Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
Simo sa-ti traisca flacau falcos 

e asa dulce
asteptam si cu pozele cu burtica.![]()
Deea super frumoasa burtica. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
app..sunt sanse mari sa terminam mai dvrm decat ne-am propus
da nenea asta o mana de lavabila cu, si dc mai e in stare al meu diseara cand vine mai dam o mana, si de miane ne apucam de curatenie si aranajt tot 

parca am prins energie si viata cand ma gandesc k mai e asa putin si terminam ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
27+ cu
Natalia Maria
Irinukaaa spune:
Simo e un scump! Sanatos sa fie si sa stea cumintel la mami in burtica! 
Asteptam pozele cu burtica!

Apropo cum mai stai cu contractiile? Mai ai din cele dureroase? Nedureroase m-as mira sa fi scapat... 
Ralu spor la treaba! Sa termine odata astazi, ca sunt sigura ca asta iti doresti! 
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
mvb spune:
Patricia exista in farmacii un sirop permis gravidelor, se numeste PLANTUSIN ce contine muguri de pin, patlagina si scai vanat ....se ia o lingurita de sirop de 3 ori pe zi
Poate incerca si cu ceaiul de ceapa.....se iau cojile maronii de ceapa, cele de la exterior, se spala de praf si se infuzeaza.....se bea cu lamaie si un pic de miere
Daca o dor un pic plamanii poate sa faca si o frectie facuta dintr-o solutie din 1 lingura otet, 1 lingura alcool sanitar albastru si 2 linguri de apa....se freaca deasupra sanilor in dreptul plamanilor si pe spate tot asa in dreptul plamanilor.....se incalazeste, transpira si o sa se simta mai bine.....o frectie seara ajunge......si sa stea la caldurica
sanatate multa burtici si buburuze!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi fetelor va rog sa imi spuneti si mie daca exista ceva de tuse ce putem lua, ca sora mea tuseste tare, si stiti ca si ea e insarcinata PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
Shines spune:
Multumim Ralu si Irina..

Ralu..hai ca mai ai putin si termini, pe urma te odihnesti
Patricia..eu am scapat de tuse cu ceaiul de ceapa..e foarte bun..am incercat diverse siropuri homeopate dar degeaba..ceaiul de ceapa si-a facut efectul imediat.
Simo
28 cu Eduard Matei
bebelu86 spune:
Irina iti dai seama k abia astept.
p cutie scrie k se usuca cam in 2-3 ore lavabilu. deci pana diseara cand dam a doua mana, tocmai bine.
eu zic k marti seara suntem gata cu totu![]()
Mvb ce mai faci?
nici o veste nimic?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
27+ cu
Natalia Maria
Shines spune:
Irina..din pacate toata saptamana am tinut-o in contractii..si acasa si la birou..si in masina.
Cele mai multe nedureroase..dar au fost cateva dureroase care m-au deranjat rau.
Joi trebuia sa merg la dr..dar eram atat de obosita si de nervoasa incat am sunat si am reprogramat pt marti..nu mai eram in stare sa merg.
Exact cum ma asteptam si cum se intampla de obicei cand zici ca scapi, ultimele saptamani au fost cele mai grele..si mai am 2 
S-a pus si frigul..traficul e infernal cand ploua..zici ca-s batuti toti in cap..ajung seara rupta acasa, nici mancare nu imi trebuie, iar dimineata cand suna ceasul sunt rupta..abia ma mobilizez dupa cafea.
Simo
28 cu Eduard Matei
Irinukaaa spune:
Of... bine ca mai sunt doar 2 saptamani si apoi te vei odihni in sfarsit, asa cum si trebue sa faci.
Nici la mine "n-au incetat", bine ca eu am doar nedureroase, dar oricat as sta intinsa tot la fel le simt. As putea zice ca am "zile si zile". Azi mai multe , maine mai putine si n-as putea spune ca sunt din cauza unui anumit lucru.
Sa dea DD sa ducem sarcina pana la termen, asta e cel mai important si bb sa fie sanatosi.
Cat despre soferii din Buc ce conduc pe timp de ploaie... aia-s "soferi de duminica" - ii stiu si eu - pericole publice! Sunt cei ce merg cu masina pana la gura de metrou, ca sa nu-i ploua, dar pana acolo...
Ralu sigur se usuca in cateva ore, oricat de urata ar fi vremea. Diseara puteti da linititi a 2-a mana. Conditia e sa fie uscate straturile de sub, ca altfel patiti ca noi... in vreo 3-4 zile s-a uscat in sfarsit bine! ![]()
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
Irina sa sti k s-a uscat super bine si neasteptat de repede amandoua mainile de glet.
vdm cum se usuca lavabilu acu...pana la urma si daca dam maine de dim a doua mana, tot e bine, k putem sa ne apucam de curatat, aranjat si tot..
Simo hai k mai ai putin si scapi, gandeste-te la bb sa ai mai multa putere si sa treaca timpu mai repede.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
27+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
ce fac buburuzele??dormiti???
eu ascult holograf si pierd vremea p aici.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
27+ cu
Natalia Maria