gandurile noastre bune orientate catre el ii va transmite energie pozitiva.
Vin si eu mai tarziu putin. Ma duc sa ma aranjez dupa ce culc plodarimea. Daca apare vreun fursec pe masa va rog io mult lasati-mi macar o firmitura. Stiti ca-s pofticioasa, da?? Daca mi se umfla
??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Hai ma, e ziua lu' Epi si eu umblu hai hui...Ma pedepsesc singura, ma pun la colt, am zis, am zis! Draga mea, cum ti-ai petrecut ziua La multi ani, draga mea! Te imbratisez stans-strans, sa fii fericita si implinita impreuna cu familia ta perfecta! Va pup girls! Pentru puiul tau |
boo! unde fugi? nu plecaaa !!
aide ma stai sa afli cum si-a petrecut ziua si cine era in masina !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Mai, eu nu mai pot de curiozitate, mai ca nu mai aveam rabdare sa adoarma copila ca sa ajung inapoi sa vad daca s-a elucidat misterul, si cand colo nimic, pai se pooooateeee????
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Mai, eu nu mai pot de curiozitate, mai ca nu mai aveam rabdare sa adoarma copila ca sa ajung inapoi sa vad daca s-a elucidat misterul, si cand colo nimic, pai se pooooateeee???? ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase!![]() |
Lasa, Alex fetita, ca si io ma foiesc, mai refresuiesc pe-aici. Zice barbata-miu sa-mi scot magnetii dar el nu stie ce dilema avem noi.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Buna seara!Am ajuns si noi acasa mai devreme si evident obosita de abia imi tin ochisorii dar am intrat pt ca vreau så transmit si eu måmicii Epi La multi ani si multa sånåtate!Mami te pup si iti doresc numai bucurii alaturi de minunea ta mica.

Bia tie voiam så iti spun ca aseara ai facut un om fericit.Pe cuvant!Am citit poezia si pur si simplu ma gandeam ce gest minunat venit din partea unei mamici tare dragi mie.Esti minunatå!

Nu am putut sa scriu pt ca am citit pe tel si se incarca tare greu.
Va pup!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
18+ cu
cu fundita
hepilica spune:
Salutare!
....si vad ca se da jos din masina pe usa din dreapta, nu pe cea din stanga. Apoi vad ca ii da domnului sot (eu asa vorbesc cu sotul meu, il respect mult
) sa semneze ceva, dupa care scoate din masina.....
ce scoate, ce scoate?

---
mami de
minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.