Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina pun acu p mailu comun poze cum trebuie sa arate tampoanele alea.
tot de la ele stiu si eu cum se fac.
trimit mai multe chestii interesante si va anunt cand sunt gata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu daca mi iese sunt cea mai tare din parcare

+24 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

http://www.knitting-and.com/wiki/Baby_Surprise_Jacket

e din o singura bucata
e cam complicat
sper sa mi iasa

+24 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asta da preocupare - la tine Mirela!
Mama constiincioasa nu ca noi.

Am vazut zilele trecute ate de crosetat la un magazin si parca mi s-a pus ca mi-as incerca si eu talentul, dar am zis ca o sa cumpar data viitoare... cred!

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

gata .,mailuri trimise

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

deea si louttzy, frumoase burtici...la mai mare!!!!
shines felicitari pt pozele cu bebe,

si eu ma balonez fetele,..ma balonam si inainte d apai acum cu bebe care tot creste si ne inghesuie noua toate organele, iar intepaturile din burtica asa jos...eu cred ca sunt de fapt durerile de ligamente intinse ale uterului, si nu ma sperie, e normal sa creasca

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

am obs o chestie...dc stau cu bluza ridicata, burtica goala, bb e super cuminte. nu misca deloc deloc.
dc imi trag bluza, in max 2 min incepe destrabalarea...
ce inseamna asta??k nu ii place sa stau imbracata, sau k ii e frig si de aia nu mai misca cand stau cuburta p afara?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Mulumim frumos Ralu'!
Mai mult decat folositoare mailurile de la tine!
Cel putin ala cu tampoanele... n-ai idee cat de mare mi-l imaginam eu. Asa da. Intreabarea acum e: fasa de tifon e din aia dintr-o singura bucata sau "bucatele sterile" taiate direct la o anumita dimensiune?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

am obs o chestie...dc stau cu bluza ridicata, burtica goala, bb e super cuminte. nu misca deloc deloc.
ce inseamna asta??k nu ii place sa stau imbracata, sau k ii e frig si de aia nu mai misca cand stau cuburta p afara?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Si eu patesc la fel. Cand vreau sa vad burtica goala "cum danseaza" sau sa-i arat sotului ce "petrecere" e la mine... gata nici o miscare!
Am zis c-o fi al meu mai rusinos, dar daca zici ca si la tne... e clar - e o chestie generala de-a lor.
Poate simt ca-i "deconspiram".

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput