La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hello!

Gataa..sa fie linisteee ! Imi bubuie capul, nu alta Am adormit bebeaca ..i'm home alone , fug sa ma (prea)gatesc de paaaaartyyyyy !

Ah, ard de nerabdare sa aflu sfarsitul povestii ..l-au muscat, nu l-au muscat, au atacat masina?

Vroiam sa va arat ceva; atrasa in idee de o prietena, am donat cateva bijuuri, daca va place ideea si doriti sa ajutati m-as bucura. Licitatia expira in 2 zile am inteles.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mor de curiozitate cine a venit la Hepi. Mi s-a parut un indiciu treaba cu usa. Dar e clar ca englezoaicele noastre nu au mers cu masina... De ar fi fost ziua socrului, ar fi venit Zavoranca, dar asa...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

esti geniala !!
o si vad pe zavoroanca

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, extraordinar de frumos vorbesti despre Alex, si e mare lucru ca si Relu simte exact ca tine. Foarte multi barbati sunt destul de egoisti si s-ar fi speriat rau de tot sa treaca prin ce treceti voi de un an. Eu cred ca si sprijinul lui in special moral a contat pentru ca tu sa reusesti sa-ti pastrezi echilibrul si linistea interioara. Eu blogul tau il mai citeam mai demult, era salvat la Favorite, dar mi s-a stricat laptopul si acum am altul. Noroc ca mi-am amintit cum se numea. O sa te citesc cu regularitate de acum inainte pentru ca ma incarci cu energie pozitiva.
Alex, ma bucur ca Zeinuca e bine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sa traiasca Hepilicaaaaa,
Yuhuuuuuuu
Te pup dulce mami
Si sa ai parte doar de bucurii.

papam si noi un mititel ca doamnele ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, in Bucuresti cred ca e foarte simplu sa va dati intalnire cu Diana de la sling.ro. Pentru SSC (soft structured carrier), care e iar incredibil de comod, eventual o cautati pe Cristina Marin (adelle.ro, hiphip.ro). Eu SSC am Ergo, cumparat la second de pe ebay. De ziceati alaltaieri, v-as fi trimis ca ieri a fost o intalnire de zilele babywearingului (si ati fi putut incerca mai multe):

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2010/10/purtati-alaptati-rasfatati-frumosi.html

http://bobulmeudeorez.blogspot.com/2010/10/imi-crescusem-in-piele-de-fericire-iar.html

pe adelle.ro vor aparea poze mai tarziu.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Raluk, te pup mami, multam de link. Ce faci ?

M-am intalnit cu Liliachia . Cuvintele sunt de prisos, sunt minunati toti 4 dar copilasii superbi . Sunt super incantata ca am avut aceasta ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara!

Hepilica,La multi ani!Sanatate multa,sa ai parte de toate bucuriile pamantului,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!Meriti ,esti o femeie minunata si o mama exeptionala!Pup apasat si te imbratisez cu drag.
Asta este motivul pentru care am intrat vazand titlul capitolului pentru ca noi nu avem vesti bune si prefer sa nu amarasc pe nimeni si nici nu simt nevoia sa impartasesc cu nimeni durerea mea.
Va spun decat ca maine dimineata avem programare la Grigore Alexandrescu.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Iulia, imi pare tare rau! Sanatate multa puiului!

Luto salutes! Esti smechera?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara!

Hepilica,La multi ani!Sanatate multa,sa ai parte de toate bucuriile pamantului,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!Meriti ,esti o femeie minunata si o mama exeptionala!Pup apasat si te imbratisez cu drag.
Asta este motivul pentru care am intrat vazand titlul capitolului pentru ca noi nu avem vesti bune si prefer sa nu amarasc pe nimeni si nici nu simt nevoia sa impartasesc cu nimeni durerea mea.
Va spun decat ca maine dimineata avem programare la Grigore Alexandrescu.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Luto.. Esti smechera?

putin dar vreau sa ma mai fac

Mergi la inceput