Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina din cate am auzit de la fete, fasa de tifon.
vezi ce gasesti si tu la farmacie. sigur stiu ce sa iti dea.

moamaaa..abia merge netu
am trimis de 2 ori acelasi mesaj, desi nu am dat de 2 ori trimitere. si nici eroare nu mi-a dat.
si nici sa-l sterg nu pot, ca abia se incarca

si la voi merge tot asa prost? sau e de la modemu meu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

chiar vroiam sa scriu si eu de tampoanele alea..intrebarea mea: de ce din alea ??? astea normale sau night care sunt mai lungi nu-s bune ?
eu nu suport vata..deloooc, daca imi atinge pielea ma scarpin o saptamana..la fel patesc si de la faina ala..brrr

Simo 28 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

asa si la mine. si ma ofitc de mor.

cred k o sa iau veioza in patura si asa ne bucuram si noi de spectacol.
k nu am mai reusit sa o filmez de vreo 3 sapt. k nu mai sta.
iar prin haine nu se vede asa bine, cum e cu burtica goala.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Simo mi-au zis si mie alte fete sa nu fac prostia sa iau tampoane din alea normale sau de noapte, pt k ele au incercat asa, si s-au oparit rau de tot in zona aia, abia s-au vindecat.
cica lohiile alea sunt mai acide si in contact cu tampoanele din comert, te iriti rau .
acu nu stiu ce sa-ti zic.l
dar am obs k peste tot numai din astea din vata iti cer. nu te lasa cu din alea normale.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Netul merge bine, e de la tine Ralu'.

Simo am inteles ca oricum trebuie sa ai si tampoane de noapte ca alea-s lunigi cat o zi de post, dar trebuie sa ai si de-astea ca ar fi "mai indicate".
Ca nu se lipesc?!? Zic si eu...

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

app. vedeti k tampoanele astea trebuiesc facute indif dc faceti cezariana sau nasteti normal.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Nah uite cine stie si explicatia... fata informata!!!

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si cand am nascut fata.acu 8 ani, se zicea ca nu te lasa in spital cu tampoane..dar eu numa din alea am folosit..si nu am avut prob, nimeni nu mi-a zis nimic..stiu ca dupa ce imi faceau ei toaleta la cusaturi imi dadeau un guguloi din ala de vata..si il aruncam repede si puneam din astea normale..tare bine m-am simtit cu ele..si nu am avut prob
oricum..noi nastem in dec-ian..deci slabe sanse sa avem calduri la 'dansa' si sa ne jeneze

Simo 28 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

SImo chiar nu stiu..eu imi fac si din astea..si dc e, imi iau cateva si din cele normale si vad ce si cum.
oricum la cezariana nu trebuie ff multe, am inteles k nu curge chiar asa mult k dupa o nastere normala.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Dupa ce mi-am luat niste zacusca, m-am pus bine in pat...m-am luat cu vorba, am terminat painea..
mi-e asa o lene sa dau jos din pat sa imi mai iau o bucata
am de dat masuta cu laptopu la o parte, sa ma chinui sa ma dau jos din pat si dupa sa ma pun inapoi.

ala care a inventat masuta pt mancat la pat a fost super destept.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput