Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
loutzy spune:
Irina inca am impresia ca maine tre sa ma duc la munca, dar nici nu prea am avut timp sa stau. Ieri am stat toata ziua. Deocamdata nu ma plictisesc, dar am sa vad mai incolo.![]()
![]()
![]()

Laura
26+ cu
bebelu86 spune:
da Irina nea caisa ala e..
nici nu ma mai duc p dincolo sa vad cum merge treaba k ma apuca nebunia.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
Irinukaaa spune:
Fetelor eu m-am plicti'!
Voi ce mai faceti pe acolo?!? 
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
gabivalceanu spune:
IRINUKA, multam de urari. Si pofta buna! Sau... sa-ti fie de bine, acu`!
BEBELU, nu te mai gindi si enerva, ca tot nu face mai repede... Unde ai stat atit... mai stai o zi, doua. De geam: am in profil bagata o chestie de plastic, un mic aerisitor. Nu stiu daca merge la toate sistemele (eu am un VMC, si niste ventilatii trase de un motoras afara si aerisitoarele din geam se deschid singure), dar merita sa intrebi. Mai degraba pe la Carrefour decit la termopanisti. E o chestie banala de plastic, mica, ieftina, care se deschide si aeriseste casa. Nu-ti imagina ca face frig sau curent, nici n-o simti, eu ma lipeam de geam cind era vijelie si abia atunci daca simteam vag putin vinticel. Chiar daca schimbi geamul nu stiu dac rezolvi mare lucru, umezeala casei trebuie sa se duca undeva...
Pup.
vasilasanita spune:
E complicat cu termopanele astea. Trebuie avuta mare grija sa nu sa se faca umezeala. Si la mine a facut anul trecut in dormitor, acu vad ca nu.
Vreau si eu sa avd pozele care le puneti voi. V am vazut vorbind si m ati facut curioasa. Chiar as vrea sa -mi compar burtica mea cu a voastra. Eu am impresia ca e deja prea mare a mea.
In alta ordine de idei ma apuca cateodata nervii tare, sper sa nu afecteze bebelusul, ca s nebuna eu cateodata.
Pupici si astept sa mi dati datele unde pot vedea pozele.
+26 
mamutz spune:
Buna fetele, va mai amintiti de mine?
Am primit de la biserica urmatoarea hartiuta:
"VREAU SA TRAIESC!!!! TE ROG AJUTA-MA SI TU!!!
Sunt SILUAN, am 6 luni si sunt grav bolnav. Problemele mele au inceput cand am implinit 2 luni. Pana acum am fost internat in spitalele din Brasov, Bucuresti, Salzburg. La clinica din Salzburg am fost diagnosticat cu CIROZA HEPATICA SI ATREZIE A CAILOR BILIARE. Ca sa traiesc trebuie sa fac urgent transplant de ficat, donatorul fiind mama mea. Costul acestei interventii este de 126.ooo euro iar o zi de spitalizare se ridica la valoarea de 700 euro. Mentionez ca aceasta interventie nu poate fi facuta in tara pentru ca sunt prea mic... asa ca operatia o voi suporta in clinica din HANOVRA.
STIU CA MA VEI AJUTA SI TU!!!
BUNUL DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA PE TOTI!
Donatii se pot face la numerele de teledon de la Romtelecom
0900.900.830- 10 euro/apel
0900.900.832- 2 euro/apel
0900.900.834- 5 euro/apel
valabile perioada 27.08-26.11.2010
Cine poate ar fi minunat sa il ajute
Va pup
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita E complicat cu termopanele astea. Trebuie avuta mare grija sa nu sa se faca umezeala. Si la mine a facut anul trecut in dormitor, acu vad ca nu. Vreau si eu sa avd pozele care le puneti voi. V am vazut vorbind si m ati facut curioasa. Chiar as vrea sa -mi compar burtica mea cu a voastra. Eu am impresia ca e deja prea mare a mea. In alta ordine de idei ma apuca cateodata nervii tare, sper sa nu afecteze bebelusul, ca s nebuna eu cateodata. Pupici si astept sa mi dati datele unde pot vedea pozele. +26 ![]() |
ai pm cu datele

Gabi o sa incerc si asa, sa vad poate merge.
mersi mult de tot

Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
27+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
A TERMINAT!!!! 

mai avem timp sa dam diseara o mana k deja s-a uscat si maine ne apucam de curatenie si pus totu la loc
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
27+ cu
Natalia Maria
luciact spune:
Ralu ma bucur ca a terminat, spor la treaba in continuare
eu am dormit, am mai stat la tv, vad ca nici voi nu prea ati fost vorbarete astazi

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1