Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

iar am ramas singurica pe aici ?????

stiu ce fac de papa. am in congelator niste hamburgeri. am chifle cu susan...
asa k ii pun la prajit, trantesc in chifla, cu salata, ketchup, mustar si gata..
altceva nu am in cap.
poate vine socrela disear cu vreo idee

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si noi am pus de facut mancare ca ne batea foamea la usa...
Avem in program: cartofi fripti la cuptor, tocanita de ciuperci, omleta cu branza si mamaliguta (asta merge la orice din punctul meu de vedere acum de cand sunt graviduta ).
Deja incepe sa miroasa asa bine... incat mi se face din ce in ce mai foame!

A terminat "meseriasul" de dat cu lavabila - Raluca?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

nu a terminat inca abia se apuca
pana acu a uscat cu feonu la geam si o bucatica din perete care inca era umed si a dat cu smilgheru (sper ca am scris corect).
sper sa se usuce pana diseara si sa mai apucam sa dam o mana.
dc nu, ramane pt maine a doua mana.

mai dureaza inca vreo 2 ore cred.

buna mancarica.
vin si eu la o portie, ma primiti?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Da bineinteles, cu placere!
In maxim juma' de ora sa fi aici, bene?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

gata...ma imbrac si viu la masa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELUSI,

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

fetelor va rog sa imi spuneti si mie daca exista ceva de tuse ce putem lua, ca sora mea tuseste tare, si stiti ca si ea e insarcinata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

Impotriva tusei: supa de pui cu patrunjel verde tocat (dar proaspat, nu fiert!), ceaiuri calde cu lamiie si miere, lapte fiert cald, sirop facut in casa din muguri de brad (excelent!), ceai de coji de ceapa (foile maro, cojile ei)in care fierbi camasa de la nuca, lemnisorul ila care separa simburii (am intrebat medicul care-i treaba si mi-a explicat ca in spital impotriva tusei se da ceva pe baza de iod, adica exact ce contine nuca), zeama de ridichie neagra (scobesti ridichea putin, pui zahar si in citeva ore se face o zeama). Plus: gargara cu apa sterila (fiarta si racita) cu sare. Inhalatii cu abur cald de la ceai de musetel+tei+sare (relaxeaza si decongestioneaza traheea si bronsiile). Apoi: dush cald rapid, frecat zdravan tot corpul cu prosop aspru, frectie cu spirt bine-bine pieptul si spatele, compresa pe piept cu mamalica calda (nu f fierbite! Calda!). Si: ta-tam! Super bun: frunze de varza alba zdrobite si puse toata noaptea pe piept! Daca face toate astea cu sfintenie, aeriseste si umezeste (!) bine casa, sta la caldura si in pat (dar nu pe spate si nu complet culcata, semi-ridicata), in 3 zile e om la loc. Sanatate!

In rest, nimic secial. Ma cirii prin casa, am terminat cu bine simpozionul, a iesit bine. In schimb, am cules o raceala, au tot plimbat-o fii-mea, tac-su, mama pina mi-au dat-o! Multumsc lui Dumnzeu ca fara tuse, ca si-asa am stranutat de atitea ori si de fiecare data parca mi se rupea burta. Ca eu stranut ca un cal asa, de duduie peretii. Acum... cred ca am scapat... Doamne-ajuta!

BEBELU, geamul face condens pt ca e ffff umed acum la voi in casa si ati si izolat si umezeala nu mai stie unde sa se duca. Plus ca geamul trebuie sa aiba un mic aerisitor in profil, pe unde sa respire casa. Cu lavabila... mai asteapta putin, in primul rind ca-i duminica si apoi ca daca e umed si nu se usuca ffff bine, dai repede si la mina a doua iti iese patat... Dar intreaba mesterii mai bine.

SHINES, te mai citeste omu`! Lasa contractiile, daca pina acum, de 3 luni de cind te ataca, nu ti-au facut nimic, n-au micsorat colul nu altceva, eu cred ca-s inofensive. Si eu cred ca am, ca iar am inceput ca la Ioana sa am burta pietroi, dar constant aproape, dupa putina treaba in picioare am o burta incordaaaaata si ma tine de lesin. Ma pun in pat, se inmoaie. Ma ridic la treaba, zici ca ma stringe tare cu o burtiera asa. Ii voi spune medicului... sa vedem.

SHUBULINA, tu erai mai vesela, de ce nu mai scrii?! Ai terminat criza... de fiere?

TUNDE, bravos pt eco si pt medic mai destupat!

Pup si celelalte fete pt vestile bune.

Gabi, Ioana si bebe de 23 de saptamini.

Mergi la inceput

Doamneee cat poate sa bibileasca toate alea acolo
nu a terminat de dat nici macar colturile si tevile
dc o tine in ritmu asta, cred k termina pana vine al meu aksa la 7

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello, ce fac azi burticile?
Eu sunt cam somnoroasa, nu am chef de nimic. Puiutul meu ma tot impunge pe partea stanga. Simt cum se misca acolo mangaie pe interior si impinge spre exterior.
De_ea frumoasa burtica.
Simo dulce tare puiutul tau. Abia astept restul de poze.
Fetelor nici mie nu-mi palc tampoanele astea speciale cdin tifon si vata, dar nici pe alea gen night nu le suport, ca sa nu mai spun de cele speciale sensitive.
Ralu nu sunt buni hamburgerii astia cogelati din comert.. Stiu cum e cand nu mai stii ce a papi, cam in aceeasi situatie sunt si eu.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Gabi nu eu dau cu lavalib, e un nene care s-a ocupat.
stiu k e duminica, dar nu avem ce face. inseamna k abia maine seara dupa 6 sa vina sa termine ce incepuse. si pierdeam 2zile degeaba,
oricum el s-a oferit sa vina sa termine mai repede.

in legatura cu geamu, nu e de acu, de mult face probl astea.
maine merg sa ma interesez p la astia cu termopane ce se poate face si cam cat costa

ma bucur k ai terminat cu bine cu simpozionu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

O sa ma fac cam asa sau chiar asa daca mai pap cu atata pofta. A fost atat de buuun...

Meseriasul vostru e nene de-ala caruia ii place sa migaleasca, sa iasa totul "ca la carte"? Termina pana maine, sigur!

Laura cum e sa stai acasa? Sau inca n-ai apucat sa te obisnuiesti...

Gabi felicitari ca ai terminat cu bine simpozionul.
Sa scapi si de raceala repede-repede, insanatosire grabnica...

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput